Çalıştığım firmadan iş yükünün fazla olması ve müdürün çocuk arkadaşına çok daha az iş vermesi sebebiyle zamlı maaşı dahi öğrenmeden şubat ayının başında istifa verdim, iş yüküm o kadar çoktu ki 5 'de mesaim bittikten sonra evde ve hafta sonları dahi bilgisayar açıyordum. 3 yıl bu şekilde idare ettim ve en sonunda farklı bir firmadan teklif aldığım için (yazılım sektörü ve yazılım bilmediğimi bildikleri halde öğrenebileceğimi düşünerek teklif yaptılar) istifamı verdim. Müdür yıllardır yaptığım işleri öğrenmek istemedi ve iş yükümü hafifletmedi istifa verince bana yaptığım tüm işlerin ekran videosunu çekmemi ve eğitim dokumanı hazırlmamı istiyor(iş tanımımda yok) sizce bunu yapmalı mıyım o kadar alışnkanlık olmuş ki hafta sonu olmasına rağmen biraz sonra çalışmaya devam edeceğim |
İstifa Süreci yaşadıklarım

-
-
sal gitsin, kendini üzmene değmez
-
sen istifanı verdikten sonra şirketle ilgili ne bağın kalıyor ki bi de eğitim videosu çekeceksin. sal
-
içeride 30 gün yıllık iznim ve bu ay çalışmamın maaşı var onları vermezler diye çekiniyorum açıkcası..
-
vermeme gibi bi hakları yok ki, kazanılmış hakkın. gidersin mahkemeye çatır çatır alırsın
-
Eğitim videosu falan çekme, öylece kalsın. Sen o kadar şirkete değer kat gelsin tüm yükü sana yüklesin sonra gitsin çocukluk arkadaşına az yük versin. Başka isteği var mıymış sorsaydın yanında 15tl farkla makale de yazayım mı diye sor. Keyfine bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sal gitsin..
sana bu kadar mobbing yapan birilerine umarim videolar cekerek odullendirmezsin. resmen iyi ki mobbing yaptiniz alin butun yaptiklarim bunlar,bana gerek yok demek olur. iznini al keyfine bak. ha iyi niyetle ayrilsaydiniz cekin ya da birilerine ogret derdim. ama kusura bakmayin bu kadar mobbing ugrayip hala her seyi istedikleri gibi yaparsaniz hak etmissiniz demek ki derim. boyle calisana boyle muamele yapilir.
-
Çekme o videoyu bahaneler üret sürekli
biz hep ne diyoruz? çalışmazsan başaramazsın lafı yalandır diyoruz. çok çalışmak kumu sulamak gibidir, faydasız ve gereksizdir diyoruz. yapman gereken şey diğer insanları kafalamayı bilmektir diyoruz.
konuyu açan arkadaşı çok iyi anlıyorum. biz de benzerlerini yaşadık.
insanlığın özeti bu aslında. her zaman patronu kafalamayı beceren tipler yükselir, yüksek maaş alır, sen-ben çalışıp dururuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 sene dayanan, 6 ay da dayanırdı... zamlı maaşını alıp, izin hakkını da kullanıp, izinden geldikten 1 hafta sonra istifanı basacaktın...sarı öküzü vererek böyük hata yaptın... şincik bunlar o izin gününü vermemek için sana 40 takla attıracaklar bak görürsün... yok o paraya çevrilemez, yasal değildir falan filan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 16 Şubat 2025; 11:28:40 > -
İstifa verdiysem bi Allahın kulu bana iş yaptıramaz.
-
Paraya çevirmeyecek zaten hocam 30
Gün yıllık izne çıkıp 1 aylık tam maaş alacağım sonra sigortamı bitirecekler yani mart ayında full izinli gözükeceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30 Gün yıllık izne çıkıp 1 aylık tam maaş alacağını mı sanıyorsun, ben pek sanmıyorum.. seni birz süründürürler, gitmeden evvel uğraştırırlar gibime geliyo...
-
İstifa ettin de ihbar süresi ne olacak?
-
Şu an ihbardayım ihbarda istiyorlar bunları
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keske ilk basta buraya gelip sorsaydın
patronun hatrı varsa öğretirsin. yoksa zaten öğretmezsin. sana bağlı.
-
O zaman sende iş arama izni iste. Günde 2 saat veya anlaşın aranızda toplu olarak kullan. İhbarı içerideki izninden düşüp ona göre az bir ödeme de yapabilirlerdi.
En Beğenilen Yanıtlar

sen istifanı verdikten sonra şirketle ilgili ne bağın kalıyor ki bi de eğitim videosu çekeceksin. sal |
Eğitim videosu falan çekme, öylece kalsın. Sen o kadar şirkete değer kat gelsin tüm yükü sana yüklesin sonra gitsin çocukluk arkadaşına az yük versin. Başka isteği var mıymış sorsaydın yanında 15tl farkla makale de yazayım mı diye sor. Keyfine bak.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X