Şimdi Ara

İSTANBULKART BAKİYE YÜKLEMELERİNİZE 50 TL WORLDPUAN! 1-31 EKİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
1.555
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    • Kampanya kapsamında 1 Ekim 2021 00:01 ile 31 Ekim 2021 23:59 arasında yapılan işlemler alışveriş işlemleri dikkate alınacaktır.
    • Kampanyaya yalnızca World Mobil uygulaması üzerinden 1 Ekim 2021 itibarıyla katılım yapılabilecektir.
    • Kampanyaya World Mobil uygulamasından "Hemen Katıl" butonuna tıklayarak katılım yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklardır.
    • Kampanyaya bireysel kredi kartları, World Nakit kart ve hesaptan yapılacak yüklemeler dahildir.
    • Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da indirim kazanılmaktadır. İndirim asıl karta tanımlanmaktadır.
    • Diğer banka kredi kartları ile yapılan İstanbulkart yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanyaya yalnızca İstanbulkart otomatik bakiye yükleme talimatı vermiş müşterilerin ve 20 TL ve üzeri tutardaki İstanbulkart yüklemeleri dahil olacaktır.
    • Kampanya kriterlerine uygun olarak gerçekleştirilen her 20 TL ve üzeri İstanbulkart yüklemesinde yüklenen tutarın %20’si, toplamda ise 50 TL puan kazanılacaktır.
    • Kampanyadan ödül kazanabilmek için Yapı Kredi Mobil aracılığıyla İstanbulkart otomatik bakiye yükleme talimatı verilmiş olmalıdır.
    • Bakiye yükleme talimatı vermeyen müşterilerin bakiye yüklemeleri ödüllendirilmeyecektir. Verilen talimatlar kampanya bitimine kadar aktif kalmalıdır, talimatını kampanya süresince iptal eden müşterilere ödüllendirme yapılmayacaktır.
    • Kampanya kapsamında hak edilen puanlar 8 Kasım tarihine kadar yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 8 Aralık 2021’dir.
    • Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL puan kazanabilir.
    • Yükleme yapılabilmesi için, puan yükleme tarihinde açık kart/hesap bulunması gerekmektedir.
    • Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
    • İstanbulkart kart kaydetme, bakiye yükleme ve otomatik bakiye yükleme talimatını Yapı Kredi Mobil'deki Ödemeler > Ulaşım Kartları > İstanbulkartlarım adımlarını takip ederek kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
    • Bu kampanyamıza katılımınızla birlikte, tarafınıza ait kredi ve banka kartı veya hesap (kampanyada geçerli ödeme türleri) işlem verileriniz, 1-31 Ekim 2021 tarihleri arasında Bankalara ait fiziki veya sanal POS’lardan toplanacaktır.
    • Kişisel verileriniz, kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı tespit ve takip edebilmek ve kampanya koşulları doğrultusunda sizi kampanyadan yararlandırabilmek amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Yapı ve Kredi Bankası A.Ş tarafından işlenecektir.
    • Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Yapı ve Kredi Bankası Müşterileri Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha öncekine katılanlar buna katılabilir mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: kzenon

Daha öncekine katılanlar buna katılabilir mi acaba?

Her ay düzenli 50 word puan geliyor sorunsuz

Garanti daha kampanyayı aktif etmedi galiba gören haber edebilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 3 Ekim 2021; 23:28:45 >
  • Bi cacık anlamıyorum bu şartları okuyunca. Ne yapmamız lazım şimdi anlatacak var mı hayrına

• gül_ym kullanıcısına yanıt

Bunu yapabilmek için mesela şimdi şu son 2 saat içinde 10 kere 25₺ bakiye atsam olur mu?

Veya tek seferde 250 lira atsam da yine yeterli mi? Talimat girdim ama sonraki gün saat 04:30' da işleme alınacak diyor yani geç mi kaldım ? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 31 Ekim 2021; 21:42:21 >
  • HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    200+50. İki defada atman lazım. İşlem başına Max 200₺ sınırı var zira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 31 Ekim 2021; 21:47:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Otomatik yükleme talimatı ile yapılması lazım diye bilmiyorum manuel yaparsanız dahil olmayacaktır. Ama yine şartlara bakın isterseniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Manuel yüklemeyede veriyor

• exqwerex E kullanıcısına yanıt
    Talimat vermeden de olur mu hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ekdellal kullanıcısına yanıt

Max 100 tl yüklenebiliyor otomatik talimatta ? 200 nasıl oluyor ?

• kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt

Geç oldu, kampanya bitti ama talimatız olmuyor

• Arkadaşlar şimdi talimat verdim ve akabinde manuel olarak 20 TL yükleme yaptım. % 20 gelip gelmediğini nasıl kontrol edebilirim? Kasım kampanyası için.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Puanlar bir sonraki ay hocam

• _Wyatt_ _ kullanıcısına yanıt
    Talimat verdikten sonra manuel yüklemeye verecek mi kesin? Ona göre 230 TL daha yükleme yapacağım. Bir de vermezse boş yere yükleme yapmış olacağım.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Ben hiç manuel yükleme yapmadım hep otomatik yapıldı puan geldi. Talimat verdikten sonra manuel yüklemeye de veriyor diyen var ama ben denemeye cesaret edemedim

Veriyor. Sorun yok.

Yaptım bakalım. Umarım yatar.

Bende tereddüt etmiştim, Adana'da getirde kullanıyorum, zaten yapacağım alışverişler için manuel yükleme yapmıştım, yaptıklarım için yatmış (Geçen ay tamamı manueldi, tamamı yatmış).

Acaba ikinci bir ykb hesabına eklesek ordan da o hesaba puan kazanabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetzk -- 21 Kasım 2021; 21:47:41 >
  • ahmetzk kullanıcısına yanıt
    Ben farklı banka kampanyalarından aynı kartla faydalandım hocam sorun olmaz bence sonuçta önemli olan ödemenin yapılması

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.