Şimdi Ara

İŞTEN ATILDIM! ( sinirli.gif ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
10.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baslarim patrondanda musteridende
    33 lira hesabi odeyemeyeceksen ne diye kizla cikiyon,hadi ciktin bari simit cay ic,ne diye artislik yapip baskasinin ekmegine mani oluyon!!
    Birde yumruk atmis fakir apaci
  • Neyse sağlık olsun diyelim.
  • Hesap 33 TL imiş. Adam nerede on kişilik yemek alabilir acaba bu paraya? Bence kız ben öderim dedikten sonra 1-2 laf daha geçti arada, adam hazmedemedi daldı, atlama var hikayede.
  • Bana göre hiç haklı değilsin, nezih bir yer diyorsun, garsonun müşteriye tekme tokat daldığı duyulursa restoranın ismi kötüye çıkar. Kim bilir patronun ne durumdadır şimdi. Ayrıca müşteriye baştan verdiğin cevap da hoş değil. Herif istediği kadar ayı olsun bu tür durumlarda davranışlarına, sözlerine dikkat etmezsen daha çok işten atılırsın. Yine üzülen sen olursun.
    Ekleme: Karşına bir ayının çıkması çok ekstrem bir durum değil, elini sallasan ayıya denk geliyor, bunların hepsine tekme tokat girişmek akıl karı değil, anlatmak istediğim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 27 Eylül 2009; 11:58:12 >
  • Bilerek yapılmış bir şey olabilir.

Sonuç olarak parayı ödemeden çıktılar değil mi? Ve yedikleri yemeklerin ücreti de sağlamdı? Önceden ayarlanmış bir durum olamaz mı? Çift yemeği yedikten sonra bilerek sorun yaratarak ödemeden çıktılar. Sonucunda malesef olan sana oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

Ah abicim ah...

Keşke "Kusra bakmayın beyfendi fiyatlar konusunda yetkili ben değilim" falan deyip başkasına atsaydın topu. Ama senin lafta normal değil. "Beğenmediysen defol git" demişsin adama...

Aynen...

Ben de pazarlıkta yapılan bir işte çalışıyorum.Bundan beterleri geliyor.5 TL için 10 dk telefonda konuşanlar,karşımda olur olur diye dil dökenler var.İlk başlarda sakin oluyorum ki karşı taraf daha da gerilmesin.Ama sabırda bi' yere kadar oluyor ve direk üste çıkıyorum.Herkese hakettiği kadar davranacaksın.

En önemli an olayın başladığı anlardır.Adam sebep ararken sen olayı fişekleyecek birşeyler söylersen böyle durumlar olur.Oysa ilk tepkin karşı tarafın beklediği gibi sert olmazsa o da yumuşar.Sanırım o konuşma anı senin bu tür bir olayla karşılaşmamann ya da o olaydan bir süre önce bir nedenle gergin olmandan dolayı olmuştur.Duygularına yenik düşmüşsün.Çalıştığın yerde ne tek iş bulabileceğin yer ne de senin için son iş...Senin için acı bir tecrübe olmuş.Umarım kısa zamanda bir iş bulursun...

• quote:

Orijinalden alıntı: egomanyak.

sana yumruk sallayınca karşılık vermek zorunda mısın? ona vursan nolucak başın göğe mi erecek yani haketmemişsin ama sende az değilsin

dalgamı geçiyosun
  • Burda hayatında çalışmanın ne demek olduğunu tecrübe etmeyen kişilerin yorumlarını görmek üzücü :)

Senin özel hayatın başkadır, o restoranının içinde uyman gereken kurallar başkadır.

Garson olarak başladığın andan itibaren, kendi egonu kenara bırakırsın.Müşteri ne sorarsa cevaplarsın, anlatırsın, sorun çıkarsa alttan almaya çalışırsın...

Eğer böyle yapmazsan kolay kolay iş hayatına tutunamazsın patron felan olmadıkça...

30 lirada 2 kişilik yemek için çok büyük bir rakam değil ki. Ben ilk okuduğumda 200-250 TL felan heralde dedim yani.Fiyatları çok bulmaktan ziyade ödememek için bir yöntem olabilir.

Yinede fiyatlarımız sabit, isterseniz patronu çağırayım şikayetinizi ona söyleyin felan demeliydin...)
  • Hacı sen başta hatalısın ama.Adama fiyatları bilmeden mi gelmeniz demen ağır gelmiştir.Garsona düşmez böyle şeyler gidip patronla konuşun fiyatları deyip işin içinden sıyrılacaktın.Ha sonrasında dalmakla iyi yapmışsın tabi kazmaya
  • Allah yardımcın olsun. Saçma salak apaçiler yüzünden başkalarının başı yanıyor.
  • Unutmaki müşteri herzaman haklıdır.

Kimse kimseye durduk yere yumruk atmaz.Sen galiba agrasif cevap vermişsindir onun yüzünden vatandaş sana yumruk atmış.Yanındada kız arkadaşının olması ve senin garip bir cevap vermen o olayı getirir.

Geçmiş olsun nediyelim.
  • Adama dalmasaydın ve yine işten kovulsaydın daha kötü olurdu.
  • Yaff dışardan bakılınca ne kadar kolay yumruk atmak zorunda değildin vs. çünkü doğrusu mantıklı olanı bu ama olayın içinde olunca öyle mi olunur ? Hiç mi bir olayın ortasında kendinizi kaybedip sinirli olmadınız. Çalışmasını bir kenara bırakın baskı altında bir insan sinirlenince duygusal yönden kendini kaybeder.
    Arkadaşta mantığını bir kenara bırakmış. Keşke daha soğukkanlı olsaydı ama iş işten geçmiş artık.
    Bu da bir hayat tecrübesi olarak kalır.
    Umarım en yakın zaman da yeni bir iş bulursun
  • ne yazıkki hizmet sektöründe böyle durumlar oluyor, olabildiğince müşterinin dediklerini alttan almak gerekiyor, hata yapmışsın en başında kendi üstünden atacaktın kavgalık duruma getirmeyecektin
  • Keşke yumruğu yedikten sonra adam çıkana kadar bekleseydin dışarı çıkınca
  • Sen doğru olanı yapmışsın.
  • iyisini yapmışın dostum salla adamı hesapta hatuna artislik yapacaktı. iyi ettin kırsaydın bir kaç yerini.
  • Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler ediyorum. Haksızım belki ama kendinizi benim yerime koyun. İstanbul'da ben kız arkadaşımla bir yere gittiğim zaman ödediğim en az tutar 60-70 liradır yahu. Ben değil 33 liranın kızın yanında 330 liranın bile hesabını yapmam.(kendi adıma söylüyorum) Ben o lafı söyledim yumruk yedikten sonra geri çekilseydin diyenler var o zaman herifte yumruk atmasın gidip patronuma şikayet etseymiş. Kimse kusura bakmasın ben öyle kendime yediremem iş içinde olsa ucunda ne olursa olsun dayağı hazmedemem hele ki haksız yere.Ben adama vurdum içimde kalmadı ya gerisi önemli değil işide buluruz Allah'ın izniyle ama o herifi bir daha bulamazdım.
  • iyi yapmışsın valla. boş ver garsonluk işini rahatlıkla bulabilirsin..

hani orada müdür falan olsaydın atılman çok kötü olurdu ama..
  • bana oyle bişi yapacaklar tutamam kendimi ciddiyim cinayet işlerdim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.