Şimdi Ara

isteksizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masaya oturup oturup kalkmak. parçalayabileceğin konuların tanımından ötesine gidememek... eminim bu durumda olan bir çok arkadaşım var. istediğim kitapları alabiliyorum. dershaneye gidiyorum. kısmen rahatım diyebilirim. mezunum bu arada(sayısal). nedir sorun sizce? hedef olayı gerçekten bu kadar etkili mi? aslında hedefsizliğim de yok pc mühendisliği istiyorum. acaba reel bir hedef olmadığı için mi bir türlü devam edemiyorum. kendimi mi kandırıyorum? dershanenin rehberlik servisinden de yararlanıyorum ama aynı durumda olan veya en azından yaşıtım insanların daha faydalı olabileceğini düşündüm. kaygım var. geleceğe dair. sanki hayatta hiç birşey başaramayacakmışım gibi hissediyorum. 2 gün çalışssam 3 gün çalışamıyorum. lütfen yardım edin. yardımcı olabilecek bir uzman veya pskolog herhangi bir insan önerirseniz onun için de çok mutlu olurum.(antalyada yaşıyorum)
    dersane hayatım da ot gibi geçiyor bu arada çok iyi hocalarım var ama verim alamıyorum. sizce bunun üzerine çalışmalı mıyım yoksa bırakmalı mıyım görüşlerinizi bekliyorum.

• O kadar yazmana gerek yoktu tembelsin o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 26 Aralık 2019; 23:4:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 23 Temmuzu düşün gerisi gelir bence
  • baystivın B kullanıcısına yanıt
    Yine o kadar yazmana gerek yoktu çözümü de basit çalış o kadar

• kanka işte ben de onu diyorum ya. sorun saten bu çalışamamak. sen bunu yapabildiğin için sana kolay geliyor. mesela şişman insanlara sorduğun zaman kilo almak mı kolay vermek mi diye vermek der. bana sorsan ki zayıfım benim için de almak zor. göreceli yani. birbirimize yardımcı olamayız. ama teşekkür ederim yine de çok sağol en azından vakit ayırıp cevap verdin
    Çalışabildiğimi kim söyledi kaç defa erteledim bir sürü şeyi tembelliğin başka hiçbir çözümü çalışacaksın başka yolu yok maalesef

Düşüncen mantıklı ama şöyle söyliyim bulunduğun durum şu an herkeste var bu aylar kırılma ayı diye geçiyor 1 2 ay sonra bu sefer yetişmicek diye tutuşarak çalışırsın ama şimdiyide az bir calismayla gecir derim günde en az 3 4 saat çalış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UYUYAMAMA KORKUSU
    4 yıl önce açıldı
    Uykusuzluk
    5 ay önce açıldı
    Özgüven eksikliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendini buna mecbur hissetmelisin. Başka yolu yokmuş gibi düşünmelisin

• Aynı durumdayım up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.