Worldcard https://www.worldcard.com.tr/kampanyalar/istanbulkart-bakiye-yuklemelerinize-50-tl-worldpuan-ekim-2021
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Worldcard https://www.worldcard.com.tr/kampanyalar/istanbulkart-bakiye-yuklemelerinize-50-tl-worldpuan-ekim-2021
Her ay düzenli 50 word puan geliyor sorunsuz Garanti daha kampanyayı aktif etmedi galiba gören haber edebilirmi ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 3 Ekim 2021; 23:28:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunu yapabilmek için mesela şimdi şu son 2 saat içinde 10 kere 25₺ bakiye atsam olur mu? Veya tek seferde 250 lira atsam da yine yeterli mi? Talimat girdim ama sonraki gün saat 04:30' da işleme alınacak diyor yani geç mi kaldım ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 31 Ekim 2021; 21:42:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 31 Ekim 2021; 21:47:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Max 100 tl yüklenebiliyor otomatik talimatta ? 200 nasıl oluyor ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geç oldu, kampanya bitti ama talimatız olmuyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende tereddüt etmiştim, Adana'da getirde kullanıyorum, zaten yapacağım alışverişler için manuel yükleme yapmıştım, yaptıklarım için yatmış (Geçen ay tamamı manueldi, tamamı yatmış). Acaba ikinci bir ykb hesabına eklesek ordan da o hesaba puan kazanabilir miyiz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetzk -- 21 Kasım 2021; 21:47:41 > |