Şimdi Ara

İşte gizlenen Rüştü gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    29 Haziran 2008 Pazar 09:30
    Rüştü, öyle bir operasyon geçirdi ki akıllara ister istemez binbir senaryo takıldı. İşte gizlenen Rüştü gerçeği...
    Almanya maçında yediği hatalı gollerle büyük tepki çeken Rüştü’nün, kulak zarının yırtık olduğu ortaya çıktı. Uzmanlara göre kulak yırdındaki zar, ağrı kesici alsa bile Rüştü'nün performansını yüzde yüz etkiler!

Rüştü, Milli takım kampında kulağında meydana gelen rahatsızlık nedeniyle dün Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde bir operasyon geçirdi. Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada, kulak zarında travma (yırtık) meydana gelen Rüştü Reçber’e sağ kulak perforasyonu (silikon yama) uygulandığı bildirildi. Tecrübeli kalecinin bu rahatsızlığının Hırvatistan maçına dayandığı öğrenildi. Bu karşılaşmada kulağına darbe alan milli file bekçisi, kulak zarının yırtılmasına rağmen 120 dakikayı başarıyla tamamladı.

3 ŞUTUN 3’Ü DE GOL...
    Operasyon geçirmeyen Rüştü, kullandığı ağrı kesicilerle acısını dindirmeye çalıştı. Almanya ile yaptığımız yarı final maçında da kaleye aldığı ağrı kesicilerle çıktı. Her şey iyi giderken, yani milli takımımız 1-0 öndeyken, bir hatalı gol yedi. Takım arkadaşları buna rağmen desteğini esirgemedi. Karşılaşmanın 90’ıncı dakikası durum 2-2. Herkes uzatmalara gidileceğini düşünürken olanlar oldu. Rüştü, kendisinden hiç beklenilmeyeni bir kez daha yaptı. Hem de öyle bir yaptı ki. Telafisine zamanın bile yetmediği bir hataydı. Kalesini terk etti. Topa müdahale edemeyince; yediğimiz golle herkes şoke oldu. Kaleye 3 şut gönderen Almanlar 3’ünü de gol yapıp finali kaptı. Doktorlar, ağrı kesici bile alsa kulak zarı yırtık oynamasının performansını etkileyeceğini belirtti.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=147120

• rüştü yaşına rağmen benim beğendiğim bir kaleci,yediği hatalı gollere şaşırmıştım,demek nedeni buymuş.bu konuda bilgi sahibi değilim ama kulak zarının yırtık olması denge sistemini etkilemiş olabilir mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quartamin

rüştü yaşına rağmen benim beğendiğim bir kaleci,yediği hatalı gollere şaşırmıştım,demek nedeni buymuş.bu konuda bilgi sahibi değilim ama kulak zarının yırtık olması denge sistemini etkilemiş olabilir mi acaba?

Evet
  • madem hırvatistan maçında zarı delindi yüzde 100 etkilerdi niye Tolga oynamadı?=

Gene bir Terim klasiği mi yoksa

Gordon Şildenfeld kör ya, Türk olsa Terim kesin oynatırdı

Kör Sağır Topal idare ederlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 29 Haziran 2008; 20:28:37 >
  • Niye söylememiş maç öncesi ozaman ? 3. Kaleciyi alırdık.
  • Biri yırtık olsun bişey olmaz, fazladan bitane daha var
  • bence tuncay kaleye gecmeliydi

ya arkadaslar bitmiş gitmiş bi olay yok zari yirtilmiş yok o su bu su farkedermi şu saatten sonra.
    madem öyle rüştüyü almayacaklardi.
    bununla ilgili bi atasözü aklima geldide söyleyemiyom
    şey olan şeyin davasi olmaz diyee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Electra

Biri yırtık olsun bişey olmaz, fazladan bitane daha var

İnsanın denge yeteneğinin iç kulaktaki salyangozun sıvısı ile ilgili olduğunu biliyor musun?
    Etrafımızda dönünce neden bir süre dengede duramayız?
  • quote:

ne kadar beyenmez yetinmez doymaz yorumlar ya
  • he evet o maça tolgayı koysaydı terim daha maçın başında 2-3 tane yeyince malzeme çıkardı size...
    tolga kaç maç oynamış bu takımda ya?yaşar olsa onu koy dicektiniz herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

quote:

valla Almanya maçında oynanan oyunu görünce sen doydun mu?

Yoksa kahrolup üzüntünden ağladın mı?
  • valla ben almanya karşısında oynadığımız topa baktım bu akşam almanyanın oynadığı topa bakıyorum diyorumki yahu biz bu kupayı alırmışız arkadaş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

valla ben almanya karşısında oynadığımız topa baktım bu akşam almanyanın oynadığı topa bakıyorum diyorumki yahu biz bu kupayı alırmışız arkadaş...

Biz resmen hakemle maç yaptık
  • quote:

he evet o maça tolgayı koysaydı terim daha maçın başında 2-3 tane yeyince malzeme çıkardı size...

Hocam ilk önce ne olursa olsun Fatih Terim'i savunma davranışın ile ilgili bir kaç cümlem var. Tamam bu konuda Fatih Terim'e yüklenmek yanlış ama senin söylediğin anlamda değil.(bence)

1- Eğer haber doğruysa ve Rüştü gerçekten rahatsızsa
    Rüştü'nün rahatsızlığı açıklanıp yerine Tolga'nın oynıyacağı söylenseydi. Kimse gıkını çıkartmazdı.

2- Ve yine haber doğruysa ve Rüştü sakat sakat Almanya maçına çıktıysa bunun suçlusı heralde ben veya sen olmazsın değil mi hocam.

Hocam senin aklın mantığın alıyormu kulağından sakat olan bir kaleciyi ki kalecilerde denge çok önemlidir. Sen olsan kaleye geçirirmiydin?

Ben olsam geçirmezdim.

Buda haber ile ilgili yorumum
    Fatih Terim'in de böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle yalandır. Fatih Terim'in bu kadar abartacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 30 Haziran 2008; 0:16:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

quote:

valla Almanya maçında oynanan oyunu görünce sen doydun mu?

Yoksa kahrolup üzüntünden ağladın mı?

tamam bilader daha ne istiyon işte...muhteşem top oynadık...
    Ne Terim klasiği bilmem ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

he evet o maça tolgayı koysaydı terim daha maçın başında 2-3 tane yeyince malzeme çıkardı size...

Hocam ilk önce ne olursa olsun Fatih Terim'i savunma davranışın ile ilgili bir kaç cümlem var. Tamam bu konuda Fatih Terim'e yüklenmek yanlış ama senin söylediğin anlamda değil.(bence)

1- Eğer haber doğruysa ve Rüştü gerçekten rahatsızsa
    Rüştü'nün rahatsızlığı açıklanıp yerine Tolga'nın oynıyacağı söylenseydi. Kimse gıkını çıkartmazdı.

2- Ve yine haber doğruysa ve Rüştü sakat sakat Almanya maçına çıktıysa bunun suçlusı heralde ben veya sen olmazsın değil mi hocam.

Hocam senin aklın mantığın alıyormu kulağından sakat olan bir kaleciyi ki kalecilerde denge çok önemlidir. Sen olsan kaleye geçirirmiydin?

Ben olsam geçirmezdim.

Buda haber ile ilgili yorumum
    Fatih Terim'in de böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle yalandır. Fatih Terim'in bu kadar abartacağını düşünmüyorum.

hoca bırak ya türkiyede mi kimse birşey demezdi?
    ortada konuşulan söylenti o onu dedi bu uzmanda dediki"ha evet yüzde yüz etkiler."
    ya kulak zarı yırtılmış adamın ne işi var orda niye zorla oynatsın?
    o yenilen gollerde rüştünün hatası kadar belki de daha fazlası defansta var.o kadar rahat top vurdurulursa buffon olsa ne yazar kalende?

• Hocam eğer haber doğruysa ve dediğim gibi açıklama yapılsaydı ve kaleye Tolga geçseydi aklı başında hiç bir insan kalede niye Tolga var niye sakatta olsa Rüştü oynatılmadı demezdi. Aklı başında olmayanlar içinde söylenecek bir şey yok.

Eğer haber doğruysa burda konuşulması gereken Rüştü'nün yediği gollerdeki hatası değil, böyle bir riski almış olan teknik direktördür.

Ama senin ve benimde dediğim gibi Fatih Terim bu kadar abartıp riskli bir iş yapmaz. Haber büyük ihtimalle uydurmadır. Bunda hemfikirsek diyelim ki haber doğru ve Faih Terim gerçekten bunu yaptıysa eleştirilmesi normal değil mi?

Ben de bu durumu söyledim yukarıda haber doğru değildir olmaz böyle bir şey diyeceğine. Haberi doğru kabul edip kaleye Tolga geçseydi onuda eleştirirdiniz diyorsun.

quote:

hoca bırak ya türkiyede mi kimse birşey demezdi?
    ortada konuşulan söylenti o onu dedi bu uzmanda dediki"ha evet yüzde yüz etkiler."
    ya kulak zarı yırtılmış adamın ne işi var orda niye zorla oynatsın?
    o yenilen gollerde rüştünün hatası kadar belki de daha fazlası defansta var.o kadar rahat top vurdurulursa buffon olsa ne yazar kalende?

• İlker Hocam buyur burdan yak.

BJK Resmi sitesi.

Rüştü Reçber’e Operasyon
    28.06.2008 19:36

Kalecimiz Rüştü Reçber, Milli Takım kampında kulağından geçirdiği rahatsızlıktan dolayı bugün Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde bir operasyon geçirdi.
    Kulak zarında travma (yırtık) meydana gelen Rüştü Reçber’e sağ kulak perforasyonu (silikon yama) uygulandı. Avrupa Şampiyonası’nda görev yaptığı için Ekibimiz’in ilk kamp döneminde izinli olan Rüştü Reçber daha sonra İstanbul’daki çalışmalarda takımdaki yerini alacak.

Hadi bakalım ayıkla princin taşını.

Haber doğruymuş ama. Rahatsızlığın ne zaman meydana geldiği yazılmamış resmi sitede.

• hocam bilmiyorum ama yari final maçında da olmuş olabilir.sağlık sorunu olan birini niye kadroya koysunki adam yapsaydı servet oynarım demiş onu oynatırdı veya emreyi.o kadar da değil yahu...
  • quote:

hocam bilmiyorum ama yari final maçında da olmuş olabilir.sağlık sorunu olan birini niye kadroya koysunki adam yapsaydı servet oynarım demiş onu oynatırdı veya emreyi.o kadar da değil yahu...

Hocam bence Rüştü'nün sağlık problemini öğrendikten sonra medya üzerine senaryo yazmış gibi geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.