işte üniversiteli kartım vardı. bankaya giderek bizzat müşteri temsilcisiyle yaptığım görüşme sonrası kartımı iptal ettirdim tüm borcunu da huzurunda ödedim. sonra ki altı ay kuruş kuruş bana ekstre gelmeye devam etti. 3 ocak tarihinde gittim toplam olarak 16tl'yi de ödedim. bitti zannettim bugün yine 0.22 tl borcum olduğuna dair mesaj aldım. kartım yok kartı kadın kendısı kestı ıptal ettı, ama bi şekilde sürekli bişilerin faizini ödüyorum. bu ne zaman biticek diyorum bana dıyorlar kı fazla yatır para. sizce ne yapayım bu duruma dusen var mı hıc?
kimsenın basına gelmemıs anlasılan gunu gunune borcunu odeyen bırı olarak boyle bısıye maruz kaldım haberınız olsun sıze de yapabılırler.
bence müşteri temsilcisine git çıkart masaya vur ona patronun kim olduğunu göster evlat.
Şikayetvar sitesi üzerinden muatap ol hocam öyle şeymi olur şerefsizlere bak resmen kartı kapattırmamak için çocukca işlere başvuruyorlar
kartım kapalı hocam sıstemde gorunmuyor kartım kadına dıyorum kı borcumu odeyecem bakıyor e senın kartın yokkı dıor bende onu dıyorum zaten nolcak napcaz dıyorum bakıyor eskı bır odemen kalmıs hesaba sen kapattıktan sonra dusmus o yzdn onun faızını oduyorsun dıyo bu son sanırım ıns bı daha olmaz. bakalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme