Şimdi Ara

Istenmeyen arkadasi kibarca piknige cagirmamak(?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sinifin erkekleri olarak klasik bi mangal gunu duzenleme karari aldik. Lakin bi arkadas var sosyopat misali bi kisilik. Mesela cocuga yapamazsin dersen illa yapar, en sevmedigi cumledir. Derste kagit yer, ice tea kutusunu yer hocaya mide asidi metali sindirebilir mi diye sorar,camdan cama gecer vb. (bandan yeni ciktim daha fazla ornek vermiyim siz anlarsiniz).

Mangala bu arkadasi cagirma gibi bi niyetimiz yok fazla ama duydu sonucta mangal felan olucagini gelse ormani bile yakabilir o derece. Ne yapmaliyiz, nasi bi yol izlemeliyiz tavsiyeleriniz varsa beklerim.

Simdiden tesekkurler...

• Sen gelme deyin oğlum kasacak ne var..böyleleri ortamı rezil ederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icetea kutusunu yer den sonra okumadım
  • dh mangal var haberimiz mi yok 1ader?

• "Sen gelme ayı " de anlar

• fokof kullanıcısına yanıt
    Yok aga oyle kucuk capli sinifca, amator isi bisey
  • Sen gelme ulan ayı de sonra seni camdan aşağıya atar son olarak seni hastaneye kaldırırlar.
    Piknik iptal nasıl fikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazanovaxd

Arkadaslar sinifin erkekleri olarak klasik bi mangal gunu duzenleme karari aldik. Lakin bi arkadas var sosyopat misali bi kisilik. Mesela cocuga yapamazsin dersen illa yapar, en sevmedigi cumledir. Derste kagit yer, ice tea kutusunu yer hocaya mide asidi metali sindirebilir mi diye sorar,camdan cama gecer vb. (bandan yeni ciktim daha fazla ornek vermiyim siz anlarsiniz).

Mangala bu arkadasi cagirma gibi bi niyetimiz yok fazla ama duydu sonucta mangal felan olucagini gelse ormani bile yakabilir o derece. Ne yapmaliyiz, nasi bi yol izlemeliyiz tavsiyeleriniz varsa beklerim.

Simdiden tesekkurler...

(bandan yeni ciktim daha fazla ornek vermiyim siz anlarsiniz) .
    Biz anlamadik ornek versene kardes

• Mantikli ve gaddarca
  • İptal oldu para çıkışmadı felan diyin haberi olmadan gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazanovaxd

Mantikli ve gaddarca

O sahneyi izlet arabaya binmeden önce

• Mangalı nerede yapacağınızı söylemeyin, olsun bitsin.

Ekleme: Biri thug layf yapıştırsın bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 18 Nisan 2015; 0:45:07 >
  • raunk kullanıcısına yanıt
    Yapar abi y-a-p-a-r
  • quote:

Orijinalden alıntı: fokof

dh mangal var haberimiz mi yok 1ader?

Merhaba

Bizim organize ettiğimiz bir mangal yok.

İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en atarlı çağınızdasınız. çocuğun hevesini kırmayın ama kendi gününüzüde zehir etmeyin. belki yaptığı şeylerin aşırı olduğunu anlamıyordur. güzel dille "çok hiperaktifsin ve ne yapabileceğini kestiremiyoruz, günümüzü zehir etmezsen beraber gidelim. ama ben değişmem, piknikte de aynı naneyi yiyecem diyorsan seni istemiyoruz" dersin, o ne anlarsa anlasın. en azından siz doğru olanı yapın.
  • Duydu aga :P Mangal mi var dedi yeri felan biliyo da babannemlerin evi yakin komure gerek yok mangala gerek yok diye basladi sahiplendi birden
  • Guzel bi kiz bulun onubo gun o saatte bi yere cagirsin, gelmez..kiz da sonra gitmez olur biter

Guzrl kiz bulamazsiniz biliyorum, fake hesap, ya da en azindan telefon melefon biseyler ayarlayin..

• kazanovaxd kullanıcısına yanıt
    gelmesini istemiyorsanız söyleyin. daha fazla heveslendirmeyın.

bir kişi yüzünden etkinliği mahvedemeyiz deyin.

bana kalırsa gitmeden biriniz konussun durumu anlatın. hep beraber pikniğe gidin.

• Diyicez yani mecbur. Sonucunu yazarim
  • kazanovaxd kullanıcısına yanıt
    onu bunu bilmemde gelme derseniz çocuğun gururu acayip kırılır neyse yarın yazarsın bizlere sonucu merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremsh21 -- 18 Nisan 2015; 1:22:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.