Şimdi Ara

İşte HTC'nin yeni amiral gemi telefonu: HTC 10'nun fiyatı ve tüm detayları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akengin69

Bana göre en iyi telefon piyasadaki. Snapdragon 820 işlemci, en iyi kamera, en iyi ses ve kulaklık, 3000 mah batarya.Bence fiyatı S7 ile aynı olsaydı çünkü 3 bin lira baya tuzlu ama param olsaydı ses ve kulaklık için bile alırdım.

Sadece 200 lira vererek zaten çok iyi kulakiçi kulaklık alabiliyorsun,o kutuda ki kulaklığa beş basıcak. Kutu içindeki kulaklığın erdi abiyi heyecanlandirmasinin sebebi daha önce hiç böyle iyi bir kulaklık kullanmaması değil kutu içinden böyle iyi kulaklıklar çıkmaması. Lütfen trol yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal tuş un önemli bi özelliği isteğe göre yeri değişiyordu ama bunda mümkün değil sanırım. Al en büyük eksiklik

• Ibrahim bey çok samimi konusmasida oldukça başarılı buldum aklıma takılan iki soru olacak hiç bi yerde göremedim
    1.si telefonda ir modülü varmı acaba
    2. Si kutudan çıkan o pahalı dedigiginiz kulaklıkla ses kısma açma tuşları bulunuyormu ?

• Haftaya gelir spotu 2000 TL al kullan.

• güzel olmuş güzel. erdi'nin söylediği gibi, bi telefonda ne istersek onu koymuş adamlar.

• watt volt ayırımını bilmeyen ürün müdürü.iyimiş.

• Dolar kurundan kaynaklıymış da bilmem ne, bırakın bu ayakları! Doların 1,3 olduğu zamandaki dünya fiyatları ile kendi verdikleri fiyatların farkını çıkarttıracaklar bana şimdi. Arkadaş şunu itiraf edin, biz maymun iştahlıyız deyin, çok kar etmeyi severiz deyin, para görünce salyalarımızı tutmakta zorlanıyoruz deyin, Türk insanı aptal nasıl olsa hangi fiyattan verirsek alıyor deyin, siz üçüncü dünya ülkesi vatandaşlarısınız dolayısıyla elit avrupa halkının tepkisini almaktan çekiniriz ama sizi kim ipler deyin ama bana dolar kuru demeyin. Sat o zaman sıkıyorsa 699 USD doları üzerinden? Direk dolar olarak diyorum yani, TL ye çevirmeden. Olmaz demi, yiyin efendiler aksırıncaya kadar, tıksırıncaya kadar, patlayınca kadar yiyin... Allah belanızı versin!

• quote:

Orijinalden alıntı: ilgazarda

Röportaj yapılan kişi HTC Türkiye ürün direktörü değilde HTC AR-GE ekibinin başındaymış gibi konuşuyor yaptık,ettik diye. O şirkette çalışıyor olabilirsiniz ama kendinizin sorumlu olmadığı kısımda kendiniz sorumlu gibi konuşunca itici oluyor.

Kardeşim adam şirketin ürünlerinin türkiye sorumlusu. "yapmışlar etmişler bizimkiler sağolsunlar" diye mi konuşsun? Elbette yaptık ettik diyecek. Çünkü o şirketin bir parçası. Bunu LG ürün müdürü de, samsung ürün direktörü de böyle kullanıyor. ileride büyüyüp iş hayatına atılınca anlarsın sen de.

• On numara telefon olmuş.
  • Cihaz iyi fakat, eksikleride var.
    1-çok pahalı
    2-kalın olmasına rağmen kamera çıntısı var
    3-home tuşu simetrik değil göze batıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

quote:

Orijinalden alıntı: akengin69

Bana göre en iyi telefon piyasadaki. Snapdragon 820 işlemci, en iyi kamera, en iyi ses ve kulaklık, 3000 mah batarya.Bence fiyatı S7 ile aynı olsaydı çünkü 3 bin lira baya tuzlu ama param olsaydı ses ve kulaklık için bile alırdım.

Sadece 200 lira vererek zaten çok iyi kulakiçi kulaklık alabiliyorsun,o kutuda ki kulaklığa beş basıcak. Kutu içindeki kulaklığın erdi abiyi heyecanlandirmasinin sebebi daha önce hiç böyle iyi bir kulaklık kullanmaması değil kutu içinden böyle iyi kulaklıklar çıkmaması. Lütfen trol yapma.

200 liraya kutu içerisinden çıkacak olan 250 tllik kulaklığa beş basan kulaklık alabiliriz demek? Wow. Bana 200 liraya, 10hz-40khz frekans aralıklı 8um inceliğinde polimer diyaframı olan 13mm driver çaplı bir kulaklık alabilir misiniz acaba? Parası hazır.

• Hem unlackable bootloader,hemde teleservice hadi eyvallah...

• Cihaz mükemmel ötesi fiyatı 6 ay sonra 2300tl'ye inerse asıl o zaman yok satar şu an s7 Edge ve bu cihaz alınmaz.iphone daha pahalı demeyin onun kitlesinin gözü çok kara herşeyden kısıp yine alıyorlar iOS'un sadece iphone'da olmasının da verdiği bir tekel durumu var.

• Cihaz kalın, tasarım tırt,yan ve alt-üst çerçeveler fazla. Donanım ne kadar iyi olursa olsun 3 bin tl verip bu felaket tasarıma sahip olacaksınız. Bu arada fiyatını uygun bulan arkadaşlar parayı hangi sokaktan topluyorsunuz? Bize de söyleyin bizde geçelim oradan.

• Şu telefonun rakiplerinden tek dezavantajı FİYATIdır... Rakipleri o fiyatı hak ediyorsa kesinlikle HTC de hakediyor...

• Htc samsung gibi birkaç ay sonra fiyatı aşağı çeken bir marka değil. İndirim beklemeyin bence.

• videodan önce reklamı anlarım. "reklamı geç" butonunu da kaldırmışsınız ona da eyvallah. Para kazanmanız lazım, doğrudur.
    Ama reklam ne kadar sürer 1 dakika mı 1 saat mi en azından onu bilelim arkadaş.
    Bööyle embesil gibi baktırıyosunuz.
    Bundan sonra almayacağım RE***NA marka deodorant...

• 3000mAh pilli cihaza 2 tam gün yetiyor demiş. Kullanmadığında uçak moduna mı alıyor, parlaklığı en düşükte mi kullanıyorlar? S7'de de aynı pil kapasitesi var ve aynı SoC olmasına rağmen 2 gün gidiyor diyen kullanıcı görmedim. Kaldı ki pilinden SoC'sine Samsung üretimi olan Exynos sürümünü kullananlar da 2 gün gidiyor demiyor. 3000 lira hiç biri etmez. Dersen ki notebook gücünde bir cihaz geldi, 8GB da ram var, pili de 2 tam gün mobil veriden ve parlaklıktan kısmadan kullanımda yetiyor, o zaman verilebilir derim ama bu haliyle 1700-1800 liraya S6 düşmüşken 2016 modellere hiç para dökmeye gerek yok. "Aradaki fark asgari ücret ile 1 aylık gelire eşit !" 1400 liraya S5, G4 var. Samsung'a rakip oluyoruz diyorlar, oradan devam edeyim. S5 2 yıllık bir telefon. S5'te yapamadığınız veya yapmakta zorlandığınız neyi yapacak 2016 modeller? Kamerayı bir kenara koyun, hepsi günün sonunda aynı şeyleri 3 aşağı 5 yukarı aynı gücü tüketerek benzer şekilde yapacak. S5'in, G4'ün pili de değişiyor hem. Kamera ise kimse kendini kandırmasın, dana kadar diyafram yoksa pozlama süresine abanan aletler bunlar ve o kadar uzun pozlama süresi ile titremeden çekmek için tripod kullanmak lazım. Ben tuşa basıp çektiğim görüntüye bakarım genellikle. Her fotoğraf için ayar yapacaksak işimiz iş. Diğer taraftan 9mm'lik bir cihazda "hala" kamera çıkıntısı var. 6-7 mm cihazlarda olur anlarız ama 9mm ya, insaf. Kılıf takılacaksa metal olmuş, cam olmuş, leğen plastiği olmuş fark etmiyor. Kılıfsız kullanacaksanız da o alüminyum kasada özel bir kaplama yoksa 1 ay sonra çizik içinde kalacak. Nerden biliyoruz? Önceki modellerden. Kutudan kaliteli bir kulaklık çıkıyor, güzel bir şey ama aradaki fiyat farkına değer mi? Sanmıyorum. Cihazı köküne kadar kullanmak için rootlamayı da işin içine katarsanız LG, Sony, Samsung kat kat fazla gelşitirici desteğine sahip. HTC M10 gibi takoz boyutlarda bir cihaza 3000tl, yani 2.5 aylık asgari ücreti vermek yerine bir önceki senenin 1 aylık veya 5 haftalık asgari ücreti vermek daha mantıklı değil mi bu durumda? Daha mantıklı. Ses takıntısı olan ve 3000 lira bana dokunmaz diyene tavsiyem istediği kulaklığı alsın. Sıfır M10, G5, S7 fiyatlarına bakınca aradaki farka o kulaklığı zaten alabiliriz diyebilirim.

Bir de HTC'nin inatla uygulamaya çalıştığı fiyat politikası var. Yurtdışında cihazlar aynı fiyat, Türkiye'ye gelince birden HTC premium denip fiyat artıyor. Türkiye'de her alanda fanatiklik almış başını gidiyor. Forumda VAG grubuna edilmedik laf kalmaz, Passat almak isterseniz param da var deseniz aylarca bekletirler, kendi aralarında (cihazın ana konusunda) pil kötü diyenler, başka cihazların konularına gelip kullandığım cihazın pili süper der, siyasette kimse fikrini değiştirmez, hep en iyisini en doğrusunu biz biliriz. Müstehak bu millete. Döviz 2 katına çıkmadı ama telefonların fiyatı 3 katına çoktan çıktı. Galaxy S 900 liraydı, şimdi S7 2700 liradan çıktı. Dolar 1.60'tan 3.07'ye kadar çıktı ama fiyat 3 katına çıktı. Euro üzerinden hesaplarsak durum daha vahim. 1.8 olan Euro, 3.30 oldu. Doların da Euro'nun da tarihi zirve noktalarını bugünkü kur olarak hesaplasak bile aradaki farkı açıklamaya yetmiyor. Firmalar vergileri bahane ediyor, 1 sene sonra vergi indirimi gelmiyor, döviz yarıya düşmüyor ama fiyatlar %40 düşüyor. Demek ki aracılar ve firmalar daha fazla kazanıyor artık.

• Bu paralara iPhone alır geçerim, Android telefona 2000 TL'den fazlasını vermemek gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Htc samsung gibi birkaç ay sonra fiyatı aşağı çeken bir marka değil. İndirim beklemeyin bence.

İndirim yapmazsa Türkiye'de satışları çok az olacaktır hocam. Ürün 10 Mayıs'ta 3.000 TL den çıkacakmış, peki bu ürünün en önemli rakibi olan S7'nin şuan fiyatı 2.450 TL (Samsung Türkiye Garantili) belki de Htc 10 çıkana kadar fiyatı 2.300 TL ye düşecek. O zaman 3.000 TL ye kim gider alır bu telefonu? Cevabı belli %2-5 arası Htc, %95 civarı Samsung alınacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.