Şimdi Ara

İşte HTC'nin yeni amiral gemi telefonu: HTC 10'nun fiyatı ve tüm detayları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonun Amerika fiyatı 700 dolar yani bugunun kuruyla 1981 lira ama telefon 3000 liradan çıkıyor hadi 600 700 lira vergi kar payi falan diyelim geriye falan 300 400 lira ne oluyor iyi valla soyun bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Telefonun Amerika fiyatı 700 dolar yani bugunun kuruyla 1981 lira ama telefon 3000 liradan çıkıyor hadi 600 700 lira vergi kar payi falan diyelim geriye falan 300 400 lira ne oluyor iyi valla soyun bizi

Vergi daha yüksek.

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    avrupa vergisiz fiyatina %25 otv ve otvli fiyatina %18 kdv eklersen hemen hemen avrupa ile ayni fiyattan satildigini gorebilirsin.(toplam %47.5 vergi eklenecek)
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    bu telefon ilk çıktığında 3000veren enayidir zaten açık açık söylüyorum telefon ilk çıktığında telefonun ucuzlamasını beklese HERKES htc zaten ister istemez aşağıya çekecek çekmezse kendi zararı ama anlamıyo ki kimse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telefona bayıldım kesinlikle. Günde 3 saati metroda müzik dinlemeyle geçen birisi olarak bu hi-res ses desteği kesinlikle çok ilgimi çekti. Açık konuşmak gerekirse benim için tek - yanı su geçrimezlik özelliği olmaması oldu. Daha önce s3 cihazımı arkadaş şakası sonucu su teması ile kaybettikten sonra önemli bir nokta oldu benim açımdan. Onun dışında fiyatı hariç kesinlikle kusursuz bir cihaz bana kalırsa. Bundan 600tl ucuza galaxy s7 var şuanda piyasada, su geçirmezlik özelliği olsun, işlemcisi kamerası kasası her şeyiyle adamlar dört dörtlük telefon yapmış ama gel gör ki bu samsung. Samsunga da ön yargımdan dolayı sallamıyorum, adamların satış stratejisinden dolayı sallıyorum. Satış stratejileri gereği eski cihazlarına yazılım desteğini erkenden kesip, yetmiyormuş gibi bi de son güncellemelerle telefonu iyice yavaşlatıp bırakıyorlar. Custom romlarla çözüm buluyorsun ona da ama güvenlik açığı vs kaçınıyorum artık ondan da. HTC bu açıdan mükemmel bir firma çünkü s4, xperia z ve HTC one m7 aynı sene çıkmıştı. O zamanlar performans testinde geride kalıyor diye yüzüne bakmadığım m7 hala dört dörtlük bir telefon ve kullanıcılarından en ufak bir şikayet bile yok, yazılımı çok stabil. Gel gör ki şuanda s4 kullanmak işkence artık. Xperia z yine bir nebze kullanılabilir ama bi m7 performansı yok artık.
    Sonuç olarak 3.000 lira fiyat koydunuz, 9mm kasa yaptınız eyvallah, kasa zaten açılmyor da. Ne olurdu bi su geçrimezlik özelliği koysaydınız da yağmurda çamurda rahat rahat kullansaydık. Benim için tek ve en büyük hayal kırıklığı bu oldu.
    Bu yazacaklarım da donanım haber ekibine: cihazı pert etme riskine girmek ister misiniz bilmiyorum ama bi su testi yaparsanız ne kadar dayanıklıdır diye çok sevinirim. teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.