Şimdi Ara

İŞTE GERİDE BIRAKTIĞI BORÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mali kongrede, Galatasaray’ın, 31 Aralık 2010 tarihi itibariyle borcunun 514 milyon lira olduğu açıklandı.Kulübün son 5 sezonda futbol için yaptığı harcamalar ise 386 milyon lira

Galatasaray Kulübü’nün mali portresi dünkü genel kurulda tüm detaylarıyla gözler önüne serildi.
    Sarı-kırmızılı kulübün toplam borcu 514 milyon 46 bin 150 lira, alacağı ise 75 milyon 231 bin 553 lira olarak açıklandı. Kulübün 31 Aralık 2010 tarihi itibariyle borç-alacak farkı ise 438 milyon 814 bin 598 lira oldu.
    Galatasaray’ın toplam borcunun nakit çıkışı gerektiren borç ve yükümlülükleri 308 milyon 834 bin 881 lira, nakit çıkışı gerektirmeyen borç ve yükümlülükleri ise 205 milyon 211 bin 269 lira olarak gerçekleşti. Kulübün aldığı banka kredileri ise 187 milyon 275 bin 809 lira.
    Galatasaray’ın 2011 yılı bütçesinde toplam gelirler 94,1 milyon lira olarak planlandı. Kulüp bütçe tasarısında gelirlerin 94.1 milyon lira, giderlerin ise 79.2 milyon lira olarak öngörüldüğü dikkat çekti.

2011 bütçesi onaylandı
    Divan Kurulu raporunda son 2 yıldaki kulüp zararının 213 milyon lira olduğu gösterildi. Bunun 47 milyon lirasının azınlık payı (Şirket birleşmesi ile ortadan kalktı), 44 milyon lirasının kur farkı (kaydi zarar), 37 milyon lirasının değerlendirme amortismanı olduğu (Toplam 128 milyon lira) vurgulanan raporda, 2 yıldaki gerçek zararın 85 milyon lira olduğu belirtildi.
    Divan raporunda son 5 yılda futbol için yapılan harcamaların 386 milyon lira olduğu kaydedildi.
    Bu arada Galatasaray Kulübü’nde, 2011 yılı bütçesi de onaylandı.
    Sarı-kırzılı kulübün bütçesi, 94.1 milyon lira olarak kabul edilirken kulübün bu yılki harcamaları ise 79.2 milyon lira öngörüldü.

ALINTI.

• Aaaaaaaaaaaaaaa olurmu

Adnan Polat sportif açıdan kötü olabilir ama maddi açıdan en iyi başkanımızdır.
    Forumda halen daha bunu savunan var.

Görende Adnan Polat ile yatıp kalkıp beraber GSnin borçlarını ödediler zannederi.

İşte yönetim düşünce sakladıkları yalanlar birer birer nasılda çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Aaaaaaaaaaaaaaa olurmu

Adnan Polat sportif açıdan kötü olabilir ama maddi açıdan en iyi başkanımızdır.
    Forumda halen daha bunu savunan var.

Görende Adnan Polat ile yatıp kalkıp beraber GSnin borçlarını ödediler zannederi.

İşte yönetim düşünce sakladıkları yalanlar birer birer nasılda çıkıyor.
    AAA öylemiymiş.Ne güzel kaynak alıntı..O zaman iyki gitmiş Adnan Polat en iyi ekonomi başkanımız değilmiş..

Bak bakalım o borç nedenmiş.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/37261/adnan-polat-devri-sona-erdi
    quote:

ŞARDAN: 2010 YILI GELİRİ 112,7 MİLYON TL, GİDERİ İSE 71,6 MİLYON TL
    Galatasaray Kulübü'nün Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'na devam edilirken, kulübün mali durumuyla ilgili bilgiler verildi.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda kürsüye gelen Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, kulübün mali durumu hakkında üyeleri bilgilendirdi.

Şardan, Galatasaray Kulübü'nün 2010 yılı için 123,7 milyon TL olarak planlanan gelirinin, 11 milyon TL eksik olarak 112,7 milyon TL, 76,4 milyon TL olarak planlanan giderinini ise 4,8 milyon TL azalarak 71,6 milyon TL gerçekleştiğini söyledi.

Galatasaray'ın 2010 yılı için 32 milyon TL olarak öngörülen yatırım bütçesinin 20,1 milyon TL kullanıldığını vurgulayan Şardan, "Türk Telekom Arena için her ne kadar Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Galatasaray'ın 1 kuruşu yok' dese de, 2010 yılında stada 11 milyon TL harcamada bulunduk. Çatı kapaklarını da taktığımızda toplam 40 milyon TL harcama yapmış olacağız" ifadelerini kullandı.

"TOPLAM GELİR-GİDER FARKI 283,8 MİLYON DOLAR"
    Yiğit Şardan, Galataaray bütçesinin denk duruma getirildiğini ancak geçmiş yıllardan gelen borçlar nedeniyle bu durumun bütçe rakamlarına yansıyamadığını kaydederken, "Nakit çıkışı gerektiren borç-alacak farkımız 160,4 milyon dolar, nakit çıkışı gerektirmeyen borç-alacak farkımız ise 123,4 milyon dolardır. Toplam borç-alacak farkımız 283,8 milyon dolar olmuştur" diye konuştu.

Şardan, kulüp olarak 2010 yılında 2006 öncesi borçlar için 7,4 milyon dolar, şirket birleşmesi için 32,1 milyon dolar harcama yaptıklarını aktardı.

Ayrıca, Galatasaray'ın mevcut varlıklarının değerlerini duyuran Yiğit Şardan, kulübün elinde bulunan Sportif A.Ş. hisselerinin 554,6 milyon dolar, Riva arazisinin 250 milyon dolar, Türk Telekom Arena üst kullanım hakkının 270,3 milyon dolar, Sportif A.Ş. devredilebilir markasının ise 230 milyon dolar değerinin bulunduğunu vurguladı.

Bu arada, Galatasaray Kulübü'nün Mali Genel Kurulu'na üyelerin ilgisi oldukça yüksek olurken, katılımın 1500 kişiyi aştığı belirtildi.

• yani oyle konusanlar var ki, duyan da adam kulubu bollukta, refah icinde alip batirdi sanacak. adnan polat degil de baska biri olsa bu gordugumuz rakamlarin sonunda tl degil en az euro ibaresi olurdu..
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tamam sevmiyorsunuz anladık hiç mi vefa borcunuz yok?Hadi vefayıda geçtim hiç mi saygınız yok GS Spor Kulübü Başkanına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Tamam sevmiyorsunuz anladık hiç mi vefa borcunuz yok?Hadi vefayıda geçtim hiç mi saygınız yok GS Spor Kulübü Başkanına...

Saygı bulunduğun konumla değil
    Yaptığın icraatlarla kazanılır..

GS başkanı GS başkanı gibi davranmadığı sürece ne saygısından bahsediyoruz?

İnsanın statüsü değilkendisi önemlidir.

GS Klübü başkanı ne Allahtır ne peygamber. Bu kadarda yüceltmeyin adamı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Saygı bulunduğun konumla değil
    Yaptığın icraatlarla kazanılır..

GS başkanı GS başkanı gibi davranmadığı sürece ne saygısından bahsediyoruz?

İnsanın statüsü değilkendisi önemlidir.

GS Klübü başkanı ne Allahtır ne peygamber. Bu kadarda yüceltmeyin adamı.

Alıntıları Göster
    Valla Herseyi gectim..

stadın acılısında protestolar yüzünden basın toplatısında bunları yakalıcaz stada almıcaz bunlar gs li değil dedikten sonra bu adam benim gözümde bitmişti.orda soğudum..O protestoyu 3 - 5 kişi yapmadı.
    Sen Yaklaşık 40 bin kişiye Galatasaraylı değil dersen
    Taraftarını satarsan , üstüne üstlük tehdit edersen..Sonun böyle olur...cok memnun oldum adnanların gitmesine
    Gerisini hala bu adamı savunanlar düşünsün..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Gerçekleri söylemek ve ithamda bulunmak farklı şey.

Gerçekleri söylemek ASLI olan şeyleri söylemektir.

İthamda bulunmak aslı belli olmayıpda insanları zan altında bırakmaktır.

Benim dediğim HERŞEY gerçektir. Kimseyi zan altında bırakmam merak etmeyin siz.

Şu güne kadar Adnan Polat hakkındaki son zamanlarda tüm gözlemlerim hepsi teker teker çıktı.

İthamda bulunmamıştım o zamanda bunlar belli oluyor.

• quote:

Gerçekleri söylemek ve ithamda bulunmak farklı şey.

Gerçekleri söylemek ASLI olan şeyleri söylemektir.

İthamda bulunmak aslı belli olmayıpda insanları zan altında bırakmaktır.

Benim dediğim HERŞEY gerçektir. Kimseyi zan altında bırakmam merak etmeyin siz.

Şu güne kadar Adnan Polat hakkındaki son zamanlarda tüm gözlemlerim hepsi teker teker çıktı.

İthamda bulunmamıştım o zamanda bunlar belli oluyor.

Alıntıları Göster
    Sizin hayatta bir yerlere gelmeniz zor demişsin, Adnan Polat'ı savunanlar için...

Aklı başında olan biri tanımadığı bir insana nasıl bunu söyleyebilir?

Sonrada bunların gerçek olduğunu iddia ediyorsunuz... Bende bunlara cevap veriyorum... Hay Allah'ım Yarabbim.

• quote:

Sizin hayatta bir yerlere gelmeniz zor demişsin, Adnan Polat'ı savunanlar için...

Sonrada bunların gerçek olduğunu iddia ediyorsunuz... Bende bunlara cevap veriyorum... Hay Allah'ım Yarabbim.

Çok basit.
    Hayatta devamlı yanlışları savunanlar
    Devamlı yenilenleri ve inat edip yenilgiyi kabul edemeyip daha beter hata yapanları koruyanlar, zaten yenilgiye mahkumdurlar...

Bu forumda fikirlerini öyle beyan eden insanların hayatta bir yerlere ulaşamayacağı aşikar.

Onun dışında Aklı başında biri tanımadığına başarılı veya başarısız diyemez senin kanınca.

Atatürk'ü tanıyormuydun?
    Einstein'ı tanıyormuydun?

O zaman bu insanları tanımadığımız için bu insanlara başarılıda demiyelim ha?

Messi'yi tanıyomusun peki? emailı ne?

Cevap şudur.
    O insanları tanımazsın ama o insanların yaptıklarını görüp fikir edinir ona göre yorum yaparsın.
    benimde yapmış olduğum bu.

O yüzden benle dalaşma bence.
    Dediğim gibi her dediğimin arkasındayım ve savunurum.
    YANLIŞ birşeyi savunmuşsamda erkek gibi çıkar bunu söylerim.

Adnan Polat'ın mali açıdan GSye çok şey kattığını söyleyen herkes ekonomiden 1 gram anlamıyan, fakat sadece GS BAŞKANI dedi diye güvenen insanlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: RccP

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Her elektrik mühendisi hayatta başarılı olacak diye bir kaide mi var?
    Senin başarı kıstasın ne?
    benimkisi şahsen yüksek.
    veya başarı yaşlamı gelir?

Senin bu forumda tanıttığın profil "yenilen, klübü maddi ve sportif açıdan batağa sokan bir başkanı savunan kişi" profilidir.

E bu profil de hayatta başarı olamaz.
    Başarısız bir insanı destekleyen başarısız olur.

Adnan Polat'ın hataları ısrarla savunan bir insana ne 1 gram saygım olur, nede o insanın gerçek hayat performansında başarılı olacağına inanırım.

• quote:

benimkisi şahsen yüksek.

Senin bu forumda tanıttığın profil "yenilen, klübü maddi ve sportif açıdan batağa sokan bir başkanı savunan kişi" profilidir.

Adnan Polat'ın hataları ısrarla savunan bir insana ne 1 gram saygım olur, nede o insanın gerçek hayat performansında başarılı olacağına inanırım.

Alıntıları Göster
    o davetiyeyle gelen Galatasaray taraftarına,onlar Galatasaraylı değil dediği an bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer

o davetiyeyle gelen Galatasaray taraftarına,onlar Galatasaraylı değil dediği an bitti.

Alıntıları Göster
    Skibbe gönderildiğinde atılan bu manşet yeniden hayat bulabilir sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Messiyi alırdık o paraya anam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorik.Cana

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @ Lorik.Cana

güzelim
    Sana her zaman döviz kurları hakkında çok rahat tiyo verebilirim.

AudUsd
    AudJpy
    AudCad
    EurUsd
    EurCad
    EurJpy
    EurGbp
    GbpJpy
    GbpUsd
    GbpChf
    EurChf
    ChfJpy
    UsdCad
    UsdChf
    UsdJpy

pariteleri hakkında bilgi istersen ne olur sabahları bana bi mesaj at. Hemen sana o parite ne olacak. Kaçtan kaça kadar çıkacak söyliyeyim.
    YTL paritelerine bakmıyorum ama haberin olsun...

Onun dışında Adnan Polat aşıklarının Adnan Polat klüpten kovulunca bana saldırmasınıda anlayışla karşılıyorum.

Olgun ve medeni bir hareket değil ama tabi içten içe insanlar deliriyor ve benim gibi dedikleri doğru çıkan adamlara SANAL yollarldan saldırıyorlar.

Tebrikler.

Neyse Lorik cana.
    Her sabah 8 gibi ilgilendiğin bir parite varsa haberim olsun.
    Takip ediceğin platform linklerinide yollarım sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

Çok basit.
    Hayatta devamlı yanlışları savunanlar
    Devamlı yenilenleri ve inat edip yenilgiyi kabul edemeyip daha beter hata yapanları koruyanlar, zaten yenilgiye mahkumdurlar...

Bu forumda fikirlerini öyle beyan eden insanların hayatta bir yerlere ulaşamayacağı aşikar.

Onun dışında Aklı başında biri tanımadığına başarılı veya başarısız diyemez senin kanınca.

Atatürk'ü tanıyormuydun?
    Einstein'ı tanıyormuydun?

O zaman bu insanları tanımadığımız için bu insanlara başarılıda demiyelim ha?

Messi'yi tanıyomusun peki? emailı ne?

Cevap şudur.
    O insanları tanımazsın ama o insanların yaptıklarını görüp fikir edinir ona göre yorum yaparsın.
    benimde yapmış olduğum bu.

O yüzden benle dalaşma bence.
    Dediğim gibi her dediğimin arkasındayım ve savunurum.
    YANLIŞ birşeyi savunmuşsamda erkek gibi çıkar bunu söylerim.

Adnan Polat'ın mali açıdan GSye çok şey kattığını söyleyen herkes ekonomiden 1 gram anlamıyan, fakat sadece GS BAŞKANI dedi diye güvenen insanlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

O manşet hikaye, montaj olduğu birkaç yerde açıklanmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

O manşet hikaye, montaj olduğu birkaç yerde açıklanmıştı.

Varsın montaj olsun mesajı veriyor ya.

• quote:

benimkisi şahsen yüksek.

sildirmişssin mesajımı.Yaşını ve mesleğini söyle de başarılımıyım başarısızmıyım eleştrisini yapan kişinin konumunu bileyim..Her mesajında ekonomiden anlamıyor hayatta başarılı olmaz diye atıp tutuyorsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: RccP

quote:

benimkisi şahsen yüksek.

sildirmişssin mesajımı.Yaşını ve mesleğini söyle de başarılımıyım başarısızmıyım eleştrisini yapan kişinin konumunu bileyim..Her mesajında ekonomiden anlamıyor hayatta başarılı olmaz diye atıp tutuyorsun..

Öncelikle mesaj falan sildirmedim.
    Git bi moderatöre sor.
    Küfür olmadıkça asla mesaj şikayet etmem.
    Bu sana önce bi ders olsun. İnanmıyosanda gider sorarsın moderatöre...

Forex ile uğraşıyorum.
    Currency trader'ım.
    Lorik Cana denen arkadaşada dedim
    Her sabah saat 8 gibi yabancı döviz paritelerinde sana tüyo verebilirim. YTL hariç. YTL ile ilgilenmiyorum.

Bana istediğin zaman PMden döviz hakkında ulaşabilirsin.

Kısa vadeli alım satım yapıyorum, tüm çalışmalarım bu yönde. Uzun vade analizine girmiyorum çünkü daha az kazançlı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.