Şimdi Ara

İşte beklediğim bilgisayar G750JH-DB71 Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda beklediğim notebook geldi umarım fiyat 5000 altına düşerde almak nasip olur bana!!

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-g-series-g750jh-db71-notebook-fiyati,69423.html

• voleren V kullanıcısına yanıt
    Amazon da bile 2450$ şuanki fiyatı kolay kolay düşmez bunun fiyatı..

Çünkü üstünde GTX780M ekran kartı fln var vs.vs. var

Çok zor 5000 TL nin altına düşmesi baya bi beklemen gerek ozaman almak için :)
  • Gtx 780 + 256 gb ssd + win 8 + 24 gb ram dörtlüsü, üstüne yeni bir model çıkmadan 5000'nin altına düşmez sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım 6-7 ay beklemek lazım o fiyata düşmesi için
  • Uzun zamandan beri G750 serisini bekliyorum bugün mail attım Asus Türkiye'ye gelen cevabı koyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_roer

Uzun zamandan beri G750 serisini bekliyorum bugün mail attım Asus Türkiye'ye gelen cevabı koyuyorum.

Valla çok iyi umarım kampanya yaparlar diğerinde olduğu gibi..

• Özellikleri dragon edition 2 den kötü,çok ağır,fiyatda pahalı neyini bekliyorsun anlamadım?Ha ejder sevmiyorum diyorsan msi ın siyah düz modeli de vardı galiba benim bilmediğim başka bir özelliği mi var bu notebookun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Özellikleri dragon edition 2 den kötü,çok ağır,fiyatda pahalı neyini bekliyorsun anlamadım?Ha ejder sevmiyorum diyorsan msi ın siyah düz modeli de vardı galiba benim bilmediğim başka bir özelliği mi var bu notebookun?

Msi ile bu bilgisayarı nasıl karşılaştırırsın!! bikere Msi kalas gibi bilgisayar çok kalın ve kaba üstelik tek fan var ve çok yüksek ses yaptığı kullananlar tarafından söyleniyor araştırmadan yorum yapma!! Asustaki kasa kalitesi çok yüksek msi bu konuda yanına bile yaklaşamaz!! Asusta çift fan var ve gerçekten soğutma konusunda çok yol almışlar sıcaklığı hissetmiyorsun msi ise cayır cayır yanıyor yaptığı fan sesi ise felaket!!!
    İstersen önce araştır git bi incele dokun pc ye ondan sonra gel yorum yap öyle netten özelliklere bakarak pc alınmaz yorum yapılmaz!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: voleren

quote:

Özellikleri dragon edition 2 den kötü,çok ağır,fiyatda pahalı neyini bekliyorsun anlamadım?Ha ejder sevmiyorum diyorsan msi ın siyah düz modeli de vardı galiba benim bilmediğim başka bir özelliği mi var bu notebookun?

Msi ile bu bilgisayarı nasıl karşılaştırırsın!! bikere Msi kalas gibi bilgisayar çok kalın ve kaba üstelik tek fan var ve çok yüksek ses yaptığı kullananlar tarafından söyleniyor araştırmadan yorum yapma!! Asustaki kasa kalitesi çok yüksek msi bu konuda yanına bile yaklaşamaz!! Asusta çift fan var ve gerçekten soğutma konusunda çok yol almışlar sıcaklığı hissetmiyorsun msi ise cayır cayır yanıyor yaptığı fan sesi ise felaket!!!
    İstersen önce araştır git bi incele dokun pc ye ondan sonra gel yorum yap öyle netten özelliklere bakarak pc alınmaz yorum yapılmaz!!!!

Puhaha Soylediklerinizi tek tek curuturum ama sizinki biraz holiganlıga donmus. Alıntı yaptıgınız sahsı cahillikle suclamıssınız. Siz asusa devam edin en iyisi bende sizi okumaya. Msi 4 eva.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Lithium

Açıkcası ben zaten alırsam GTX 765'li modelini alıcam o yüzden burada da Dragon'a çıkmam pek mümkün görünmüyor. Niye Asus derseniz Türkiye servisine olan güvenimden ve kasasının hissiyat olarak bana daha kaliteli gelmesinden yoksa içleri aynı değişen birşey yok ama kafadaki algı aynı değil maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_roer -- 5 Ekim 2013; 13:01:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

quote:

quote:

Puhaha Soylediklerinizi tek tek curuturum ama sizinki biraz holiganlıga donmus. Alıntı yaptıgınız sahsı cahillikle suclamıssınız. Siz asusa devam edin en iyisi bende sizi okumaya. Msi 4 eva.

Çürüt dostum bana somut kanıtlarla gel!! öyle netten bakıp özellik kıyaslamayın!! iki pc alıp yan yana koysak emin ol asustaki kaliteyi görünce ağzın açık kalır!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çürüt dostum bana somut kanıtlarla gel!! öyle netten bakıp özellik kıyaslamayın!! iki pc alıp yan yana koysak emin ol asustaki kaliteyi görünce ağzın açık kalır!!

Merak etme ben ikisini de inceledim.Msi ısınıyor diyorsun bir kere öyle bişey yok.Gitmişin mağazada 3 gün 3 gece açık olan modele denk gelmişsindir bilemem.Ama msi kesinlikle ısınmıyor.Fan olayına gelelim evet turbo özellikte fan sesi var ama daha turbo özelliğin ne işe yaradığını bilemeden eleştirmen çok yersiz.Turbo özelliği cihazı sadece soğutmuyor aynı zamanda işlemciye oc yapıyor.Fan sesi de aşırı bir gürültü değil oyun oynarken farketmiyorsun bile.Ha çok rahatsız oluyorsan kullanmazsın.Zaten normal halde zaten serin bir cihaz.Ayrıca ping değerini düşüren,lag oluşmasını azaltan modem girişi,steelseries klavye, ve dynaudio ses sistemi bile almak için başlı başına bir neden...Asus un gt70 ten iyi olabileceği tek bir alan var oda servis kısmı ki msi ın servisinin mimlenmiş olması bu farkın oluşmasını sağlıyor diyebilirim.Tabiki biliyorum ben ne dersem diyeyim sen yine Asus u savunacaksın Asus u alacaksın.Ama biraz objektif bak.Aynı kalite,daha iyi donanım,daha iyi tasarım(göreceli)ve daha ucuz fiyata üstelik yanında Msi çanta,Oyuncu mouse,Oyuncu Mouse pad i ve steelseries oyuncu kulaklığı hediye geliyor.Asus ne hediye veriyor çok merak ediyorum.Yanlış anlama Asus un 5 milyara düşmesini bekliyorsun bende diyorum ki onu bekleyeceğine daha ucuza daha iyi olan msi al.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merak etme ben ikisini de inceledim.Msi ısınıyor diyorsun bir kere öyle bişey yok.Gitmişin mağazada 3 gün 3 gece açık olan modele denk gelmişsindir bilemem.Ama msi kesinlikle ısınmıyor.Fan olayına gelelim evet turbo özellikte fan sesi var ama daha turbo özelliğin ne işe yaradığını bilemeden eleştirmen çok yersiz.Turbo özelliği cihazı sadece soğutmuyor aynı zamanda işlemciye oc yapıyor.Fan sesi de aşırı bir gürültü değil oyun oynarken farketmiyorsun bile.Ha çok rahatsız oluyorsan kullanmazsın.Zaten normal halde zaten serin bir cihaz.Ayrıca ping değerini düşüren,lag oluşmasını azaltan modem girişi,steelseries klavye, ve dynaudio ses sistemi bile almak için başlı başına bir neden...Asus un gt70 ten iyi olabileceği tek bir alan var oda servis kısmı ki msi ın servisinin mimlenmiş olması bu farkın oluşmasını sağlıyor diyebilirim.Tabiki biliyorum ben ne dersem diyeyim sen yine Asus u savunacaksın Asus u alacaksın.Ama biraz objektif bak.Aynı kalite,daha iyi donanım,daha iyi tasarım(göreceli)ve daha ucuz fiyata üstelik yanında Msi çanta,Oyuncu mouse,Oyuncu Mouse pad i ve steelseries oyuncu kulaklığı hediye geliyor.Asus ne hediye veriyor çok merak ediyorum.Yanlış anlama Asus un 5 milyara düşmesini bekliyorsun bende diyorum ki onu bekleyeceğine daha ucuza daha iyi olan msi al.

ucuz deyip duruyorsun ama 6000 den fazla senin bahsettiğn pc üstelik kasa kalitesi kötü tamam msi kasaya dokunmuşsun git birde asus kasaya dokun bak göreceksin aradaki farkı! Msi sanki kırılacakmış hissi veriyor ve çok kalın gerçekten!!

• Asus a da dokundum asıl onun kasası kaba bence tercih meselesi istediğini al sen bilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Asus a da dokundum asıl onun kasası kaba bence tercih meselesi istediğini al sen bilirsin

ben keyfimdenmi forum sahibine tek kelime etmedim, siz bi ton sey, yazmıssınız o gidip dokonmaktan bahsetmis. hadi hayırlı traslar.
  • quote:

quote:

Asus a da dokundum asıl onun kasası kaba bence tercih meselesi istediğini al sen bilirsin

ben keyfimdenmi forum sahibine tek kelime etmedim, siz bi ton sey, yazmıssınız o gidip dokonmaktan bahsetmis. hadi hayırlı traslar.

Aynen cahile laf anlatmak çok zor...
  • 2 makine için birbirinizi kırmaya gerek yok birbirinize üstünlük taslamanında faydası yok.Yönetici bu başlığa baktığı an hepiniz banlanırsınız eğer kendinize göre olgunsanız kendinizi taşımanızı bilin gereksiz tartışmalardan kaçının herkes beğendiğini alsın bu arada arkadaş 5000 altına düşmesini beklerim demiş ama düşmez.İstanbul bilişim paralele ithalat yapar garantiyi kendi verir fiyatı piyasaya göre biraz daha uygun olur.Bu makine vatan gibi mağazalara gelsin 8000 tl olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

2 makine için birbirinizi kırmaya gerek yok birbirinize üstünlük taslamanında faydası yok.Yönetici bu başlığa baktığı an hepiniz banlanırsınız eğer kendinize göre olgunsanız kendinizi taşımanızı bilin gereksiz tartışmalardan kaçının herkes beğendiğini alsın bu arada arkadaş 5000 altına düşmesini beklerim demiş ama düşmez.İstanbul bilişim paralele ithalat yapar garantiyi kendi verir fiyatı piyasaya göre biraz daha uygun olur.Bu makine vatan gibi mağazalara gelsin 8000 tl olur.

Bende adamların fiyatını cok buluyordum. Koca memlekette makinayı satan tek yer orası ucuz satmasını nasıl beklersiniz. Adamlar kampanya
    yapıoz die bindirip indiriolar. Ona ragmen pahalı. Yani bi vatan bile degiller. Astla ordan alısveris etmem onermemde.
  • Heh bi Asus trollümüz eksikti, o da geldi tam oldu.

Asus çok iyi !! Asus görmemişsiniz cahiller !! Ne anlarsınız Asustan !! !! ! !! !
    !!
    !!
    !
    !!!
    !

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.