Şimdi Ara

İşyerinden eve bağlanmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim sorum şu benim iş yerimde internet filtreleme var ve hiç bi siteye giremiyorum. Evden laptopu açıp istediğim zaman işyerinden bağlantı kurmak istiyorum böylece evdeki internet üzerinden istediğim siteye ulaşabilicem. İstediğim zaman sabit şifreyle kendi bilgisayarıma nasıl bağlanabilirim???
    Birde evdeki bilgisayardan benim yaptıklarımı izleme olayı olurmu onuda evden göremicekleri bi yol varsa yazarmısınız yoksa artık evdeki pc yi biyere kilitlicem kimse görmesin diye :D

• Arkadaşlar Realvnc diye bi program kurdum benim gibi böyle bi program arayan olursa diye bulduğum çözümü paylaşıyorum eğer başka fikirleri olan varsa paylaşırsa iyi olur. Farklı insan farklı bilgi, farklı bilgi daha garanti sonuçlar getirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan4554

Merhaba arkadaşlar benim sorum şu benim iş yerimde internet filtreleme var ve hiç bi siteye giremiyorum. Evden laptopu açıp istediğim zaman işyerinden bağlantı kurmak istiyorum böylece evdeki internet üzerinden istediğim siteye ulaşabilicem. İstediğim zaman sabit şifreyle kendi bilgisayarıma nasıl bağlanabilirim???
    Birde evdeki bilgisayardan benim yaptıklarımı izleme olayı olurmu onuda evden göremicekleri bi yol varsa yazarmısınız yoksa artık evdeki pc yi biyere kilitlicem kimse görmesin diye :D

İki yol var.Ya evdeki pcye bağlanacan ( her nasıl bağlanırsan bağlan bir programa komut vereceksen ekran görünür ya da evdeki ekran oturum aç ekranına düşer.Aynı anda bir kişi açar.
    Tavsiyem işyerinde vpn kullan ya da proxy değiştiren sitelere yönel.Yada ultrasurf gibi programlar kullan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evden eve internet kablosu cekme!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.