Merhaba arkadaşlar, Bu nickteki kullanıcı kardeşim.. Ben 30 günlüğüne istanbula staja geldim, bu süre içinde de bir sürü resim çekmek istediğimden acil olarak gitmeden son gün samsung s800 aldım. Makineden memnundum, fakat bugün resim çekerken düştü malesef... Ben Ankara da oturduğumdan burada Samsung servisi nerdedir, ne yapmam gerekir hiç bilmiyorum. İstanbul u hele hiç bilmiyorum, ikinci gelişim... Malesef aceleye geldiği için de fatura da Ankara da kaldı... Teknosa dan almıştım, daha 2 yıllık garantisi var.. Sorun ise zoom u çıkmıyor, makinenin power düğmesine basınca açılmıyor, resimlere bakmak için basılan tuşa basınca ekran açılıyor, fakat ne resim çekebiliyor ne başka birşey... sadece resimler gözüküyor... Ne yapabilirim akıl verir misiniz? Servisi nerede bulabilirim, avrupa tarafındayım, bir de çok bekletirler mi tamire verince:((
Saygılarımla
teknosa dan samsungların hangi distiriibitör veya ithalatçısını öğren ve googlenden arama yaptır telefonunu öğren ve arayıp açık adres iste ve aklında bulunsun kesinlikle ithalaçısıyla muattap ol onlar sana yol göstereceklerdir. benim buradan sana şurada samsung servisi var demem doğru fakat işni bir nevi garantiye al.
Eğer makine düştüyse garanti kapsamından çıkar!
Teknosa dan alınmış samsung S800 KONT garantisinde.
İstanbul anadolu yakasında,
KONT BILISIM TEKNOLOJILERI VE DIS TIC. A.S. Sanayi Caddesi No 39 P.K. 34775 Yukari Dudullu / Istanbul
Telefon: 0 216 528 55 00
Çok teşekkür ediyorum Asbircan ve Mr.Kutlu.. Bugün öğle arasında götüreceğim makineyi tamire, aslında düşünce hiç fiziksel bir zarara uğramadı, hiç bir yerinde bişey yok gibi ama iletişimsizlik yapmaya başladı mod düğmesi, ikide bir kendi kendine seçiyor, power ise hiç çalışmıyor.. Tekrar sağolun, iyi günler, Saygılarımla