E-devlet var..bi de adsl yaygınlaştı.... eee başka da bişey görmedik
e devlet uygulaması elektronik değil bilgi işlem alanında bir gelişmedir.kavramları öğren önce
Olması gereken şeyleri de , yapıldığı zaman lütufmuş gibi görmekten vazgeçin
Alıntıları Göster
Yaw bu İmamoğlu trolleri çok komik gerçekten, istanbul'u istanbul yapan Erdoğan ve ak parti belediyeciliği oldu. Köyden kente dönüştü resmen 30 yılda. finiküler metrosu ile dünya metropolleri ile yarışılıyor diye dalga geçilen şehir' dünyadaki örneklerine göre kısa sayılabilecek bir zamanda metro ağıyla örüldü, yollar, köprüler, kavşaklar, tuneller, boğal altı geçiş tunellerinden bahsetmiyorum bile. Şimdi gelmiş bu kadar icraat üstüne kıçı kırık bir uygulamaya ek yapan tatilden başka bir özelliği olmayan belediye başkanına uzaya gitmiş gibi övgüler düzülmesi çok komik lan. ahahah bir de yazmış adsl diye, yaw sizin tölökom oroploro, ösrööllölörö hede hödölere satıldı diye ağlaştığınız telekom özelleşmese 4,5G'yi, fiber'i vs zor görürdünüz. siz ne anlarsınız bu işlerden ya. Ülkede dünya ile benzer zamanlarda 5G test edilmeye başlanmış, hala boklamaya çalışıyor.
hollowman_
kullanıcısına yanıt
30 yılda 100 sene vereydik. 30 senede birşeyler yapmasaydı bari. 30 sene yazmayaydın iyiydi batırdın. Sanki 5 senede yaptırdı bitirdi herşeyi. Metroda tam kıskanılacak metro gerçekten. Dağ gibi borcuda itelediniz adama ihale için yurtdışında kredi arıyor. Otoparkları bile zarar ettirmiş bir yönetimsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: hollowman_
Yaw bu İmamoğlu trolleri çok komik gerçekten, istanbul'u istanbul yapan Erdoğan ve ak parti belediyeciliği oldu. Köyden kente dönüştü resmen 30 yılda. finiküler metrosu ile dünya metropolleri ile yarışılıyor diye dalga geçilen şehir' dünyadaki örneklerine göre kısa sayılabilecek bir zamanda metro ağıyla örüldü, yollar, köprüler, kavşaklar, tuneller, boğal altı geçiş tunellerinden bahsetmiyorum bile. Şimdi gelmiş bu kadar icraat üstüne kıçı kırık bir uygulamaya ek yapan tatilden başka bir özelliği olmayan belediye başkanına uzaya gitmiş gibi övgüler düzülmesi çok komik lan. ahahah bir de yazmış adsl diye, yaw sizin tölökom oroploro, ösrööllölörö hede hödölere satıldı diye ağlaştığınız telekom özelleşmese 4,5G'yi, fiber'i vs zor görürdünüz. siz ne anlarsınız bu işlerden ya. Ülkede dünya ile benzer zamanlarda 5G test edilmeye başlanmış, hala boklamaya çalışıyor.
Alıntıları Göster
trolün kim olduğunu görüyor herkes
.klasik yol yabdı lafları yapacak tabi... olması gerekeni lütuf gibi görmeyin diyorum bak hala yol yabdı falan imamoğlu nun icraatları ortada öğrenmek isteyen bakar
teknolojiden en son anlayacak kişi sensin ki neyin ne olduğundan haberin yok...arapların telekoma ne yaptıkları ortada ...krediyi ödemeyip borcu takıp kaçtılar ..düzgün biri işletseydi bugün internet hızı olarak dünya ortalamasının altında kalmazdık ayrıca hangi fiberden bahsediyorsun gülüm sen..heryerde fiber yok hala bakır adsl yaygın 4.5 g var da noluyor kaşıkla internet veriyor operatörler 10g olsa napayım
ahmet1905_47A
kullanıcısına yanıt
Ben 2015 yılında Antalya'da gördüm.
Yolcu cep telefonu ekranında oluşan QR kodu şoförün yanındaki makinenin altındaki kameraya okutuyordu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme