Şimdi Ara

İstanbullular akıllı telefonlarını İstanbulkart olarak kullanabilecek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    71 imamoğlu beğenmiş birde şaka gibi bunlar ak parti yapar chp ancak konuşur siz ançak yapılanları balonla süsleyip süsleyeni alkışlar yapana söversiniz

• cemsinan kullanıcısına yanıt
    çok çalışkan tabi sanarsın istanbulu komple adam etmiş sanarsın ak parti hizmetlerini de kendinize bağladınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Gt95

çok çalışkan tabi sanarsın istanbulu komple adam etmiş sanarsın ak parti hizmetlerini de kendinize bağladınız
    Sanmama gerek yok adam aşırı çalışkan ve müthiş bir ağı var. Onun için çalışan gönüllüler ağı da var. Büyük şans İstanbul için.
    Liyakatı nasıl getirdiğini biraz araştırırsan Ahöpelilerin hayalinde bile göremeyecekleri bir gelişmeye tanık olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 3 Şubat 2020; 19:55:11 >
  • Getirin de hack yapalım. Sınırsız TL

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    kağıt bile kullansan 1 koçan stoklasan zam gelmiyordu hatırlarsan... cebimden 1yıl sonrra bilet bulup mutlu olduğum günler vardı. elektronik olunca şimdi içinde değeri düşen TL var cep tel konturleri içinde geçerli otomasyon Türkiyede halkı yumurtlatmak için kullanılşıyor hemde yem vermeden.

• Görünen İmamoğlu sadece karda kaymamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 3 Şubat 2020; 22:48:29 >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Nfc destekleyen telefonlarda ikinci bir seçenek olabilir. Ama her telefonda kamera var, Nfc yok.
    Ben atmye giderken garanti uygulamasını acıyorum qr ile para çekme menüsüne geldiğimde atmnin yanına gelmiş oluyorum. Gayet hızlı bir şekilde paramı alıp gidiyorum.
    Yine İstanbul kart olacak. Ama unutanlar cepten bunu kullanacak. Güzel uygulama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt95 G kullanıcısına yanıt
    İstanbul yenilgisini atlatamayan bir akpli daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

Halkın vergileri hizmet olarak kullanılınca, güzel şeylerin olabildiğini Ekrem İmamoğlu sayesinde öğrenmeye devam ediyoruz.
    Yemin ediyorum çok garip bir zihniyetsiniz. Sizin bu kafayı yaşamayı çok istiyorum. Tarafın kazanınca ve yapınca hobaa yaptık, tarafınız olmayınca içine ettiler belediyenin. Hadi ordan! Topbaş döneminde yapılanlar diyeceğim aynı ezber cevaplar gelecek. Boşuna güzel parmaklarını yorma.

Adama son dönem metro hatlarını anlatıyorum atıyorum 1332'de CHP li başkan bu metroyu getirdi diyor. Onca hat zaten 1228 de yapılmıştı CHP tarafından.

Kişi düşmanlığı yüzünden yapılan hizmetler yok sayılamaz. Ne değişti İstanbul da? Hani göster? Hülooo AKP trolü, hülooo Suriye. Yazık çok yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

İstanbul yenilgisini atlatamayan bir akpli daha.
    cevap vermedikçe alıntılayıp alıntılayıp yazıyorlar
  • neroavalon kullanıcısına yanıt
    Yakında sindirirler herhalde.
  • Mükemmel hizmet. istanbul gibi bir metropole yakışır. sıradaki seçim galibiyeti garanti artık.

• Temel ödeme NFC olmalı. QR sadece alternatif olarak kullanılmalı. Yani Apple ve nfc olmayan cihazlar QR kullansın.

Apple izin vermiyor diye kurunun yanında yaş da yakmasınlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber, darısı Ankara'nın başına
  • heee kullanılıyorda ondan yıllar sonra yapıldı... akp konuşur CHP yapar...
  • Gt95 G kullanıcısına yanıt
    maaşlı troll deteckt... sen anca uydurursun...
  • Eİ'ye nerde giydiren varsa hep de akfedai çıkıyor. Bir kez olsun şaşırtmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Şubat 2020; 19:40:20 >
  • AKP konuşur CHP yapar derken?
    Heykelden mi bahsediyorsun?Evet Bu heykel işini AK Partliler olarak çok konuşuyoruz CHP de ha bire yapıyor, bak ilk kez doğru bir laf duydum sizden.
  • İstanbul lafını duyunca bankamatik memurları basmış konuyu
  • Kelime dağarcıkları da 3-5 kelime trol, bankamatik memuru ,hırsız ,yandaş.Bu kadar geri kalanında hebele hübele.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.