Şimdi Ara

İşte Gerçek Dunyada Sayılı Turkiyede İlk bi server Bakınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MU IN yakında acılıyor site yapım asamasında Versıon 1.02D
    www.xtremetop100.com da 1 tane daha serverda 1.02D war o kadar.
    Servera denemek icin giris yaptım Stadıum muhtesem ıtemlar muhtesem Karakterler muhtesem darklord un butun skıllerı calısıyor yenı ıtemlar war Mukemmel bı versıon olus tarzları bıle cok guzel M tusu duellolar calısıyor Hersey super 1024 kablo ile server acıldı sıtesının tamamlanmasını beklıyoruz.Ayrıca butun eventlar çalışıyor.Yanı su anda Turkıyede gorebılcegınız en ıyı server olarak gelıyor.
    Su anda Server ozellıklerı tam ayarlı deıl bu hafta ıcınde exp ve drop dusurulecek x200 sevıyelerıne ındırılıcek.darklord lvl 300 de acılıyor.Res attıgınız zaman statslar kalıcı ve %100 7/24 onlıne olucak İnternet kafeden kuruluyor cunku ve sadece server ıcın 1024 kablo baglantı acılıyor.

Buyrun 1.02D yı ındırın bu adresten
    http://www.xhope.net/public/DestinysMU_Client_v2.rar
    Buyrun burdanda Serverın kendi guncellemesini indirin bu guncelleme olmadan oyuna baglanamazsınız sadece launcer ile.
    http://rapidshare.de/files/14046707/Mu_In_Patch_Launcher.rar.html

Hayde :D

• Sen türk server diyorsunda sitesindeki yazılar yabancı o nasıl olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quess

Sen türk server diyorsunda sitesindeki yazılar yabancı o nasıl olucak
    Pardon kardeş yanlıs okumusum (:
  • quote:

Pardon kardeş yanlıs okumusum (:

Alıntıları Göster
    Darklords un atını koymayı unutmuslar daha dorusu kıyak olsun dıe darlordslara full optıonlu at koycaklardı Ozellıklerın 1 tanesınden bınlerce koymus yanlıslıkla ustune gelıncem mause ıle oyun donuodu onu duzeltıcekler o yuzden su an kapalı sıtesı acıldıgında sıze sıtesını vercem fılan mukemmel makro desen heryerde war :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sananeTr

Darklords un atını koymayı unutmuslar daha dorusu kıyak olsun dıe darlordslara full optıonlu at koycaklardı Ozellıklerın 1 tanesınden bınlerce koymus yanlıslıkla ustune gelıncem mause ıle oyun donuodu onu duzeltıcekler o yuzden su an kapalı sıtesı acıldıgında sıze sıtesını vercem fılan mukemmel makro desen heryerde war :D

Alıntıları Göster
    bi serverdan resimler koyarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorTr

bi serverdan resimler koyarsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    websitesinin adresinide verebilirmisin sana zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtheme

websitesinin adresinide verebilirmisin sana zahmet

Alıntıları Göster
    Vericem yapılacak bu hafta ıcınde daha server Ilk kez dun internete acıldı.Ilk tester olarakta ben gırdım :d mukemmeldı tek kelıme ıle acılsın ılk olarak sızın haberınız olcak merak etmeyın de once 1.02D yı ındırın bıde patch ı
  • quote:

Vericem yapılacak bu hafta ıcınde daha server Ilk kez dun internete acıldı.Ilk tester olarakta ben gırdım :d mukemmeldı tek kelıme ıle acılsın ılk olarak sızın haberınız olcak merak etmeyın de once 1.02D yı ındırın bıde patch ı

Alıntıları Göster
    cok tas bi server daviasi gormeyin bence hemen gelin cok tassss
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRST

cok tas bi server daviasi gormeyin bence hemen gelin cok tassss

Alıntıları Göster
    lan sanane tr ben sana ne diyim mubergama bu versyona geçiyo dedik o kadar laf ettin şimdi böyle dion artık abarttın haaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Mc

lan sanane tr ben sana ne diyim mubergama bu versyona geçiyo dedik o kadar laf ettin şimdi böyle dion artık abarttın haaaa

Alıntıları Göster
    mubergama nin adminine ulasamiytorum ulasabilsem simdiye kadar coktan server acilirdi bence ama bi turlu baglantı kuramadim adamlarla

• quote:

mubergama nin adminine ulasamiytorum ulasabilsem simdiye kadar coktan server acilirdi bence ama bi turlu baglantı kuramadim adamlarla

Alıntıları Göster
    xtheme arkadaşım MUBERGAMA ile ilgili olarak adminlerimize ulaşabileceğin bizim forum'mumuz var adresini vereyim eğer buraya konuyu yazarsan adminlerimize ulaşabilirsin.
    http://www.teamoblivion.net/forum/viewforum.php?f=39&sid=eca75b195692319083371e462a4e83fb
    direk MUBERGAMA bölümü, sayfasını verdim bu sayfaya yazmak için de;
    http://www.teamoblivion.net/forum/ forum ana sayfasından kayıt olman gerekiyor.
    Hadi kolay gelsin,

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirden

xtheme arkadaşım MUBERGAMA ile ilgili olarak adminlerimize ulaşabileceğin bizim forum'mumuz var adresini vereyim eğer buraya konuyu yazarsan adminlerimize ulaşabilirsin.
    http://www.teamoblivion.net/forum/viewforum.php?f=39&sid=eca75b195692319083371e462a4e83fb
    direk MUBERGAMA bölümü, sayfasını verdim bu sayfaya yazmak için de;
    http://www.teamoblivion.net/forum/ forum ana sayfasından kayıt olman gerekiyor.
    Hadi kolay gelsin,

Alıntıları Göster
    server acilmadan reklam yapmayin ondan sonra zor durumda kaliorsunuz.yok baglanti koptu yok bilmem ne oldu sacma sapan bahane uretiosunuz ac serveri gelelim yada actirr gelelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kksero

server acilmadan reklam yapmayin ondan sonra zor durumda kaliorsunuz.yok baglanti koptu yok bilmem ne oldu sacma sapan bahane uretiosunuz ac serveri gelelim yada actirr gelelim

Alıntıları Göster
    Serveri acin demissin server acmak kolaymi saniyosun Bu arkadaslar acmayi basarmis ama Ne kadari salam Ne kadari deil bilemeyiz oyunun .Biz Oyunu en iyi sekilde Oynamaya rahat olarak yapmaya calisiyoruz..Direk bi bilgisayar Bulup ona serveri yukleyim acmak kolay ama onun Cevirisi var Bazi calismaya yerleri var.. biz bunlarla ugrasip aciyoruz.. bizim oyunda Shop sistemi Calismasi icin Calisma yapiyoruz Ve Shop sistemi calismak uzere .. Turk serverlarinda Shop sistemi Calisan İlk server biz olacagiz Biz bu ise emek harcadik Ve harcamaya devam ediyoruz ..

Mu bergama' Serverina Sponsor olan Tum Arkadaslara Tesekkurler!!

• quote:

Orijinalden alıntı: MuBergama_MM_

Serveri acin demissin server acmak kolaymi saniyosun Bu arkadaslar acmayi basarmis ama Ne kadari salam Ne kadari deil bilemeyiz oyunun .Biz Oyunu en iyi sekilde Oynamaya rahat olarak yapmaya calisiyoruz..Direk bi bilgisayar Bulup ona serveri yukleyim acmak kolay ama onun Cevirisi var Bazi calismaya yerleri var.. biz bunlarla ugrasip aciyoruz.. bizim oyunda Shop sistemi Calismasi icin Calisma yapiyoruz Ve Shop sistemi calismak uzere .. Turk serverlarinda Shop sistemi Calisan İlk server biz olacagiz Biz bu ise emek harcadik Ve harcamaya devam ediyoruz ..

Mu bergama' Serverina Sponsor olan Tum Arkadaslara Tesekkurler!!

Alıntıları Göster
    Server açık şu anda ama sizin accniz olmadıgından gıremezsınız.
    Serveri kuran kişi -=Ares=- sitesini yapıyor serverın sadece server icin 1024 baglantı alındı baglanması beklenıyor su anda 256 ıle server kurulu 30 kısı onlıne oluyor lag olmuyor 1024 kablo baglantı olunca sız dusunun artık mubaran ıle gorustum admıne soleım acc acabılırmı dıe actı o gırdı server sorun anlatsın nasıl guzelmı deılmı :D

• quote:

Server açık şu anda ama sizin accniz olmadıgından gıremezsınız.
    Serveri kuran kişi -=Ares=- sitesini yapıyor serverın sadece server icin 1024 baglantı alındı baglanması beklenıyor su anda 256 ıle server kurulu 30 kısı onlıne oluyor lag olmuyor 1024 kablo baglantı olunca sız dusunun artık mubaran ıle gorustum admıne soleım acc acabılırmı dıe actı o gırdı server sorun anlatsın nasıl guzelmı deılmı :D

Alıntıları Göster
    abartmadım olm gercek nerde war 1.02d server
    Bakın sımdı clienti indirdiniz patchide indirdiniz Sonra patchi clientin icine atıp tumune evet diin
    sonra launcer i calıstırın add dein.
    Adını nasıl anlıcaksanız ole
    ipsini 62.248.26.46 bu yapın port 44405
    Adminin msni khser@hotmail.com Burdanda Acc alın.
    Sonra baglanın Darklords lvl 300 de acılıyor MG lerın kartopu fırlatan sılah skill i calısıyor adını unuttum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sananeTr -- 26 Şubat 2006; 21:26:01 >

• quote:

Alıntıları Göster
    mubergama adminin msn adresi hamit555@hotmail.com
    quote:

Orjinalden alıntı: xtheme

• quote:

Orijinalden alıntı: reis1907

quote:

Orjinalden alıntı: xtheme

Alıntıları Göster
    Ben clienti indirdim patchide indirdim ama hala acc yok yardımcı olurmusun sananeTr

• quote:

Ben clienti indirdim patchide indirdim ama hala acc yok yardımcı olurmusun sananeTr

Alıntıları Göster
    admin online deil banada yardim edin bende acc istiorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kksero

admin online deil banada yardim edin bende acc istiorum...

Alıntıları Göster
    msnden alinmiomu acc illa mailmi atmak lazm
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

MU IN yakında acılıyor site yapım asamasında Versıon 1.02D
    www.xtremetop100.com da 1 tane daha serverda 1.02D war o kadar.
    Servera denemek icin giris yaptım Stadıum muhtesem ıtemlar muhtesem Karakterler muhtesem darklord un butun skıllerı calısıyor yenı ıtemlar war Mukemmel bı versıon olus tarzları bıle cok guzel M tusu duellolar calısıyor Hersey super 1024 kablo ile server acıldı sıtesının tamamlanmasını beklıyoruz.Ayrıca butun eventlar çalışıyor.Yanı su anda Turkıyede gorebılcegınız en ıyı server olarak gelıyor.
    Su anda Server ozellıklerı tam ayarlı deıl bu hafta ıcınde exp ve drop dusurulecek x200 sevıyelerıne ındırılıcek.darklord lvl 300 de acılıyor.Res attıgınız zaman statslar kalıcı ve %100 7/24 onlıne olucak İnternet kafeden kuruluyor cunku ve sadece server ıcın 1024 kablo baglantı acılıyor.

Buyrun 1.02D yı ındırın bu adresten
    http://www.xhope.net/public/DestinysMU_Client_v2.rar
    Buyrun burdanda Serverın kendi guncellemesini indirin bu guncelleme olmadan oyuna baglanamazsınız sadece launcer ile.
    http://rapidshare.de/files/14046707/Mu_In_Patch_Launcher.rar.html

Hayde :D

yine yanki kafe dimi?bence super olmayacak cnku artik suleyman yok.cok sisirme bence :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.