Şimdi Ara

İstanbullu bir arkadaş bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şubat ayında pegasus ile sabiha gökçen'e ineceğim, sabiha gökçenden kamilkoç ümraniye/düdüllü otogarına nasıl ulaşabilirim? (not: bagajım var.) cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BarryAllen

şubat ayında pegasus ile sabiha gökçen'e ineceğim, sabiha gökçenden kamilkoç ümraniye/düdüllü otogarına nasıl ulaşabilirim? (not: bagajım var.) cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.

Kolay kardeşim hava limanının önünden özel otobüsler servisler her bişiy var. Doğal olarak tabi bende bir ara antalyaya otobüsle gitmiştim ama oradan direk antalya havalimanınıa gitmem gerekiyordu ve iner inmez otogardan havalimanına giden arabalar buldum otobüabalar his servis vs. Havalimanı olan her şehir böyledir otogar havalimanı arası arabalar hiç durmaz o kadar turist var bilmem ne var şstanbuldaki servislerde çeşitlidir bunun ümraniyesi var üsküdarı kadıköyü var avrupa yakası var varda var madur olmazsın meraklanma İSTANBUL LA BURA

• knk vaktin varsa turistmis gibi taksiye bin kazikci abiyi trolle .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEVIDBEKIM D kullanıcısına yanıt
    istanbul'da yaşamadım hiç bilmediğimden sormuştum, polonya'ya gidişte kamilkoç'un servisini kullanmıştım havalimanına ulaşmak için, dönüştede ilk onu arayacağım tabi ama eğer yoksa diye diğer alternatifleride öğrenmek istedim ayrıca taksiyede hiç bulaşmak istemiyorum, teşekkürler cevabın için
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96212896&p=1#96212896

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.