Şimdi Ara

İstemediğim halde kredi kartı verdiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenciyim. Burs başvurusu yapacağım kurum iş bankası hesap numarası istemiş.
    Öğrenci belgemi alıp hesap açtılar 2 tane kart gelecek biri kredi kartı dediler.
    Öğrenciyim ve maddi olarak sıkışığım bankanın yıllık kart parasını falan ödemek istemiyorum napıcam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öğrenciysen işte üniversiteli kartı yollamışlardır.. İşte üniversiteli kredi kartında yıllık ücret falan ödemezsin. Ama ben kartı kullanmak istemiyorum diyosan, şubeye gidersin kredi kartımı kapatmak istiyorum sadece vadesiz hesabımı kullanmak istiyorum dersin.. Şubeye gitmen gerekiyor yani..
  • 5) İş’te Üniversiteli kredi kartlarından yıllık ücret alınıyor mu?

Bankamızın lisans üstü eğitimlerini sürdürenler de dahil olmak üzere üniversite öğrencilerine özel İş’te Üniversiteli kredi kartlarından Bankamız sisteminde kayıtlı mezuniyet tarihine kadar ilk yıl dahil kredi kartı yıllık ücreti alınmakta olup, diğer kredi kartlarımızdan alınan yıllık ücrete göre daha düşüktür.

Tüm İş Bankası Ürün ve Hizmet Ücretleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek için buraya tıklayabilirsin.

Visa İş'te Üniversiteli Yıllık Ücreti 20TL

Söz konusu ücrete BSMV dahildir. Öğrencilik dönemi boyunca, İş’te Üniversiteli kredi kartları için uygulanan ücret; öğrencilik döneminin sona ermesinin ardından Visa Klasik kart ücretine tabi olacaktır.

Visa Temassız İş'te Üniversiteli Yıllık Ücreti 25TL

Söz konusu ücrete BSMV dahildir. Öğrencilik dönemi boyunca, İş’te Üniversiteli kredi kartları için uygulanan ücret; öğrencilik döneminin sona ermesinin ardından Temassız Özellikli Visa Klasik kart ücretine tabi olacaktır.

Visa İş'te Üniversiteli Aidatsız Kart Yıllık Ücreti 0TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.