Şimdi Ara

İŞTE YENİ JETTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• aracın kapılardaki neon led ler yani ambiyans aydınlatması sanki aliexpressten alınıp sonradan araca takılmış gibi duruyor gösterge panelide hayalet olmasına rağmen şekil itibari ile çok basit durmuş arkadan çakma a3 sedan önden çakma passat gibi jetta her kasada dahada çirkinleşiyor
  • Dolu versiyonu bile cezbetmedi, boş versiyonunu düşünemiyorum bile
  • aracın kapılardaki neon led ler yani ambiyans aydınlatması sanki aliexpressten alınıp sonradan araca takılmış gibi duruyor gösterge panelide hayalet olmasına rağmen şekil itibari ile çok basit durmuş arkadan çakma a3 sedan önden çakma passat gibi jetta her kasada dahada çirkinleşiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

aracın kapılardaki neon led ler yani ambiyans aydınlatması sanki aliexpressten alınıp sonradan araca takılmış gibi duruyor gösterge panelide hayalet olmasına rağmen şekil itibari ile çok basit durmuş arkadan çakma a3 sedan önden çakma passat gibi jetta her kasada dahada çirkinleşiyor

Bundan daha iyisini yaparlarsa ya Passatı yada Jettayı tedavülden kaldırmları lazım. Bence içi güzel, bulunduğu sınıfı düşünürsek, fakat dışarıdan bir garip duruyor nebileyim boyle kaba saba hödük gibi ama canlıyı bir görelim hele.
  • 3. Konu olmuş brnim gördüğüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

aracın kapılardaki neon led ler yani ambiyans aydınlatması sanki aliexpressten alınıp sonradan araca takılmış gibi duruyor gösterge panelide hayalet olmasına rağmen şekil itibari ile çok basit durmuş arkadan çakma a3 sedan önden çakma passat gibi jetta her kasada dahada çirkinleşiyor

Hayalet ekran tam bir hayal kırıklığı. Bir Passat'takinebak bir de buna. Hayalet ekranların ilk çıkan versiyonu gibi görünüyor. Çok demode olmuş.
  • Jettayı Avrupa pazarından çekiyorlarmış, aracın neden büyüdüğü şimdi belli oldu.
  • VW olsun çamurdan olsun arkadaş
  • arka kısım görecelidir derim kişiden kişiye değişir derimde . ön kısım ızgaralara bak mübarek. tamponu hiç koymasalarmış. sağdan soldan toplama gibi olmuş.

Eski kasa Jetta çok daha güzel ve bir karakteri vardı. Bunda o hissi alamadım. Zaten dünya da bi biz Türkler alıcaz galiba
  • Yok sevemedim bi türlü olmamış abuk subuk duruyor
  • vw tasarım konusunda zincirlerini kırıyor. 4-5 nesil aynı yuvarlak tasarımdan sonra buna geçilmesi eski vw kullanıcılarını cezbedecektir.

fakat kimse bu arabayı tasarımı için satın almayacaktır. fakat vw içerisinde daha iyi bir tasarım olduğu için satacaktır.
  • Tamamen egea gibi olmuş. Bu kasayla Avrupa’da işleri çok çok zor. Getirmemeleri mantıklı. Passatın yanında çok zayıf kalır. Tek iyi tarafı içi fena değil. Bi de o kazık gibi el frenini kaldırmışlar
  • Haber de okuduğuma göre Yeni jetta Avrupa pazarında satılmayacak olup,Avrupada Vw grup Bu segmentte Octavia ve Toledo ile devam edecekmiş.

Sadece Amerika Meksika ve Kanada pazarlarında satılacakmış.
  • Batı avrupaya bu Linea benzeri, orantısız 3. dünya ülkesi tasarımı ile zaten giremez de, ben Endonezya, Vietnam, Türkiye, Meksika gibi ülkelerde bile eğer fiyat rekabeti yapamazsa iyi satabileceğini düşünmüyorum. İlk Jetta'nın pazara girdiği dönemlerde A3 sedan, CLA gibi araçlar yoktu, alttan da Megane sedan gibi iddiali şirket araçlarının baskısı var, Jetta eğer bu pazara girecekse çok ustaca fiyat ve donanım seviyesi ile gelmeli. Her türlü satar ama pazara yerleşir mi yerleşmez mi bunu doğuş Türkiyenin Almanya ile olan donanım-fiyat anlaşması belirleyecek.
  • Far tasarimi on izgara kaput kabarikligi yan çizgiler arka stoplar adeta egea değil mi?

Araca bakinca egea goruyorum. Egea ayi alip jetta ya çevirmiş gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 18 Ocak 2018; 2:6:19 >
  • yeni cerato bu arabayı parçalara ayırır

Güney Kore gümbür gümbür geliyor
  • Önü GMC kamyonlara benzemiş,arkası desen Superb Egea karışımı olmamış bence.Mk6 da en iyi görünümünü alan jettayı,makyajla çirkinleştirdiler,yeni kasayla da bitirici vuruşu vurmuşlar.
  • Burada satılmayacakmış herhalde.

8 ileriymiş içi dışı güzel görünüyo. Ölçüleri neredeyse passat olmuş.
  • Bir egea vakası daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.