Şimdi Ara

İşte karşınızda HTC'nin yeni amiral gemisi HTC U 11 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
215
Cevap
6
Favori
12.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu telefonu tasarlayanlar hiç mi eline alıp bakmamış biz ne yaptık diye. Rezalet bir tasarım.

• kilinchaci K kullanıcısına yanıt
    Herkes senin beğendiğini beğenmek zorunda mı? S8 in tasarımı bence baştan aşağı çöp, i7 nin de ekran-kasa oranı kötü fakat tasarımı çok daha güzel s8 den. P10 un tasarımı ise hepsinden güzel. Bu arada ''sadece trollemek olabilir'' anlamlı bir cümle mi?
  • Fiyatı hariç güzel telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 ay sonra aynı özellikleri apple kendisi ilk defa çıkarmış gibi gösterir 7s lansmanında :)
  • Tasarım fena değil ancak HTC 10 daha şık duruyordu. Eski M7 ve M8 tasarımlarını ister istemez özlüyor insan bu cihazı görünce. Her şey tamam ama tasarım anlamında biraz farklılık beklerdim açıkçası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halihazırda bir HTC 10 kullanıcısı olarak;

Edge Sense müthiş bir yenilik olmuş. Apple yapsaydı, şu an elma logosunu karşısına alıp tapınanlar olurdu.

Ekran-kasa oranı (%71.4) düşük olabilir. Bence bu bir artı. Telefon "çıt kırıldım" modunda olmuyor. Şahsen S8 gibi tasarımlar fazla abartılı geliyor bana. S7 edge daha hoş bence. Keza, rahmetli Note7 de daha hoş.

Pile de çok takılmayın, 10 nm'lik bir işlemci var cihazda. "Büyük pil = uzun süre" mantığı yanlıştır. MediaTek'li, 4000 mAh bataryalı, 5 inç ekranlı, 720p çözünürlüklü Lenovo P70'in şarjı; benim 2K ekranlı, 3000 mAh bataryalı HTC 10'um kadar gitmiyor. Artık verimli kullanıma odaklanıyor firmalar. Büyük pil koymanın ne kadar tehlikeli bir şey olduğunu da gördüler: Samsung Galaxy Note7.

Kulaklık girişinin olmamasını sabaha kadar eleştirsek yeridir.

IP67 olayı harika olmuş. Artık HTC'nin yapması gerekiyordu bunu. Keşke bizim HTC 10'larda da olsaydı...

HTC'nin Super LCD5 panelden vazgeçmesi gerekiyor. HTC 10'un da en zayıf noktası, Super LCD5'li ekran paneli bence.

6 GB RAM seçeneği sunması hoş olmuş. Türkiye'ye bu versiyonunun geleceğine ihtimal vermiyorum. Hele ki bu kurla...

Diyafram açıklığı f/1.8'den f/1.7'e geçmiş. Bu da büyük bir artı.

HTC 10'un ön kamerasında OIS vardı. HTC U11'in ön kamerası 16 MP'ye yükseltilmiş (HTC 10'da 5MP idi). Sanırım OIS yok bu sefer.

• Cihaz özellik bakımından beklentileri fazlasıyla karşılayacak durumda.Donanımı ve yazılımı yine üst düzey fakat her ne kadar arka kapağını sevsem de ön taraf beni yine üzdü.S8 ve G6 dan sonra ekran kasa oranını bir türlü beceremeyen HTC belki bu sefer bir şeyler yapar da çerçeveyi iyice azaltır dedim yine yok.Onun dışında bir çoğumuz biliyor ki HTC telefon piyasasında bir çok yeniliğin mucidi.Kenardan sıkma teknolojisi çok farklı olmuş.Yakın zamanda diğer cihazlara da gelebilir.

• Hayvansı çerçevelerini unutturmak için basınç özelliği diye saçma bişey eklemişler.Dokunma olsaydı neyse derdim de Basınç nedir arkadaş?

One M7 olmuyorsa M8 in aynı kasasını RELEODED sürüm diyim sürün piyasaya.Bunu anlayamadıgınız için sonunuz batış olacak HTC

• HTC nin kusursuz bir işçiliği var, kasa o kadar muazzam ve kusursuz oluyor ki, elde verdiği hissiyat şahane, üzerinde ne donanım varsa kusursuz çalışıyor,ama gel gelelim ram yönetimine işte orada resmen berbat. A9 kullandım ve bu ram yöentim sıkıntısı canımdan bezdirdi beni, cihaz da 3 tane işlem yap, hatta 2 tane, hemen diğer açık kalması gereken uygulamayı çat diye kapatıyor. Bu olay acaba yeni HTC de nasıl ? bundan emin olmadan yanından bile geçmem 1500 tl ye bile verseler ram yönetimi kötü ise kısa zamanda kanser eder. O yüzden en önemli önceliğim bu ve batarya süresi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

HTC nin kusursuz bir işçiliği var, kasa o kadar muazzam ve kusursuz oluyor ki, elde verdiği hissiyat şahane, üzerinde ne donanım varsa kusursuz çalışıyor,ama gel gelelim ram yönetimine işte orada resmen berbat. A9 kullandım ve bu ram yöentim sıkıntısı canımdan bezdirdi beni, cihaz da 3 tane işlem yap, hatta 2 tane, hemen diğer açık kalması gereken uygulamayı çat diye kapatıyor. Bu olay acaba yeni HTC de nasıl ? bundan emin olmadan yanından bile geçmem 1500 tl ye bile verseler ram yönetimi kötü ise kısa zamanda kanser eder. O yüzden en önemli önceliğim bu ve batarya süresi.

M9e kullanıyorum , Kaç senelik Xperia Z'nin yanından geçemiyor Ram yönetimi konusunda.

Maalesef bu durumda benim canımı çok sıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony tasarimindan daha iyi sony yeteri kader mide bulandiriyor ama samsung ile kiyaslama yapildiğinda tasarim biraz itici gelmiş cok parlak cok cizilmeye meyilli kirilmaya catlamaya meyilli gibi duruyor işlemsel olarak gayet iyi kilif ile kullandiği için pek önemi kalmiyor..!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: hkD

quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

HTC nin kusursuz bir işçiliği var, kasa o kadar muazzam ve kusursuz oluyor ki, elde verdiği hissiyat şahane, üzerinde ne donanım varsa kusursuz çalışıyor,ama gel gelelim ram yönetimine işte orada resmen berbat. A9 kullandım ve bu ram yöentim sıkıntısı canımdan bezdirdi beni, cihaz da 3 tane işlem yap, hatta 2 tane, hemen diğer açık kalması gereken uygulamayı çat diye kapatıyor. Bu olay acaba yeni HTC de nasıl ? bundan emin olmadan yanından bile geçmem 1500 tl ye bile verseler ram yönetimi kötü ise kısa zamanda kanser eder. O yüzden en önemli önceliğim bu ve batarya süresi.

M9e kullanıyorum , Kaç senelik Xperia Z'nin yanından geçemiyor Ram yönetimi konusunda.

Maalesef bu durumda benim canımı çok sıkıyor.

Bende A9 u sattıktan sonra geçici olarak gittim G2 aldım, düşünün 2012 senesinde çıkmış telefon ve ram yönetimi beni o kadar çok şaşırttı ki şimdi değiştirmeye korkuyorum. Birde ben iş için kullanıyorum telefonu ve ram yönetim olayı çok önemli benim için, online olmam gereken bir site var ve A9 kullanırken bu sürekli kapanıyor du, şimdi çok rahatım. İnşallah bu yeni cihazında düzelmiştir bu ram olayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kilinchaci

"Hayır salak i7 tasarımı s8 sen daha iyi." Bunu söyleyenin amacı sadece trollemek olabilir ciddiye almayın.

Tabiki trollemek olacak başka ne olsun, adam eminim canlı canlı S8/S8+ inceleme şansı bile bulmamıştır zaten eline alsa bu yorumu yapmazdı bile, Samsung amiral gemisi telefonların tasarım anlayışını değiştirmiştir, daha önce de yazdım bundan sonra gelecek düz telefonların hiçbiri amiral gemisi olamaz ve S8/S8+ tasarımının daha iyi olduğunu söyleyen senin gibi bir iPhone kullanıcısı ama arkadaşımız %65 ekran kasa oranına sahip iPhone 7 daha iyi diyorsa dediğin gibi amaç trol yapmak..
  • Ben beğendim ama fiyat olarak rekabetçi avantajlı bir ürün sunmazsa işi zor.

• Yine ilham alınacak bi tasarım çıkarmış htc , harika görünüyor . Bu eleştirdiğiniz parlak yüzey yakında diğer markalarda da görünmeye başlar .

• Haticeden cok kezbana benzemis, bu tasarim nedir arkadas. samsungu bekliyordum olmadi, sony'yi bekliyordum olmadi, Htc tam bi kezban zaten, geriye kaldi nokia. Hadi bakalim. Ya nokia ya s8 olacak. Baska bi sürpriz olmazsa.

• Samsung Galaxy Note 8 bekliyorum.Beklerken aburcubur dan uzak duruyorum =)

• htc biraz daha uygun fiyat politikasıyla dünya markası olurdu , htc değeri bilinmeyen bir marka htc 10 s7 den kat kat iyi bir telefonken yarısı kadar satmamıştır ,s8 de tasarım olarak güzelde uzun kullanımda stabil olacak gibi durmuyor şimdiden birsürü sorunu çıktı bile , htc yi kullanan bilir(bilinçli kullanıcı) telefonları stabildir ses kalitesinde üstüne yoktur , kamera desen bu senede en iyisi ,ekran kasa oranı kötü sadece fiyat olarakda bu sene uygun çıkacaktır huawei bile 3600 ken

• Türkiyeye gelecekmi

• HTC, Xiaomi olmaya mı karar verdi? Bu ne abicim? Her şey sadece donanım mı? Donanım, yazılım ve dış tasarım birbiriyle uyumlu olmazsa, bunlardan teki istediği kadar iyi olsun, ya-ra-maz!

Bu nasıl bi amiral gemisi? Çerçevesizlik adına hiç bir geliştirme yok. Ekranı büyük telefon yapalım derken, tablet bilgisayar olmuş resmen. Ekran/Kasa oranı berbat ötesi. Ucuz amiral gemisi üreten LG bile daha iyi tasarıma sahip telefonlar çıkardı. Verdiği kalite hissi General Mobile ve Casper Via serisi gibi. Ama biz HTC'den bahsediyoruz. Fiyasko resmen!

M7 modelinden başlayarak, her sonraki sene daha çirkin bir amiral gemisi çıkarmak... Ben bunu başka hiç bir markada görmedim. İflasın eşiğindeymiş. Batın da kurtulalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 16 Mayıs 2017; 19:3:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.