Şimdi Ara

İstatistiğe gidilir mi 230k say

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler fen lisesi çıkışlıyım ama bazı sıkıntılar yüzünden hiç ders çalışmadım kitap kapağı bile açmadım geçmişten kalan bilgilerimle sınavı çözüp çıktım ve böyle bir sonuç geleceğini tahmin ediyordum gerçi 500k gelse bile şaşırmazdım çünkü ortada hiçbir emek yoktu.Geçen gün işte sınavın açıklanması ile annem ve babamı baya hayal kırıklığına uğrattım çünkü ailemdeki herkes 100k ya girsen bile yeter ücretli eczacılığa yollarız en kötü diyordu anlayacağınız şuan durumlar baya kötü.Mezuna kal yaparsın diyorlar ama ben sınava çalışıpta hakkını alamayanları,mezun senesinde geri düşenleri görünce mezunluk düşüncesinden baya uzaklaştım.Bölüm araştırmaya başladım ve istatistiği buldum ne iş yapar iş bulabilir mi kısa çaplı bir araştırdım ve YouTubede özellikle ODTÜ istatistik mezunlarının çok sağlam yerlerde çok sağlam pozisyonlarda çalıştığını gördüm ki meslek sevmeyeceğim bir meslek değil iş açığının da baya fazla olduğu söyleniyor her geçen gün bölümler sıralamalarını öne çekiyor(son 3 yıldır geri düşmemiş hiçbir üni).Sıralamam şuanlık Hacettepeye yetiyor gözükse de her geçen yıl artan puandan dolayı orası gelmeyebilir ama sıkıntı yok ankara üniyi hemen arkasına yazacağım.Sizlerin de fikrini merak ettim.(bölümün sadece ismine bakarak yorum yapmayın çünkü ben ismine bakarak bu ne lan demiştim ama baya derin,zor bir alan)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Up

• Sonra ülkede işsizlik var diye veryansın etmeyeceksen neden olmasın? Gerçi ben mezun olmadan bırakacağını düşünüyorum. İstatistik zor bölüm.

• çalışırsan daha iyi sıralama yaparsın merak etme şuan ilk sınavınsa kal derim mezuna

• ben de kalamam mezuna diyordum istatistik yazacaktım yazmadım sonra yazma bence tabi çalışcaksan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam kesin mezun kararı aldım zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Kaçtan kaça çektin

• yedwave kullanıcısına yanıt
    Çok önyargılı yaklaşıyosun birader biraz bölümü araştır istersen ve karakterini bilmediğin adamlar hakkında böyle yorum yapma bence

• bürkütt B kullanıcısına yanıt
    113ten 16 hamda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Hocam içinden geçmişsiniz helal olsun

• Bence boş bir bölüm , her bölümden iyi yerlere gelenler var ama 1 sene daha calismak cok daha mantikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hccmevltt1 kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam ben de öyle düşünüyorum

• Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    Hocam bölümü internetten araştırdım tercih yapacak olsam kesinlikle sadece istatistik yazardım fakat mezuna kalma kararı aldım.Araştırırken hiç maaş konusuna rastlamadım.Maaş konusunda aydınlatabilir misin ?

• Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.