1-) Kızların yanında çoğunlukla futboldan konuşun . Ama ' Abi Dün maça gittim gitmez olaydım polisler biber gazı sıktı ' Gibi işe polisleri katın kızlar herzaman ilgi duyar . 2-)Espri yapın . Ben yapamıyorum derseniz mesela 'Arkadaşınız konuşuyor sürekli kızın yanında ''ne dion olum sen 2 saatir kafamı tiktin '' deyin her zaman tutar . 3-)Kantinde onla karşılaşırsanız ' Gel kız sana bi çay ısmarliyim' deyin . kesinlikle gülerek gelir . Gelmezsede ' Tamam o zaman bana döner ile ayran al bakim' deyin Mutlaka Gülücektir . 4-) bunları yaptıktan sonra muhabbet kendiliginden açılır hayırlı işlerr
buna gelecek kız anca böyle olur
quote:
Orijinalden alıntı: SiNaPSiS
buna gelecek kız anca böyle olur
Babayı böyle olur . anadolu lisesinde okuyorsan böyle olur tabi
quote:
Orijinalden alıntı: Monopoly1
1-) Kızların yanında çoğunlukla futboldan konuşun . Ama ' Abi Dün maça gittim gitmez olaydım polisler biber gazı sıktı ' Gibi işe polisleri katın kızlar herzaman ilgi duyar . 2-)Espri yapın . Ben yapamıyorum derseniz mesela 'Arkadaşınız konuşuyor sürekli kızın yanında ''ne dion olum sen 2 saatir kafamı tiktin '' deyin her zaman tutar . 3-)Kantinde onla karşılaşırsanız ' Gel kız sana bi çay ısmarliyim' deyin . kesinlikle gülerek gelir . Gelmezsede ' Tamam o zaman bana döner ile ayran al bakim' deyin Mutlaka Gülücektir . 4-) bunları yaptıktan sonra muhabbet kendiliginden açılır hayırlı işlerr
bu saklakca laflarla bi kız tavladın diye her kızı mı tavlayacagını sanıyosun boş laflar bunlar çocukca konusmalar
Yakışıklımısın? Yakışıklıysan herşey işe yarıyor ayıptır söylemesi. Kendi deneyimim.
quote:
Orijinalden alıntı: cingozzz
Nefes alsın yeter. Buna bile varım. Elimden iyidir. Sulu sulu ıhmmm
Nefes alsın yeter. Buna bile varım. Elimden iyidir. Sulu sulu ıhmmm
Ciddi olamazsın , smiley nerde , smiley koy smiiiiiii.
quote:
Orijinalden alıntı: Monopoly1 kafamı tiktin bana döner ile ayran al bakim
Bunları beğenecek kızdan hayır gelirmi ? Ciddi bir ilişki istiyorsanız ciddi bir partnerle olur bu. Ciddi bir insanda bu tür çocukca muhabbetleri beğenmez. Haaa orta okuldaysanız işler değişir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme