Bildirim
İşte HTC'nin yeni amiral gemi telefonu: HTC 10'nun fiyatı ve tüm detayları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gunaydin reis arkadaki insaat htc' nin mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknik ozellikleri bakimindan digerlerinden bir adim onde( kamera ve ses). Fiyatida birazcik daha az olsaydi 4 4luk bir cihaz olacakti ama diger firmalarij fiyatlandirmasina bakinca yine makul kaliyor. Yilin cihazi olur.
Rakiplerinin fiyatına bakarsak fiyatını sonuna kadar hak eden bir ürün.
-
Bana göre en iyi telefon piyasadaki. Snapdragon 820 işlemci, en iyi kamera, en iyi ses ve kulaklık, 3000 mah batarya.Bence fiyatı S7 ile aynı olsaydı çünkü 3 bin lira baya tuzlu ama param olsaydı ses ve kulaklık için bile alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akengin69 -- 13 Nisan 2016; 7:11:39 >
-
2999 demeye utanırdım abi ben 2999 ney :D
-
Amerika'da Samsung S7 ile aynı fiyata çıkış yaparken (üstelik kılıf hediyeli ya da + 99TL VR hediyeli) neden güzel ülkemde 200 TL pahalı bunun cevabını yazsınlar madem takip ediyorlar...
-
Röportaj yapılan kişi HTC Türkiye ürün direktörü değilde HTC AR-GE ekibinin başındaymış gibi konuşuyor ''yaptık,ettik'' diye. O şirkette çalışıyor olabilirsiniz ama kendinizin sorumlu olmadığı kısımda kendiniz sorumlu gibi konuşunca itici oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ryalp
gunaydin reis arkadaki insaat htc' nin mi.
Mekanı soruyorsanız eski bomonti bira fabrikası.
Cihaz gerçekten güzel, dolu dolu. İleride kırmızı renk seçeneği olursa alacağım, Htc yapmış falan fistan ama herkesin merak ettiği bir soru var. Cihazın yurtdışı satış fiyatı samsung galaxy s7 ile aynı iken türkiyede 200 tl daha pahalı bu cihazlardan. Htc türkiye'yi yolunacak kaz gibi görmeyi ne zaman bırakacak?
Hayır ben yine o farkı cihazın sunduğu ekstra içerikler için veririm vermesine de, söz konusu bu ülke olunca htc diğer firmalara oranla neden ekstra fiyatlandırmaya gidiyor onu anlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myxo -- 13 Nisan 2016; 7:30:50 >
Beyefendi ses çıkışından bahsederken watt'mı demek istiyor ? Yoksa ses çıkışından bahsetmiyor mu?
Ben telefonun tasarımını beğenmedim, fiziksel tuşlar ve ön görünüm güzel değil , s7 edge'in tasarım da dahil bir çok noktada bu telefonun önünde olduğunu düşünüyorum. Mesela ekran parlaklığı.
Lakin eğer ses kalitesi olarak s7 edge'e gözle görünür bir fark atmışsa; hiç s7 edge'nin tasarımına takılmadan bu telefon alınabilir.
Htc rakiplerinden gözle görülür veya göze batan bir eksiği olmadan rekabet etmeyi bu seride başarmış. Artık ses kalitesine önem veren bir tüketici gönül rahatlığı ile htc 10 alabilir, diğer özelliklerde sıkıntı çekmez.
Şunu da söylemek gerekiyor ses işlemcilerini ve ses donanımlarını öncelikle ayrıntılı incelemeleri izleyerek öğrenmek lazım. Öyle karşılaştırma yapmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 13 Nisan 2016; 8:10:19 >
-
Htc ekonomik olarak zor durumdasın, hep zarar ediyorsun fakat satışlarını artırmak için hiç fiyat düşünmüyorsun. Tam tersine daha yüksek fiyattan geliyor. Telefonun bazı özellikleri diğer telefonlardan iyi olabilir ama artık senin bir çıkış yakalaman gerekiyor ki bu sadece iyi telefon yapmakla olmayacak fiyatı da düşürmen gerekiyor. Apple ile Samsung un konumu iyice sağlamlaştigi bu günlere bence yanlış fiyat politikası ile geldiler.
Dün gsmarena da haber vardı Amerika'daki fiyatı 600$ olacak diye. Kodu yazıp 100$ indirim kazanılacak ama bize 3.000 TL.
Cihaz ne kadar güzel olsada pahalı. Yukarıda arkadaşın demesi gibi neden s7'den 200 ₺ daha pahalı bunu biri açıklasın. Milleti sömürmeyi bıraksınlar , bırakmayan her markada batar inşallah..
3000 diyor hala.
Burası DH burada paçalarından para akan adam yok. Ortalamamız belli. 2-4 bin maaşlı, öğrenci ya da asgari ücretli insanlarız.
Gidip bir ya da bir kaç ayda kazanacağınız parayı vermeyin şuna. Yazıktır emeğinize, terinize. Korkmayın hakir kalırım diye. Hava atamam sonra diye düşünmeyin. 2000 liraya z5 var, 2000 liraya s6 edge + var, daha altına g4, z5c var. Lenovo, Huawei, Xiaomi modelleri var.
3000 ya ÜÇBİN TÜRK LİRASI. Ben mi para cimriyim, siz mi israftasınız bazen kestiremiyorum.
3000 lira ile 2 aile 1 ay geçiniyor bu ülkede.
-
Bakıldığında piyasada ki albenisi en iyi telefon şuanda. Fiyatı yüksek mi? Evet çok yüksek fakat ses çıkışı, komple metal gövdeyi ve yanındaki kulaklığı ekleyince S7'den pahalı olmasını ben yadırgamam. Adamın dediği bi yerde doğru bütün telefonlar pahalı. Psikolojik sınır 1999 tl deniyordu ne ara fiyatlar nerdeyse 4bin tl sınırına dayandı? Eğer bu telefonu alacak olursamda biraz bekler fiyatı düştüğünde yurtdışından sipariş verir kullanırım en mantıklısı bu gibi duruyor
2 iş günü mü :)
-
Güzel cihaz olmuş fakat pahalı. Mi5 ile arasında seçim yapıcam ilerde inş. Sanal tuşlardan bıktım artık. HTC daha önde gözüküyor özellik olarak mi5 ten. Fiyatı insaflı seviyelere düşünce temiz 2.el alırım. Bu ülkede artık sıfır telefon alınmaz çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 13 Nisan 2016; 8:51:14 >
-
al HTC yi vur LG ye... sürünmeye devam edin...
-
1000 liralık cihazlarla 3000 liralık cihazlar arasında bir çok kullanıcı için çok bir anlam ifade etmeyen bazı ufak özellikler dışında bir fark yok. Ayda 3/5 fotoğraf çeken telefonun hoparlöründen müzik dinlemeyen bir çok kimse için böyle çok ileri seviye özelliklerin pek bir anlamı yok. Uygulama ve oyun deneyimine gelince 700 liralık cihazın bile yapamadığı iş yok. Telefon üreticileri orta seviyeye de ciddi anlamda önem vermeliler. Cihaz çok güzel ama bir sene sonra yarı parasına satamayacağım telefona bu kadar para verecek kadar zengin değilim.
Fiyat 1900 olsa efsane olur. Bu fiyatla aşağı yukarı M9 la aynı başarıyı yakalar.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X