Şimdi Ara

İstediğim Gibi Bir Autorun Cd Nasıl Hazırlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba, İnternette birçok autorun cd hazırlama var forumda da var gördüm fakat ben Cdyi takdığım zaman arayüz açılacak ve o arayüzde program isimlerinin yanında boş kutcuklar olacak ve o kutucuklardan yüklenmesini istediklerimi seçeceğim ve ileri deyince işaretediklerim yüklenecek, böyle bir cd nasıl hazırlarım, bilen varsa ve yardım ederse sevinirim.

• AutoPlay Media Studio çok gelişmiş bir proğramdır.
  • AutoPlay ile ben daha önce yapmıştım çok kullanılışlı
    alternatif olarakta EasyBoot var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unchange -- 3 Nisan 2010; 0:47:49 >
  • Hemen bakacağım arkadaşım çok teşekkür ederim
  • BURADAKİ veya BURADAKİ bilgiler işinize yarayabilir.

İstediğim Gibi Bir Autorun Cd Nasıl Hazırlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 3 Nisan 2010; 2:08:47 >

• Bana da zamanında @ByAdmin tavsiye etmişti. Çok kullanışlı bir programdır. Checkbox' larla yapabilirsiniz. Bu arada programlar katılımsız ise @Kumandan'ın verdiği WPI yöntemini de deneyebilirsiniz. Ama WPI biraz dikkat istiyor hazırlarken. Tasarım açısından iki yöntemde de sorun yaşamazsınız.
  • By Admin ve unchange arkadaşlar çok teşekkür ederim programlar güzel ama checkbox hazırlamak için script yazmak gerekiyor AutoPlay Media Studio programında, program gerçekten çok güzel sadece cd hazırlama değil birçok konuda hazır arayüzlerle kolaylık sağlıyor ama script olayı beni aşıyor.
    Kumandan arkadaşım teşekkür ederim sanada verdiğin linkler işime yaradı çünkü ne konuda araştırma yapacağımı öğrendim, yöntemin adı Wpi'mış araştırıyorum şu anda, piyasa da hazırlanmışlarınıda buldum ama pek beğenmedim.
    Superdeve arkadaşım aynen dedğin gibi Wpi ı araştırıyorum şu anda hazırlamak konusunda biraz sıkıntı olacak gibi dediğin gibi ondan önce programları katılımsız yapmam gerekecek galiba o da bi sorun gene de çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PM atıyorum konu hakkında.
  • Katılımsız kurulum olayına pek taraftar değilim. Ben kendi kullandığım yöntemde bu yöntemi tercih etmiyorum. Hepsi normal yolla sırayla kurulsun ben ileri ileri diyerek kurulum aşamasındaki bazı adımları manuel ayarlamayı tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superdeve

PM atıyorum konu hakkında.

Teşekkür ederim arkadaşım PM i aldım.

Kumandan arkadaşım haklısın bırak programları kurarken ayar yapmayı ben formattan sonra media player explorerin bile hızlı ayarlarını kullanmıyor tek tek kendim yapıyorum, ama ben bu olayı başka arkadaşlarıma format atarken falan kullanacağım takacağım cd yi işaretliyeceğim yüklencekleri kendi yüklesin, ince ayarlarıylada uğraşamam. Diyeceksin ki uğraşma piyasa da hazırları var ama onları da inceledim adam hiç işe yaramıycak programın son sürümünü koymuş araya office 2003 koymuş falan, o yüzden Superdeve arkadaşımında önerdiği birkaç yerden katılımsızlarıda kullanarak hazırlayacağım iyi olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.