Şimdi Ara

istanbulun kışı için yağışta ve karda kullanılacak en iyi lastik markası??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kış lastiği alıcam arkadaşlar.açılan bi topic var ama bana yardımcı olmadı pek fazla ben de kendim bi topic açmaya karar verdim.istabnulun kışı belli istanbulda yaşayan arkadaşlar yağmurda ıslak zeminde,buzda,karda kaymayan en ii lastik hangisi??nokian çivili lastiklerini kullandım ıslak zeminde hafif buzlanöada kaza yaptım araba müthiş kaydıı.ne öneriyorsunuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ölümüne_kankayız -- 22 Aralık 2006; 0:52:31 >

• BENCE KUMHO ARKADAŞ.HEM UCUZ HEM DE KALİTELİ.
  • Bende lassa snowways 2 var ve çok memnunum .
  • peki yağmurda ve buzda nasıl lastiğin yol tutuşu?snoways 2 plus dimi?
  • Hayır hocam benimki plus değil düz ancak ben fazlasıyla memnunum ... Arabayı sanki 4x4 haline getiriyor
  • birde istanbulun kışı belli az sürüyo daha çok yağmurlu ve buzlu yol korkutuyo beni ne öneriyosunuz?lastik firmalarına soruyorum en pahalı lastik neyse onu veriyolar.arabam opel astra hb bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Hayır hocam benimki plus değil düz ancak ben fazlasıyla memnunum ... Arabayı sanki 4x4 haline getiriyor

peki hocam dediğim gibi buzda ve ıslak zeminde ne sonuç verdi?kış lastikleri ciddi para ve alınan yanlış kıs lastiği arabama hatta canıma mal olabilir.o yüzden bu kadar detay;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimse yardım cı olmıycak mı:(
  • michelin alpin
  • quote:

Orjinalden alıntı: White Tiger

michelin alpin

peki a2 a3 ne oluo ben anlamıorum opel asrta benim arabam.ben istiorum ki buzda ve yağmurda araba kaymasın zaten her kış lastiği karda etkili.michelin alpin bunu sağlıomu??
  • İstanbul şartları için en uygun görünen lastikler;
    Fulda Kristall Montero 2:ıslak zeminde çok iyi,karda fena değil,kuru zeminde iyi
    Fulda Kristall Supremo :Islak zeminde mükemmel,karda fena değil,kuru zeminde oldukça iyi
    Michelin Alpin A2 :Islak zeminde vasat,kuru zeminde çok iyi,karda orta
    Good Year UG 7 :Islak zeminde çok iyi,karda çok iyi,kuru zeminde fena değil
    Continental TS810 :Islak zeminde çok iyi,karlı zeminde çok iyi,kuru zeminde fena değil
    Pirelli Snowsport 190 :Islak zeminde iyi,karlı zeminde çok iyi,kuru zeminde iyi

Sıralama yapmadım aklıma gelenleri yazdım sadece,bu lastikler İstanbul için en ideal lastikler bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem09

İstanbul şartları için en uygun görünen lastikler;
    Fulda Kristall Montero 2:ıslak zeminde çok iyi,karda fena değil,kuru zeminde iyi
    Fulda Kristall Supremo :Islak zeminde mükemmel,karda fena değil,kuru zeminde oldukça iyi
    Michelin Alpin A2 :Islak zeminde vasat,kuru zeminde çok iyi,karda orta
    Good Year UG 7 :Islak zeminde çok iyi,karda çok iyi,kuru zeminde fena değil
    Continental TS810 :Islak zeminde çok iyi,karlı zeminde çok iyi,kuru zeminde fena değil
    Pirelli Snowsport 190 :Islak zeminde iyi,karlı zeminde çok iyi,kuru zeminde iyi

Sıralama yapmadım aklıma gelenleri yazdım sadece,bu lastikler İstanbul için en ideal lastikler bence..

benim lastiklerim nokian çivili lastikti ama kaza yaptım buzda feci kaydıı o zaman bu lastiklerden birini alıcam çok saol

• hankook w440 icebear
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.