Şimdi Ara

Isvece mi Ukraynaya mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Isvece mi Ukraynaya mı?

(En Son Oy Tarihi: 19.8.2008)
Giriş
  • Evet. Gerçekler gidenlerden yorumlar. Turistik geziler. büyük ihtimal Stockholm olacak. WoWdan guildle buluşcazda genede yorumlar

Tuvnera fiyat bakımından kiev ucuz dedi. Ama zaten gittim ülkede işe başlayacam geçici olarak. 2 yerdede tanıdıklarım var. Hangisini seceyim?

Not: Arada abazanlık ta var. Isvecten bayaa bi çevrem var. Kievi bilmem. Arkadaşlar ayarlar

Duyduğum kadarıyla Kievli kızlar duygusal degil,gir yatağa bitir olayi

Isveclileri elde etmesi çok zor ama toplumlarında erkekleri siyah- sarı saçlı (Kavherengi cok az) oldugu için
    kızlarda bi kahverengi fetişi erkeklerinde esmer kız fetişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDarTheMan -- 10 Şubat 2008; 8:46:28 >

• ukraynayı napacan pislik bir yer, fakirlik var, çernobil var. Git mis gibi isvece bence
  • Isvece gitmisken Finlandiyayada ugrarım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

ukraynayı napacan pislik bir yer, fakirlik var, çernobil var. Git mis gibi isvece bence

Dünyanın en yüzeysel adamı sen misin yoksa?
  • Kiev Güzeldir Otobüste Var

Kiev Otobüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dances with Wolves -- 10 Şubat 2008; 10:07:37 >
  • kiev
    +bol bol sarışın hatunlar
    +çok ucuz türkiyedeki asgari ücretle orda 4 ay krallar gibi yaşarsın
    -suç oranı çok yüksek
    -cinsel hastalıklara yakalanma ihtimalin %80
    stockholm
    +biraz soğukkanlı olsalarda yine bol sarışın hatun
    +yüksek yaşam standartları
    +suç oranı düşük huzurlu ortam
    -hayat çok pahalı
    -kış ayları geceler 20 saate yaklaştığı için depresyon olma ihtimalin çok yüksek

not:her iki ülkede çetin kış şartları hüküm sürer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yéNiLdim!

kiev
    +bol bol sarışın hatunlar
    +çok ucuz türkiyedeki asgari ücretle orda 4 ay krallar gibi yaşarsın
    -suç oranı çok yüksek
    -cinsel hastalıklara yakalanma ihtimalin %80
    stockholm
    +biraz soğukkanlı olsalarda yine bol sarışın hatun
    +yüksek yaşam standartları
    +suç oranı düşük huzurlu ortam
    -hayat çok pahalı
    -kış ayları geceler 20 saate yaklaştığı için depresyon olma ihtimalin çok yüksek

not:her iki ülkede çetin kış şartları hüküm sürer.

Pahalı ama verdikleri maaşta ona göre orantılı stockholmde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İsveç derim direk isveçteki kızlar süper ötesi
  • iswec cok pahali-ukrayna kiew de ukraynanin en pahali şehri-truwnera nickli ark.biara gitmişti-bence ukrayna odessa ya taqil hersey dahil 5 gun 1000 usd diyodu
  • Tanıdıklar var zaten çalışcam. Para sorun degil. Turistik açıdan.
  • Ukrayna'ya gittim..Zonguldak ta oturduğum zamanlar binip gemiye gidiyoduk davetiyeyle : )

Kiev ucuzdur, güzeldir, hatunları Türk avcısıdır. Hatun konusunda sıkıntı çekmezsin. Ama çete falan çoktur Ukrayna'da. Turist ya da yabancı olman seni bir bakamatik olarak görmelerine yol açar. İstanbulun çakallarını ikiye katlarlar, cüzdanı almışlar ruhum bile duymadı. Polis teşkilatı falan da ayrı bir komedidir, bir de onlar soyar insanı ayaküstü. Çeteler falan da düşmüştü peşimize.

Ama dikkatli olursan, belaya buluşmazsan iyidir Kiyev. Kızdn başka da aktivite olanağın yoktur bu arada. Havalr kötüdür, gezecek yerleri azdır.

İsveç'e gitmedim ama Kiyev'den güzel olacağını tahmin ediyorum ve İsveç kızları çok daha zordur Ukraynalılara göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarcheeR -- 10 Şubat 2008; 15:19:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.