herşeyden memnun gibi durursanız değişmesi gereken şeyleri değiştirmezler taraftar memnun futbolcu memnun 5. olsak nolcak
quote:
Orijinalden alıntı: realitych
herşeyden memnun gibi durursanız değişmesi gereken şeyleri değiştirmezler taraftar memnun futbolcu memnun 5. olsak nolcak
Anlamsız. TS maçında neden yapmadık bunu?
quote:
Orijinalden alıntı: serden
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
sen semt çarşı pazarını yakarsın ben dünyayı arada ki fark bu
quote:
Orijinalden alıntı: VectrAirliness
Alakaya maydanoz diye buna derler işte..
quote:
Real madrid-barça maçında staddaki dev ekranda çarşı grubu gösterildi dünyayı yakan belli oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_
quote:
Real madrid-barça maçında staddaki dev ekranda çarşı grubu gösterildi dünyayı yakan belli oluyor
Alıntıları Göster
gazetedeki serdar özkan haberi doğruysa herşeyi özetliyor aslında
quote:
quote:
Helal olsun vallahi hepimizi yaka yaka 5.sırayı kopardınız
quote:
Orijinalden alıntı: My Curse Helal olsun vallahi hepimizi yaka yaka 5.sırayı kopardınız
quote:
Orijinalden alıntı: BeFeD
quote:
Orijinalden alıntı: My Curse Helal olsun vallahi hepimizi yaka yaka 5.sırayı kopardınız
Alıntıları Göster
beşiktaş taraftarı her zaman takımının yanındadır iyi günde ve kötü günde beşiktaş-denizli maçında tribünlerdeki olaylar ilk kez çıktığı maçtan sonra bir çok taraftar takıma arkasını dönmüştür yuhalamıştır ben o maçtan sonra takıma destek olsun diye forma aldım,ben gerçek beşiktaş taraftarının her zaman takımının yanında olduğunu göstermek istedim şunu iyi bilin gerçek beşiktaş taraftarı asla ve asla takımından desteği çekmez bazı taraftarlar alkol ve maçın etkisiyle ne yaptığını bilmiyor bazıları ise ayıkken bile ne yaptığını bilmiyor tribün ve rant için her takımda olduğu gibi bizde de kavga var sonuç olarak gerçke beşiktaş taraftarı için siyah ölüm beyaz yaşamdır
quote:
Orijinalden alıntı: My Curse
quote:
quote:
Geçen sene siz neyi kopardınız diye sormazlar mı adama ?
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre
quote:
Orijinalden alıntı: My Curse
quote:
quote:
Geçen sene siz neyi kopardınız diye sormazlar mı adama ?
Alıntıları Göster
Fenere inat tüm haksızlıkları protesto için 1 sene boyunca avatarımı değiştirdim..Hayırlı olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: serden
Fenere inat tüm haksızlıkları protesto için 1 sene boyunca avatarımı değiştirdim..Hayırlı olsun...
Alıntıları Göster
Desteklenecek adamları desteklemezsiniz.
Ahmet Dursun Seba Gitsin....
Serdar Bilgili' ye küfür edersiniz.
Ama Demirören'i desteklersiniz...
Neyse söylenecek bir şey yok. Bu işe ohh be yırttık diyerek en çok Mustafa Denizli ve Yıldırım Demirören sevinmiştir sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: cdemir
Neyse söylenecek bir şey yok. Bu işe ohh be yırttık diyerek en çok Mustafa Denizli ve Yıldırım Demirören sevinmiştir sanırım.
bu yazdıklarının hiç birini bjk taraftarı yapmamıştır
quote:
Orijinalden alıntı: Kamikaze57
çok duyduk bu lafları ... Ondan mı avrupa maçında başkanınıza ana bacı küfür ediyorsunuz ? Ondan mı takıma tepki gösteriyorsunuz ? Takımını her ne olursa olsun destekleyen bir taraftar her ne olursa olsun ne şartla olursa olsun kendi takımındaki yöneticilere küfür ederse , alay ederse, dalga geçerse, hakaret edip laf atarsa o taraftarınki sadece bir sözden ötürü bir şey değildir !
Sizin taraftarlığınız kulakları delmekten başka bir şey değildir.(bkz. aptalca kırılan desibel rekoru) Millet sizin aptalca sesiniz yüzünden maçlarınızı izlemekten çekiniyor.
Ahh o aptalca dediğin tezarühatın yarsısnı yapabilseniz, tabiiki maç seyeredemyeceksiniz,tabiiki rahatsız olacaksınız,çünkü zaten bunun için yapıyoruz ya.
Zavallı futbolcularınız bile maçı seyrederken uyuduğunuzu görünce nasılda ellerini havaya kaldırarak''Hadi uyanın millet,uyanında biraz bağırın ''diye sizi gaza getirmeye çalışıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: HeNRy__
quote:
Hocam peki o hareketleri yapanlar hangi takım taraftarıydı. ? Ben kendi kulağımla duydum Ahmet Dursun Seba gitsin tezahuratlarını..
quote:
quote:
quote:
Hocam peki o hareketleri yapanlar hangi takım taraftarıydı. ? Ben kendi kulağımla duydum Ahmet Dursun Seba gitsin tezahuratlarını..
Alıntıları Göster
Ek olarak Serdar bilgili kendisi bu küfürleri kaldıramam o yüzden başkanlığı bırakıyorum dememişmiydi ?
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
ben fenerbahçeli olsam bjkli arkadaşlara maden suyu ısmarlarım o derece
quote:
Ek olarak Serdar bilgili kendisi bu küfürleri kaldıramam o yüzden başkanlığı bırakıyorum dememişmiydi ?
Alıntıları Göster
Demirörenin gitmesini Beşiktaşlıdan çok fenerlilerin istemesi beni şaşırtıyor cdemir.Ona gereken fazlasıyla yapıldı ve artık ayağını denk alarak yorum yapıyor.Bu yüzden sizin bu yorumlarınız Beşiktaşlının arasına açmak olarak algılanabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Hilarious
Demirörenin gitmesini Beşiktaşlıdan çok fenerlilerin istemesi beni şaşırtıyor cdemir.Ona gereken fazlasıyla yapıldı ve artık ayağını denk alarak yorum yapıyor.Bu yüzden sizin bu yorumlarınız Beşiktaşlının arasına açmak olarak algılanabilir.
Ben 3 ay önce de Demirören gitmeli diyordum.. Şimdi de aynısını düşünüyorum.. Bana göre BJK tarftarı kendine sanal ve yanlış olan hedef belirledi ve bunun acısını yine BJK çekecektir..