Şimdi Ara

İstedıgım Numarayı Nasıl Alırım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdslar turkcellden ıstedıgım numarayı nasıl alırım suan almak ıstedıgım numara kullanılmıyor.aradıgım zaman aradıgınız numara kullanılmamaktadır denıyor.boyle bır sansım var mı hepınıze sımdıden tskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exodus-79 -- 21 Nisan 2008; 15:24:02 >

• turkcell extrada bi afiş görmüştüm.birisi tarafından rahatsız oluyorsanız gelin simkartını değiştirmeden numaranızı değiştirelim diye.ama istediğin numarayı veriyorlarmı bilemem eğer yapıyorlarsa bilgi verirsen bende değiştireyim numaramı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 20 Nisan 2008; 22:39:58 >
  • hayır arkadaslar istediginiz numarayı alamazsınız extra dan mevcut numaraları secersiniz alırsınız yeni hat alıyorsanız ancak eger numaranızı degistirmek istiyorsanız kontorluyse 25 kontor karsılıgında cagrı merkezini arayarak yada extraya giderek sistemin belirledigi 5 numaradan birini secerek degistirebilirsiniz
  • İstediğimiz numarayı alamıyormuşuz bende bu arkadaştan öğrendim 2 numara aldım özel gg dükyanı var ilgilenenlere linkini yollayayım

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/TMD_MOBIL_ILETISIM/
  • Alamazsınız...
  • "turkcelın cıktıgında 532lı hat almıstım 15 seneyı gectı galıba hat sureklı acık kullanıyorum onu verıp ıstedıgım konturlu hat numarasını alamazmıyım ?
  • Ya bazı firmaların cep telefonu numarası özel oluyor , mesela vodafone, iş telefonu neyse turkcell numarasıda o oluyor, demekki olabiliyor, iyi araştırmak gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.