Şimdi Ara

İşte HTC'nin yeni amiral gemi telefonu: HTC 10'nun fiyatı ve tüm detayları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amerika 700 USD
    Almanya 700 EUR
    Fransa 750 EUR
    Avusturya 750 EUR
    İspanya 750 EUR
    Finlandiya 750 EUR
    İtalya 750 EUR
    İsveç 750 EUR
    Türkiye 930 altın yaldızlı, özel işlemeli, premium EUR

E şimdi gel de bunlara bütün sin kaflı cümleleri etme...

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Htc samsung gibi birkaç ay sonra fiyatı aşağı çeken bir marka değil. İndirim beklemeyin bence.

İndirim yapmazsa Türkiye'de satışları çok az olacaktır hocam. Ürün 10 Mayıs'ta 3.000 TL den çıkacakmış, peki bu ürünün en önemli rakibi olan S7'nin şuan fiyatı 2.450 TL (Samsung Türkiye Garantili) belki de Htc 10 çıkana kadar fiyatı 2.300 TL ye düşecek. O zaman 3.000 TL ye kim gider alır bu telefonu? Cevabı belli %2-5 arası Htc, %95 civarı Samsung alınacak.

Ben alırıdm hocam, 2.500 s7 e vereceğime, htc ye 3000 verirdim, 2. e değeride yüksek yazılımı vs. baya fark atar s7 ye. Bu benim şahsi fikrim

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

3000 diyor hala.
    Burası DH burada paçalarından para akan adam yok. Ortalamamız belli. 2-4 bin maaşlı, öğrenci ya da asgari ücretli insanlarız.
    Gidip bir ya da bir kaç ayda kazanacağınız parayı vermeyin şuna. Yazıktır emeğinize, terinize. Korkmayın hakir kalırım diye. Hava atamam sonra diye düşünmeyin. 2000 liraya z5 var, 2000 liraya s6 edge + var, daha altına g4, z5c var. Lenovo, Huawei, Xiaomi modelleri var.

3000 ya ÜÇBİN TÜRK LİRASI. Ben mi para cimriyim, siz mi israftasınız bazen kestiremiyorum.

3000 lira ile 2 aile 1 ay geçiniyor bu ülkede.

Türkiye bu forumdan ibaret değil, şu fakir edebiyatını bırakın derim artık komik olmaya başladı. Türkiye'de geçen seneye kadar en çok satan iPhone 6 aylık 16,000 adet satıyordu, bu sene de 6S çok satıyor. Peki bu telefonlar ucuz mu? Hadi telefonu da geçtim, arkadaş siz hiç sokağa da mı çıkmıyorsunuz? İstanbul'un sokakları lüks otomobillerden geçilmiyor artık. En varoş gözüyle baktığın semtten bile S-Class çıktığına şahit olabilirsin. Millette para var, aç fakir yok mu o da var ama ondan fazla fakir edebiyatı yapan adam var. AVM'sinden tut lokantasına kadar hafta sonu oturacak yer bulunmuyor. Olaylara biraz geniş açıdan bakmasını öğrenin artık, ülkede durumu olmayan kadar parası pulu olan adam da var.

iPhone bu ülkede en çok satan telefon oluyorsa, tüketici isterse HTC gibi markaları da alabilir. Geri kalanı boş muhabbet.

• Telefon çok iyi de o fiyat ne öyle..
    Bu da olmadı.
    Yahu 1 senedir alınabilecek adam akıllı bir telefon bulamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Bu paralara iPhone alır geçerim, Android telefona 2000 TL'den fazlasını vermemek gerekir.

Kasa değerli metal (altın,titanyum,gümüş) kaplama, cam safir, kamera DSLR kalitesinde, pili 5.000+ mah olan, ses ise home theatre kalitesinde olmadıkça hiçbir telefona 2.000 TL üzeri vermemek lazım.
  • fiyati fazla ama htcnin telefonunu s7 ve s7 edge arasina konumlandirdigini dusunursek kafalari karistiracaktir yeni telefon alacaklar icin

• quote:

quote:

quote:

Htc samsung gibi birkaç ay sonra fiyatı aşağı çeken bir marka değil. İndirim beklemeyin bence.

İndirim yapmazsa Türkiye'de satışları çok az olacaktır hocam. Ürün 10 Mayıs'ta 3.000 TL den çıkacakmış, peki bu ürünün en önemli rakibi olan S7'nin şuan fiyatı 2.450 TL (Samsung Türkiye Garantili) belki de Htc 10 çıkana kadar fiyatı 2.300 TL ye düşecek. O zaman 3.000 TL ye kim gider alır bu telefonu? Cevabı belli %2-5 arası Htc, %95 civarı Samsung alınacak.

Ben alırıdm hocam, 2.500 s7 e vereceğime, htc ye 3000 verirdim, 2. e değeride yüksek yazılımı vs. baya fark atar s7 ye. Bu benim şahsi fikrim

S7 ile M10 arasında 600 Tl fark olacağı zaman M10 alacak nadir kişilerden olacaksınız hocam :) Ben şuan telefona fazla para vermeyi düşünmüyorum. Evde afacan var hakkından geliyor zaten :)

Şuan piyasada bulunan telefonlardan sadece S7 edge yi seviyorum. İlk defa bir samsung telefonunu sevdim fakat almayacağım :)

• Specs bakmamıştım,o zaman ayrı satılsın 250 liraya bizde alalim değil mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 13 Nisan 2016; 10:48:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Sadece kulaklık değil telefonun hoparlörleri de çok iyi m7 kullanmıştım onun da çok iyiydi.Trol falan yapmıyorum quick charge 3.0 ve usb 3.0 type C desteklemesi sd 820 barındırması s7 den artı yönleri.Ben de isterdim daha ucuz olsun ama yapacak bir şey yok.200 lira daha iyi kulaklık için değil sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

3000 diyor hala.Burası DH burada paçalarından para akan adam yok. Ortalamamız belli. 2-4 bin maaşlı, öğrenci ya da asgari ücretli insanlarız.Gidip bir ya da bir kaç ayda kazanacağınız parayı vermeyin şuna. Yazıktır emeğinize, terinize. Korkmayın hakir kalırım diye. Hava atamam sonra diye düşünmeyin. 2000 liraya z5 var, 2000 liraya s6 edge + var, daha altına g4, z5c var. Lenovo, Huawei, Xiaomi modelleri var. 3000 ya ÜÇBİN TÜRK LİRASI. Ben mi para cimriyim, siz mi israftasınız bazen kestiremiyorum.3000 lira ile 2 aile 1 ay geçiniyor bu ülkede.

ona bakarsanız ben 1000 tl civarı veya altı telefon alırım sizin dediklerinizde bana göre gereksiz sonuçta rakipler 2800 3200 de geziyor fiyatı gayet normal gibi geldi bana şahsen çünkü o telefonun alıcısı farklı kulvar parası olan adam sen ben alamazmıyız ben zorlasam yine alırım seni bilemem ama gerek varmı yok 1000tl lik telefonda benim işimi rahatlıkla görüyor varsın biraz kamera özellikleri ve işlemci tarafı düşük olsun günün sonunda aynı işi yapıyorlar kendi kaanatimce eskiden amiral gemilerle orta ve girişlerin çok farkı vardı android bazında artık bu kadar olduğunu düşünmüyorum

• Bosuna agzini yoruyorsun. Bizim millet o paraya iphone alacaktir yada samsung. Ne olursa olsun. Ozenti ve marka duskunu.
    Adamin arabasi olur ama kullandigi telefon 3310dur. Arabaya o parayi verir ama telefona vermez. Adamin ne kadar parasi olursa olsun bedava muzik veya film icin yapmadigi sey yok.
    3bin liraya htc alan insan az olur bizim ulkemizde

• quote:

quote:

quote:

quote:

S7 ile M10 arasında 600 Tl fark olacağı zaman M10 alacak nadir kişilerden olacaksınız hocam :) Ben şuan telefona fazla para vermeyi düşünmüyorum. Evde afacan var hakkından geliyor zaten :)

Şuan piyasada bulunan telefonlardan sadece S7 edge yi seviyorum. İlk defa bir samsung telefonunu sevdim fakat almayacağım :)

Fikrinize saygı duyarım, benim huyumdur mesala içime sinmeyen şeyi alamıyorum.

• Birde şöyle düşünün ben kesinlikle bir telefona o kadar para vermem, ama istedikleriniz biraz fazla gibi. Çünkü ayrı bir dslr taşımak zorunda kalmamanız bile o parayı haketmesini sağlar benim gözümde, tabi hangi dslr oda ayrı bir konu.

• IP53 sertifikası varmış hiç yoktan iyidir. Donanım olarak çok tatmin edici bir cihaz olmuş tasarım daha iyi olabilirmiş.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    İçinize sinmeyen telefon alınmaz zaten hocam. Gün içinde en çok haşır neşir olduğumuz eşyamız sonuçta.

• htcden ayni kasa kalitesinde sd652 ve 3 gb ramli bir cihaz bekliyoruz mukemmel.bir satis rakami yakalar.. ve parmak izi okuyucuyla ekranin arasindaki bosluk bjraz daha az olsaydi harika bir telefon olurdu sanirim suan bile.kusursuz duruyor

• HTC 10, tam bir cihaz olmuş. Mühendisler gerçekten üzerinde çok iyi çalışmışlar. Ve nihayetinde ortaya mükemmele yakın bir ürün çıkarmışlar. Fiyat ise, diğer tepe modellerle karşılaştırıldığında, hoş görülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperfriendly -- 13 Nisan 2016; 11:19:06 >
  • Bu telefona 3000 tl verilir.İphone dahil diğer amiral gemisi adlı cihazlara verilmez.Merakla gelmesini bekliyorum

• ses işini ciddiye alan firmalara saygı duyuyurum,zihara hayatta görüntüyle beraber ses gelir!..

bu cihaz,ön yüz tasarım haricinde alınabilitesi çok fazla...öy yüz daha özgün olabilirmiş.

• Sinema kalitesinde ses sunuyor şuan ki en efsanevi kameralardan birine sahip. Androidde en hızlı en stabil yazılıma sahip Sense yazılımı Kutudan efsane bir kulaklık çıkıyor 3000 Mha pil var ve +boots yazılımı ile efsanevi olmuş Type C var daha ne olsun Metal gövdesi en sağlam telefon Şuan iphone 6 6s den bile daha sağlam bir metal kullanılıyor Ben HTC M7 kullanıcısıyım telefonu 3 yıldır kılıfsız kapaksız kullanıyorum hala sağlam kasayı çizebildim tabi o ayrı :)
    ama M7 den sonra beni etkileyen özelliklere sahip olduğu için bunu alacağım.
    Bundan sonraki model çift kameralı olacaktır kesinlikle...
    Her güzelin bir kusuru vardır ön kısmı standart işte ben ona pek takılmayacağım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.