Şimdi Ara

İstanbullular akıllı telefonlarını İstanbulkart olarak kullanabilecek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xAdli kullanıcısına yanıt
    Ona bakarsan Tayyip 1980'li yıllarda rahmetki Turgut Özal tarafından hazırlanan projeleri yapıyor. Osmangazi Köprüsü, Avrasya Tüneli, Çanakkale'ye köprü, Yavuz Sultan Köprüsü (3. Köprü) bunların projeleri 1980'li yıllarda hazırlandı.

1972 doğumlu olduğum için ilkokul, ortaokul ve liseyi 1980'lerde okudum.
  • imsomnia kullanıcısına yanıt
    Antalya'daki otobüslerde QR kod okutma olayı 2015 yılından beri kullanılıyor.
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    2015 yılından beri Antalya'daki otobüslerde QR kod okutuluyor. Denemeni tavsiye ederim. Çallı ve Doğu Garajı'nda Antalya Belediyesi'nin otobüs kartı işlem yerleri var.
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    2015 yılından beri QR kod ile otobüs bileti okutma olayı var.
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Nerede var kim kullaniyor ben niye duymadim . İstanbuldan mi bahsediyorsun ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    Şirketler personelin giriş-çıkış saatlerini kontrol etmek için kullandığı güvenlik kartları pasif NFC teknolojisini kullanıyor.

Pasif NFC teknolojisini aynı zamanda İstanbul Kart'ta kullanıyor.

Ayrıca 2015 yılından beri Antalya'daki otobüslerde QR kod ile otobüslere binilebiliyor. Uygulamanın ürettiği QR kodu otobüsteki makinenin alt tarafındaki kamera okuyor.

İstanbul Kart olayının ilk başlangıç noktası İzmir'deki Kent Kart olayıdır ve en eskisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 4 Şubat 2020; 20:57:41 >
    O konuda haklısın. Ben istanbuldan bahsediyorsun sandim zaren 30 dan fazla sehirde var istanbulda tok birtek. Gaziantepte de kullanmidtim nfc ile cok rahatti

• quote:

Orijinalden alıntı: Gt95

71 imamoğlu beğenmiş birde şaka gibi bunlar ak parti yapar chp ancak konuşur siz ançak yapılanları balonla süsleyip süsleyeni alkışlar yapana söversiniz
    oraya bi 30 daha yazmanızı rica ediiiciğiim

İstanbullular akıllı telefonlarını İstanbulkart olarak kullanabilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 4 Şubat 2020; 20:4:39 >

Ona bakarsan Milli mücadelede Vahideddin Han sayesinde kazanıldı, Mustafa Kemal i yollamasaydı anadoluya şuan, adın Serdar değil Serdaroski olurdu.

Trolsün galiba ona göre cevap yazdım sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAdli

Ona bakarsan Milli mücadelede Vahideddin Han sayesinde kazanıldı, Mustafa Kemal i yollamasaydı anadoluya şuan, adın Serdar değil Serdaroski olurdu.

Trolsün galiba ona göre cevap yazdım sana.
    onlar fesli çılgının alternatif tarih hikayeleri...bunları toplum içinde söyleme fena dalga geçerler bak..biraz lise tarih kitabı oku da öğren bişeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 4 Şubat 2020; 20:16:23 >
  • Karekod yerine nfc ile normal kart gibi kullanılsaydı keşke. Zamanında eski note 3 ümle hem izmir kartı hemde öğrenci kartını telefonda simüle edip geçiyordum millette bayağı şaşırıyordu gerçi. Zamanımın ötesindeydim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAdli

Eko şimdilik Ak partinin başlattığı icraatler ile hava atıyor, bakalım 2 sene sonra ne olacak. Yeni kapıda 1717 araçlık israf var deyip sonrasında 1826 adetlik yeni araç ihalesine benzemez bu işler :D
    kalın da yazsan o olay senin dediğin gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollowman_

Marmaray ve müzeleri de İmamoğlu mu kontrol ediyor acaba? kafaya bak. TR'de elektronik anlamda da en büyük gelişim bu hükümet döneminde oldu. Tek başına e-devlet bile yeter, ki başka neler neler var.
    dünyanın en hızlı randevu alabilen milleti olduk daha ne olsun.
  • İmamoğlu 5 yıl hiç hizmet yapmasa bile Ak partinin devam eden projelerini açıp geçse yine yeter ona, bu gönüllü muhalif troller olduğu sürece ek birşey yapmasına gerek yok. Ki zaten başladığı günden bugüne yeni ihale açılmadı, anca tatil yapsın reyis.
  • yarın birgün bütün şehir hatlarında kullanıldığını , otobüse kalabalık diye arka kapıdan bindiğinizi düşünsenize. gitti telefon
  • ozgur_298 O kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediğiniz şu an istanbulkart için yapılabilir mi peki ? Yazılım ile mi yapmıştınız dediğiniz olayda.

• tuarek7 kullanıcısına yanıt
    Yapılabilir ancak telefonunuza bağlı. Örneğin iphone lar nfc den kartı okuyabilir ancak yayınlayamaz. Aynı şey bazı androidler içinde geçerli. Ek olarak ben vaktinde çok uğraşmıştım en son xda da bir developer custom kernel ayarlamıştı benim telefon için. Hala yapılıyordur muhtemelen ancak hiç araştırmadım. "Simulating nfc card from android " seklinde ararsanız bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollowman_

Marmaray ve müzeleri de İmamoğlu mu kontrol ediyor acaba? kafaya bak. TR'de elektronik anlamda da en büyük gelişim bu hükümet döneminde oldu. Tek başına e-devlet bile yeter, ki başka neler neler var.
    E-devlet var..bi de adsl yaygınlaştı.... eee başka da bişey görmedik

e devlet uygulaması elektronik değil bilgi işlem alanında bir gelişmedir.kavramları öğren önce

Olması gereken şeyleri de , yapıldığı zaman lütufmuş gibi görmekten vazgeçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 5 Şubat 2020; 10:41:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır inanmıyorum. Böyle bir şey olamaz.

İBB'ye CHP geldi, kağıt bilet dönemine geri döneceğiz.

Ayfonu bile AKP icat etti, ne saçmalıyorsunuz siz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.