Şimdi Ara

İşte HTC'nin yeni amiral gemi telefonu: HTC 10'nun fiyatı ve tüm detayları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msqonn

Bosuna agzini yoruyorsun. Bizim millet o paraya iphone alacaktir yada samsung. Ne olursa olsun. Ozenti ve marka duskunu.
    Adamin arabasi olur ama kullandigi telefon 3310dur. Arabaya o parayi verir ama telefona vermez. Adamin ne kadar parasi olursa olsun bedava muzik veya film icin yapmadigi sey yok.
    3bin liraya htc alan insan az olur bizim ulkemizde

Aynen, millet gider iPhone alır bu paralara. Kendi ayaklarına çıktılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxx1 kullanıcısına yanıt
    Parmaklarına sağlık ;)

bir senelik samsungların çöp gibi göründüğünü gören birisi olarak htc nin hangi telefonu bir sene sonra çöp gibi görünüyor. Her iki telefon da yere düşmediği halde...

S4 5 alanlar bir zaman sonra soyulma problemi vs yaşıyor, telefon donuyor, halbu ki alırken baktığınız teşhir ürünü gayet hızlıydı.. Çünkü içinde uygulama yok, daha yola çıkmamış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgazarda

Röportaj yapılan kişi HTC Türkiye ürün direktörü değilde HTC AR-GE ekibinin başındaymış gibi konuşuyor yaptık,ettik diye. O şirkette çalışıyor olabilirsiniz ama kendinizin sorumlu olmadığı kısımda kendiniz sorumlu gibi konuşunca itici oluyor.

Sadece ben rahatsız oluyordum sandım bir ara. Aynı düşünceleri paylaşıyorum sizinle.

• Türkiyede ne zaman satışa başlayacak ve kaç paraya satılacak bilgisi olan varmı ??
    birde kamera testi vs varmı ? bu telefonun bulamadımda..
    12 mp peki ama s7 den üstün mü kalite olarak netlik olarak azıcık zoom yapınca bullanma oluyormu ?
  • Bu fiyatla genele hitap edecek gibi durmuyor .çoğukimse fiyatların düşmesini bekliyecek S7 ile HTC 10 kıyaslamasını şimdiden merak eder oldum bakalım hangisi daha iyi büyük kapışma

• Gerçi ben 2012 aralık ayında HTC one x+ ı 2000 tl fiyata almıştım, yine yanında beats kulaklık ile beraber. Sene 2016 fiyat 3000 tl. donanım tavan yapmış cihazda, fiyat hakkın da ki yorum yapmayacağım fakat biz türk milletinin alım gücü ciddi düştü onu bilir onu söylerim. 2012 de gözüme gelmeyen 2000 tl şuan çok büyük bir rakam benim için. Ya da sadece ben fakirleştim o da olabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Gerçi ben 2012 aralık ayında HTC one x+ ı 2000 tl fiyata almıştım, yine yanında beats kulaklık ile beraber. Sene 2016 fiyat 3000 tl. donanım tavan yapmış cihazda, fiyat hakkın da ki yorum yapmayacağım fakat biz türk milletinin alım gücü ciddi düştü onu bilir onu söylerim. 2012 de gözüme gelmeyen 2000 tl şuan çok büyük bir rakam benim için. Ya da sadece ben fakirleştim o da olabilir :)

aynı telefonu aynı sene o fiyatlara almıştım. hatta hala evde ekranı kırık ama çalışır şekilde duruyor. ama kulaklık yoktu diye hatırlıyorum. beats kulaklık ilk defa m7 ile gelmiş olması lazım.
    2012 benimde gözüme gelmemişti ve şimdi de gelmez aslında ama 3,000 de az rakam değil açıkcası. gerçi o zaman bekardım şimdi evli ve çocuklu :)
    m8 i de 2400 tl ye almıştım zaten. bu telefon için piyasa koşullarına göre 3,000 tl çok normal bir rakam.

Yorum yazmaya başlamışken telefon hakkında düşüncelerimi de yazayım.
    yine hTC bir ilk yaparak ses konusunda devrim yapmıştır. iki ayrı hoparlör için iki ayrı amfi,birinin tiz birinin bas verecek olması efsane bişey. kulaklık için ayrı amfi olması ve kişiye özel ses ayarı gerçekten devrim niteliğinde. benim için kulağı zor duyan ses hastası biri için inanılmaz.
    sense ara yüzü zaten yıllardır benim hTC tercih sebeplerimin başındaydı.şimdi daha da sadeleştirerek neredeyse saf android seviyesine indi. kimse diğer telefonlar gibi custom rom peşinde koşmayacak. bu saflaştırılmış hali ile güncellemeleri de en erken alacak telefon olacaktır.
    keşke duo kameradan vazgeçmemiş olsalardı.lazer oto focustan kat kat daya iyi olabilirdi.
    bir de neden kablosuz şarj yok diye hayıflanırken yabancı forumlardan okuduğuma göre,metal kasa kablosuz şarj sinyallerini bozabiliyormuş. hTC den yapılan açıklamaya göre,geliştiriciler kablosuz şarj ile hada hızlı bir hTC 10 arasındaki seçimde, daha hızlı olanı tercih etmişler.Bence de çok mantlıklı bir seçim. hele ki kılıf ile kullanacak olan varsa küçük bir aparatla zaten kablosuz şarj özelliği kazandırabilir telefonuna.
    hTC HD2 EVO 3D ONE X+ M7 M8 'den sonra hTC 10 a gönül rahatlığıyla geçicem. (bu arada eşime de hTC Desire EYE aldım,o da efsane telefon) keşke htc m9 ve n9+ hiç piyasaya çıkmasaydı :)

• Telefonun tasarımı sanki yarım bırakılmış bir mühendislik örneği gibi tasarım yine olmamış.

• Hersey var demissiniz fm radio ve kizilotesi yok uzaktan kumanda ixin

• Kur ve vergiler yüzünden fiyat yüksek,vergileri unutmayın daha bu sene yeni zam yaptılar telefonlara vestel vergisi mi ne diye.

Ben eğer alırsam yurt dışından alıcam yabancı olduğum için avantajım olur diye düşünüyorum.

Htc uluslar arası garanti veriyor mu ? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Olmasada pek önemli değil bence eğer yurt dışından alınca ciddi fiyat farkı olursa almaya değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Birde şöyle düşünün ben kesinlikle bir telefona o kadar para vermem, ama istedikleriniz biraz fazla gibi. Çünkü ayrı bir dslr taşımak zorunda kalmamanız bile o parayı haketmesini sağlar benim gözümde, tabi hangi dslr oda ayrı bir konu.

Hocam telefonların bedeli yurtdışı ile aynı olsa yaklaşık 1.800 -2
    000 TL aralığına tekabül eder. Bir telefona 3.000-3.500 tl isteniyorsa aradaki farkı hak etmesi lazım. O yüzden uçuk fiyata uçuk taleplerde bulunmam normal karşılanmalı.

• Hı hıı... Döviz kuru artmışmış da fiyatlar artmışmış. Bana, paralel ithalatla gelen telefonların nasıl 1000 lira daha ucuza satıldığını açıklasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: xon

Bu fiyatla genele hitap edecek gibi durmuyor .çoğukimse fiyatların düşmesini bekliyecek S7 ile HTC 10 kıyaslamasını şimdiden merak eder oldum bakalım hangisi daha iyi büyük kapışma

şimdiden söyleyelim beklemesinler :)
    htc, fiyat anlamında taviz vermiyor...

• Cok ve gereksuz pahali.

Lg g5, huawei p9 vs giriyor piyasaya. Eylulde ise pazarin en buyuk oyuncusu Apple yeni kasasi ile gelecek.

Htc zarar aciklar tabi

• HTC siyah modelinde kutudan siyah kulaklık mı çıkıyor?

• Telefon gerçekten çok guzel olmuş bir HTC fan'ı olarak M7 den bu cihaza geçicem. Herkesin farklı düşünceleri olabilir saygı duyarım. Bu telefon android ekosisteminin premium cihazıdır.
    Birde kırmızı rengi türkiyeye gelecek mi ? onu söyleseler çok güzel olur. M7 kırmızı kullanıyorum yenisi de kırmızı olsun isterim

• Htc rakiplerine göre fiyat olarak yüksek olsada kutudunda düzgün bir kulaklık çıkması ayrıca dedikleri kadar telefonun ses perfomansı iyiyse müzik dinlemeyi sevenlerin tercihi olabilir ama bu fiyata da açıkça söyleyim taksit olmadığından böyle bir cihaz almakta zor.

• Telefon süper olmuş ama bu fiyattan çok zor satar. Millet bu paralara iphone 6 falan alır.
  • Merak ediyorum bu şirketler hiç mi Türkiye piyasasını araştırmıyor ulan zaten ülkede android tarafında Samsung ve LG almış yürümüş pazarı çöküş döneminden yükselme devrine geçen HTC yeni amiraline 3000 lira fiyat çekerek rekabete ortak olmaya çalışıyor yapma be amca azıcık kafa çalışsın tamam masraf ettin arge yaptın bilmem ne ama kusura bakmada 2499'dan koysaydın o zaman gör çalgı çengiyi ;) Ama o fiyata piyasa İphone ve Samsungda çok üzgünüm :)

• Gördüm yorum yazmadan duramayacağım, bir kere en başta şu çok önemli: adamlar oturmuşlar sormuşlar araştırmışlar kullanıcı deneyimini. Öndeki htc logosunu kaldırmışlar öndeki mazgal gibi hoparlör delikleri yok, kamera kandırmacası yerine lensiyle sensörüyle dört dörtlük kamera koymuşlar, ses konusunda her zaman üstüne olmadıkları gibi profesyonel sesle ilgilenenleri bile zevkin doruğuna çıkaracak donanım yazılım kulaklık koymuşlar, ilk type-c usb 3 girişi bu telefonda var, pil sade htc sense arayüzüyle 2 gün gider gibi iddiaları var daha ne olsun harikulade ama ama ama azcık kıs fiyattan fazla değil 2699 de 2799 de direk 3000 bandına girersen piyasayı s7edge ve 6s'e bırakırsın, tüm bu iddialı donanıma iddialı fiyatla piyasayı zorlamalısınız!!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.