egemeni oynatmıcak sanırım hafif sakatlığı bulunuyor diye.bekir belası oynayacak ben bi eyvah çektim görünce son oynadığı iki gs maçındada gol yedirdi FENERBAHÇE: Volkan - Gökhan Gönül - Yobo - Bekir - Ziegler - Meireles - Mehmet Topal - Emre - Kuyt - Webo - Sow GALATASARAY: Muslera - Eboue - Semih Kaya - Danny - Riera - Selçuk - Melo - Hamit - Yekta - Drogba - Burak Yılmaz
Sneijder iyiki yok.. Emre B den korkuyordum Baroşun futbol hayatını bitirdiği gibi bir hamle yapar diye..
Topal'ı stopere çek şu Bekiri oynatma arkadaş. Hem Meireles ne ara iyileşti.Sezonu kapattı deniyordu.Salih oynamayacakmıydı?
quote:Orijinalden alıntı: admLive Sneijder iyiki yok.. Emre B den korkuyordum Baroşun futbol hayatını bitirdiği gibi bir hamle yapar diye.. biri şu arkadaş için yav hehe gif koyabilir mi??mobilde değilim ama adetten söyledim..
quote:Orijinalden alıntı: SonMohikan07 quote:Orijinalden alıntı: NoName. Ah Sneijder ahhh Sneijder neden yok usta ? Sakat
quote:Orijinalden alıntı: ksk_mehmet quote:Orijinalden alıntı: admLive Sneijder iyiki yok.. Emre B den korkuyordum Baroşun futbol hayatını bitirdiği gibi bir hamle yapar diye.. biri şu arkadaş için yav hehe gif koyabilir mi??mobilde değilim ama adetten söyledim.. He He lik bişey yok.. Oynamaması çok daha iyi bence.. Emre saçma bi sakatlığa yol açabilirdi.. Şimdi Drogba ile uğraşsın..