Şimdi Ara

İşte karşınızda HTC'nin yeni amiral gemisi HTC U 11 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
6
Favori
12.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesadüfen dün inceleme şansım oldu avm de Samsung mağazasının önünden geçiyordum gear s3 bakıyım dedim , herkes s8 standına toplanmış milletin ağzı açık Telefonu kurcalıyor diğer ürünlere bakmıyorlar, bende ne var bunda yeağ benim ayfonum var havasıyla gittim baktım elime aldım, ön kamerasını açmam yetti, elimdeki 6s plus onun yanında 90lardan kalma ericson gibi kaldı. Bok atmaya gerek yok, cihazı gören herkes fiyatını görünce kaçtı zaten orası ayrı ama eminim s8 i apple yapmış olsaydı, bundan öncekiler su tabancasıydı bu roketatar havasıyla lanse edilirdi,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadan güzel görünüyor
  • Mike Toreno M kullanıcısına yanıt
    Herkes senin beğendiğini beğenmek zorunda mı gibi saçma klişeyle başlayan mesajı cevapladıktan sonra Google da kültür seviyemi tekrar Nasıl yükseltirim araması yapacağım, ve 3 saat kitap okuyup zenci müziği dinleyeceğim

Mesajını da cevaplayım herkes benim beğendiğimi beğeniyor zaten ben normal biri olduğumu düşünüyorum sokakta insanlara i7 ve s8 göster hangisi daha güzel diye sor, aklı başında insanlar s8 dediğinde , abi yapma yeağ ayfon bu bak arkasında elma var de, elma logosunu gözlerine gözlerine sok,

evet o arada sadece troll amaçlı yazdığın mesaja verdiğim yanıt, "sadece trollemek olabilir" gayet anlamlı bir cümle sadece zarf, troll isim -e yardımcı ses, -mek mastar çekimle karıştırma isimden isim yapan ek, ol-mak fiil -abilmek, -ebilmek fiil yardımcı eki, (i)r geniş Zaman kip eki peki öznesi nerede lan diyeceksin, öncesinde de "amacı" kelimesindeki gizli özne "onun amacı" 3. Tekil şahıs

Bu mesajı cevaplamadan önce 3 kez düşün, zaten nickten nasıl bir ergen olduğun belli, arayınca gta karakteri çıktı karşıma, Adam odasında mastürbasyon yaparken burada millete laf sokuyor hem de bir gta karakterinin ismiyle. Senin nickini ciddiye alıp konuşan ilk ve son canlı varlık ben olabilirim

• Aklı başında insanlar S8 in tasarımını beğenirmiş, bak bak bak, alakaya bak

KUDUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Toreno

Aklı başında insanlar S8 in tasarımını beğenirmiş, bak bak bak, alakaya bak

KUDUR

Evet şu anda Nasıl kudurdum bilemezsin, hatta kuduz oldum ağzım köpürüyor diye selfie çektim, arkadaşlarım dalga geçince sinirden iPad'imi parçaladım, üstüne şarjdaki ayfonumumu bantlayıp AirDrop ile dosyaları kurtarmaya çalışıyorum,
    Oha sen nasıl laf soktun öyle çıldırdım şu anda 4 paragraf boyunca seni gömdüğümü sanmıştım, sen ise sadece "kudur" kelimesi ile beni göt ettin, bravo ,sonraki evreye geçip mitoz bölünebilirsin,

• kilinchaci K kullanıcısına yanıt
    Apple fanı değilim, ergenin teki olduğum doğru. Gta karakterinin ismini çok beğendiğim için de nick olarak aldım ne var bunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

HTC, Xiaomi olmaya mı karar verdi? Bu ne abicim? Her şey sadece donanım mı? Donanım, yazılım ve dış tasarım birbiriyle uyumlu olmazsa, bunlardan teki istediği kadar iyi olsun, ya-ra-maz!

Bu nasıl bi amiral gemisi? Çerçevesizlik adına hiç bir geliştirme yok. Ekranı büyük telefon yapalım derken, tablet bilgisayar olmuş resmen. Ekran/Kasa oranı berbat ötesi. Ucuz amiral gemisi üreten LG bile daha iyi tasarıma sahip telefonlar çıkardı. Verdiği kalite hissi General Mobile ve Casper Via serisi gibi. Ama biz HTC'den bahsediyoruz. Fiyasko resmen!

M7 modelinden başlayarak, her sonraki sene daha çirkin bir amiral gemisi çıkarmak... Ben bunu başka hiç bir markada görmedim. İflasın eşiğindeymiş. Batın da kurtulalım...

Bu kadar nefret kusulacak ne var anlamadım gitti google pixel ya da iPhone un çerçeve oranı çok mu iyi? Ayrıca htc hiçbir zaman yazılımı kötü bir marka olmadı ki? Birşeyler yazarken bilip bilmeden yorum yapmayın bence, ha tasarım konusunda bence metal kasa daha albenili duruyordu haklısınız daha iyi olabilirdi ancak bu konu dışında bence gayet güzel bir cihaz olmuş her şey çerçeve oranı değil, ses konusunda iyiydi daha iyi olmuş, bataryayı herkes gibi ben de eleştiriyorum ancak diğer markalarda aşağı yukarı aynı birkaç istisna hariç, kamerası sınıfının en iyisi, su geçirmezlik var ekran daha iyi, daha ne olsun anlamadım.

• 3.5mm kulaklık girişi yok.
  • Google Pixel ve iPhone tanıtalı 1 ay olmuş gibi konuşmayın lütfen. Onlar U11'e göre çok eski konumdalar artık. HTC'nin yazılımı, Android'in iOS'i zaten, onu eleştirmiyorum. Yazılım-Donanım ve tasarım üçlüsünün bir bileşim oluşturması gerektiğini savunuyorum. Bu her marka için geçerli. Her şey nasıl çerçeve oranı değil, yapmayın. Ekran/Kasa oranını yükselterek büyük bir ekran sığdırmak yerine, direkt büyük bir telefon yapmışlar, o da 7" tablet bilgisayar gibi olmuş. Yazılım zaten iyi, ve bu modele has bir şey değil. Ama bu telefon için düşünürsek, siz bile sadece donanımsal yeteneklerini baz alıyorsunuz, ama tasarımın en az donanım kadar iyi olması gerektiğini görmezden geliyorsunuz. HTC gibi bir marka fason üretim yaptıran dandik markalar gibi tasarım anlayışı gütmemeli, kendi sektöründe trend neyse onu kendine uyarlamalıydı. Olmamış bu model, kabul edelim.

• Biz htc yenilik yapsın derken bunu mu kast ettik? Düşünüyorum da belki htc yetkilileri nokia gibi olmamak için forum üyelerinin yorumlarını okuyordur belki diyorum.

Biz sizden yeni tasarım istedik, ama 2 sene önce istedik. Samsung trendi bambaşka bi yere çıkarmışken bu çirkin alet nedir yani?

Htc a9un gerisinde bir tasarım sunmuşlar bu sefer.

Ve yıl 2017 bırakın şu lcd ekranı allah aşkına.

Not: htc m7, htc a9 spor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 17 Mayıs 2017; 11:49:08 >
  • samsung apple varken kimse yüzüne bakmaz bunun şu anda htcnin amiral gemisi htc10 2000tl ye bulunurken 3500-4000tl lik samsung apple ler peynir ekmek gibi satılıyor reklam imaj marka herşeydir malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Biz htc yenilik yapsın derken bunu mu kast ettik. Düşünüyorum belki yetkililer nokia gibi olmamak için bixim gibi forum üyelerinin yorumlarını okuyordur belki diye de..

Biz sizden yeni tasarım istedik, ama 2 sene önce istedik. Samsung trendi bambaşka bi yere çıkarmışken bu çikin alet nedir yani?

Htc a9un gerisinde bir tasarım sunmuşlar bu sefer.

Ve yıl 2017 bırakın şu lcd ekranı allah aşkına.

Aynen bu kullandıgı ekran cok dandik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinemaker kullanıcısına yanıt
    Sorun da o ya. Tasarımı beceremediği gibi, kendi piyasasını elde tutmayı da beceremiyor. Yılbaşında 2750 lira olan HTC 10, bugün 2000 liralara alınıyor, 1500 dolaylarına temiz ikinci el bulunabiliyor. Bir anda 1000 küsür lira değer kaybı oluşturmak, HTC severlere hakaret değil mi? Bir de bölgesel sürümlerde farklı paneller kullanmış. Sharp marka ekran kullanmak varken, iPhone için çakma ekran üreten Tianma ekranlı HTC 10 modelini Türkiye'ye kakalamış. Aynı telefonun iki farklı ekranı kıyaslandığında, Tianma ekranda bariz kalite düşüşü var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

HTC nin kusursuz bir işçiliği var, kasa o kadar muazzam ve kusursuz oluyor ki, elde verdiği hissiyat şahane, üzerinde ne donanım varsa kusursuz çalışıyor,ama gel gelelim ram yönetimine işte orada resmen berbat. A9 kullandım ve bu ram yöentim sıkıntısı canımdan bezdirdi beni, cihaz da 3 tane işlem yap, hatta 2 tane, hemen diğer açık kalması gereken uygulamayı çat diye kapatıyor. Bu olay acaba yeni HTC de nasıl ? bundan emin olmadan yanından bile geçmem 1500 tl ye bile verseler ram yönetimi kötü ise kısa zamanda kanser eder. O yüzden en önemli önceliğim bu ve batarya süresi.

Dostum htc arka plan uygulamalarını sınırlandırıyor. En fazla 2 3 uygulama kullanabiliyosunki. Performans dususu olmasın diye yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

HTC nin kusursuz bir işçiliği var, kasa o kadar muazzam ve kusursuz oluyor ki, elde verdiği hissiyat şahane, üzerinde ne donanım varsa kusursuz çalışıyor,ama gel gelelim ram yönetimine işte orada resmen berbat. A9 kullandım ve bu ram yöentim sıkıntısı canımdan bezdirdi beni, cihaz da 3 tane işlem yap, hatta 2 tane, hemen diğer açık kalması gereken uygulamayı çat diye kapatıyor. Bu olay acaba yeni HTC de nasıl ? bundan emin olmadan yanından bile geçmem 1500 tl ye bile verseler ram yönetimi kötü ise kısa zamanda kanser eder. O yüzden en önemli önceliğim bu ve batarya süresi.

Dostum htc arka plan uygulamalarını sınırlandırıyor. En fazla 2 3 uygulama kullanabiliyosunki. Performans dususu olmasın diye yapıyor

Arkada uygulama kapattıktan sonra ne anlamı kaldı bu işin ? Ben şuan G2 kullanıyorum, düşün 2012 senesine ait bir telefon modeli bu, o kadar güzel bir ram yönetimi var ki yeni telefon almaya korkuyorum valla. Bu olay benim için çok önemli, o yüzden çok sevdiğim HTC den istemeyerek uzak kalıyorum artık.

• quote:

quote:

quote:

Arkada uygulama kapattıktan sonra ne anlamı kaldı bu işin ? Ben şuan G2 kullanıyorum, düşün 2012 senesine ait bir telefon modeli bu, o kadar güzel bir ram yönetimi var ki yeni telefon almaya korkuyorum valla. Bu olay benim için çok önemli, o yüzden çok sevdiğim HTC den istemeyerek uzak kalıyorum artık.

Ram yönetiminden kasıt nedir? 4gb ram var mesela 2gb kullanımda gözüküyor bende ve telefon yağ gibi akıyor sıfır takılma?

• quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

quote:

quote:

Ram yönetiminden kasıt nedir? 4gb ram var mesela 2gb kullanımda gözüküyor bende ve telefon yağ gibi akıyor sıfır takılma?

Hocam önceden bende sizin gibi düşünüyordum, sanıyordum ki kalan ram miktarı yüksek olunca, takılma, kasılma olmayınca olay tamam. Taki telefonumu iş için kullanmaya başlayana kadar, olay şu , şimdi benim tarayıcıda online olmam gereken bir sayfam var, ben sayfamı şifrelerimi girerek açıyorum, sonra sayfa açık iken bir telefon geliyor, veya whatsapp mesajı, bir bakıyorum arkada çalışan sayfam kapanmış, herşey sil baştan, yine şifre gir, yine kullanıcı adı gir vs... ama bu o kadar sık oluyor ki, özellikle araba kullanırken büyük sıkıntı oluyordu, navigasyon açınca arkada çalışan ne varsa kapanıyordu, cihazı tamamen sıfırladım tekrar kurulum yaptım, kullanmadığım tüm uygulamaları kaldırdım ama durum aynı, değişmedi. Ben başlarda bunun ram yönetimi ile ilgili bir şey olduğunu anlamadım, cihazımı yeni bir cihaz almak için sattım ve geçici olarak uzun süredir heves ettiğim G2 aldım sıfır bulunca. O da sattığım HTC A9 gibi 2 gb ram ve 2012 senesine ait bir cihaz. Kullnamaya başlayınca resmen şok oldum, arkadaki açık olan sayfam telefon görüşmelerinden, mesajlaşmadan sonra kapanmıyordu, bu o kadar hoşuma gitti ki anlatamam, büyük bir kolaylık benim için. Sonra kafama takıldı bu olay, nasıl olurda A9 böyle olur diye araştırmaya koyuldum, acaba sattığım cihaz sorunlu bir cihazmıydı diye, fakat işin derinliklerine inice, özellikle yabancı forum sitelerinde bu konu ile ilgili onlarca şikayet yazısı okuyunca anladım ki sorun sadece benim kullandığım telefon da değilmiş. Çoğu kullanıcı için bu bir sorun olmayabilir, yada bunun farkında bile olmaz belki ama ben artık bunu dikkate almak zorundayım, alıştım bu konfora.

• geçen sene amiral gemilerinde keran kasa oranı 70%'lerdeydi.bu sene home tuşu olmayan s8 kadar olmasa artık 75% seviyelerine gelmesi lazım.alt tarafı home tuşundan dolayı çok incelmese de üst çerçeveyi inceltebilmeliler.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Ben HTC'de böyle bir şey olduğunu sizden okuyunca öğrendim. Ben de sizin gibi düşünüyorum. HTC almaktan vazgeçirir beni bu durum. Samsung'da da bu bahsettiğiniz durum var mı acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

quote:

quote:

Hocam önceden bende sizin gibi düşünüyordum, sanıyordum ki kalan ram miktarı yüksek olunca, takılma, kasılma olmayınca olay tamam. Taki telefonumu iş için kullanmaya başlayana kadar, olay şu , şimdi benim tarayıcıda online olmam gereken bir sayfam var, ben sayfamı şifrelerimi girerek açıyorum, sonra sayfa açık iken bir telefon geliyor, veya whatsapp mesajı, bir bakıyorum arkada çalışan sayfam kapanmış, herşey sil baştan, yine şifre gir, yine kullanıcı adı gir vs... ama bu o kadar sık oluyor ki, özellikle araba kullanırken büyük sıkıntı oluyordu, navigasyon açınca arkada çalışan ne varsa kapanıyordu, cihazı tamamen sıfırladım tekrar kurulum yaptım, kullanmadığım tüm uygulamaları kaldırdım ama durum aynı, değişmedi. Ben başlarda bunun ram yönetimi ile ilgili bir şey olduğunu anlamadım, cihazımı yeni bir cihaz almak için sattım ve geçici olarak uzun süredir heves ettiğim G2 aldım sıfır bulunca. O da sattığım HTC A9 gibi 2 gb ram ve 2012 senesine ait bir cihaz. Kullnamaya başlayınca resmen şok oldum, arkadaki açık olan sayfam telefon görüşmelerinden, mesajlaşmadan sonra kapanmıyordu, bu o kadar hoşuma gitti ki anlatamam, büyük bir kolaylık benim için. Sonra kafama takıldı bu olay, nasıl olurda A9 böyle olur diye araştırmaya koyuldum, acaba sattığım cihaz sorunlu bir cihazmıydı diye, fakat işin derinliklerine inice, özellikle yabancı forum sitelerinde bu konu ile ilgili onlarca şikayet yazısı okuyunca anladım ki sorun sadece benim kullandığım telefon da değilmiş. Çoğu kullanıcı için bu bir sorun olmayabilir, yada bunun farkında bile olmaz belki ama ben artık bunu dikkate almak zorundayım, alıştım bu konfora.

Senin sorun baya derinmiş hocam ha diyince de kimse cevabını veremez doğru yaşayıp tecrübe etmek lazım :) bana oyun oynarken çok oluyo birileri arıyor oyuna kaldığım yerden devam ediyorum ama a9 yazılımı kullandığı işletim sistemi falan hepsinin etkilediği bir sonuçtur muhtemelen ve htc 10 da böyle bir problem olabileceğini zannetmiyorum bence yakın bi yerden deneyin derim g2 ile mutluysanız ayrı ama a9 denilen telefonun verdiği saçma sapan hata yüzünden çağın gerisinde kalıp g2 kullanmaya gerek yok hani :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.