Şimdi Ara

İŞTE MAKİNE BUDUR CANON İXUS65

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun süren piyasa araştırmasından sonra canon ixus 65 aldım.makine tek kelimeyle muhteşem..3 inç lik ekran harika üstelik şarjı da gayet iyi gidiyor..gece çekimleri ve makro çekimler harika.. önce sony w40 alacaktım ama son anda canon almaya karar verdim..hem de çok iyi bir fiyata aldım fotoğraf yazıcısı ve 1gb kingston hafıza kartı hediyeli 688ytl ye aldım. bi tane foto ekleyecektim ama ikide bir dosya büyük diyor..herkese iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağlar_mavis -- 7 Ocak 2007; 20:34:56 >

• iyi etmişsin hayırlı olsun.
    fotograf yazıcısına gerçekten ihtiyacın varmıydı . acaba..?
  • foto yu paintte aç sonra farklı kaydet de.sonrada kaydettiğin fotoyu imageshack la buraya ekle..dosya büyük falan demez böylece..
  • fotoğraf yazıcısına tabiki ihtiyacım yok ancak teknosa da yazıcısız ve kartsız..makine 700 ytl olunca yazıcı hediyeli 688 e almak çok iyi geldi..ben de o kadar önemli bulmazdım yazıcıyı ama bir kaç tane resim çıkartınca fikrim değişti gerçekten muhteşem resim çıkartıyor..ben teknosadan almaya karar vermişken yazıcı ve kart hediyeli böyle bir kampanya görünce tabi havada kaptım
  • caglar baba bu makinenin bir resmini koyarmısın
    ne oldugunu bile bilmiyorum
    ayrıca nerden aldın bu kapmpanya nerde link verirsen sevinirim

bu arada ambrossio ben de severim:.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amator_foto_7

caglar baba bu makinenin bir resmini koyarmısın
    ne oldugunu bile bilmiyorum
    ayrıca nerden aldın bu kapmpanya nerde link verirsen sevinirim

bu arada ambrossio ben de severim:.

kardeş en kısa zamanda buraya hem makinanın kendi resmini hem de çektiğim resimleri koyacağım..ama şimdi sana bir link göndereyim ordan bir incele...
    ben bu makinayı BİMEKSTEN aldım...ve google canon ixus65 fotoğraf yazıcılı paket diye yaz ve fiyatları kendi gözlerinle gör yalnızca makina 700 ytl:) fotoğraf makinası alacaksan canonda şaşmayacaksın, canon bu alanda bu işin mercedesi

kardeş bu link te makinenin 4-5 tane resmi var..

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=307&productid=bd48249#tablnk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.