Şimdi Ara

italya'da gördüklerimden sonra hayata küstüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen ay italya'ya gitme fırsatım oldu. bir akşam bir tane restorana gittim ve yerel insanlarında yemek yediği bir restoran olduğu için hem çalışanları hem de restorandaki insanları gözlemleme fırsatı buldum. girer girmez inanılmaz pozitif bir hava vardı restoranda beni müsait bir masaya oturttular.

1. ÇOCUKLAR:

Türkiye'de bir restorana gittiğiniz zaman çocukların bağırarak konuştuğunu veya ağladığını rahatlıkla görebilirsiniz ve bu bizim normalimiz olmuştur fakat orada en az sesi çıkan çocuklardı çünkü hepsinin önünde boyama oyuncak gibi vakit geçirebilecekleri şeyler vardı. sonuçta onlar çocuk masada oturup bütün gece sessizce oturmalarını bekleyemeyiz oyalanmaları gereken bir şeyler olmalı ve ablası yaşında bir hanımefendi bütün gece çocuklarla ilgilendi.

2.NEŞE

gece boyunca kahkalar eksik olmadı aşk vardı mutluluk vardı masalarda herkes birbiriyle gülerek konuşuyorlardı. hayatımda ilk defa bu kadar mutlu insanı bir arada gördüm ve şuna kanaat getirdim bu ülke bizim neşemizi çalmış arkadaşlar.

Türkiye'deki insanlar o kadar suratsız ve mutsuzki bu toplumun içinde yaşamak beni çok üzüyor. Herkes çok sinirli birbirine bağırıyor çok çabuk sinirleniyor.

zaten hayatım genel olarak rayında değil kendimi çok yorgun ve tükenmiş hissediyorum okula gitmiyorum geç kalkıyorum. hiçbir şeye odaklanacak gücüm yok derslerim kötü bir de bu gördüklerimden sonra çok keyifsizim bugünlerde

• Bu biraz ilk kez gitmekten oluyor hocam

Emin ol bir sure orada yaşasan daha depresif görürsün orayı

Ha ama bizden her türlü mutludur italyanlar orasi kesin avrupada en yasanir ulkelerden biri dusunsene hamburgun londranin soguk kahrini cekene kadar mis gibi sicak italyada yasamak gibisi var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyedeki çocuklar çok gürültülü kardeşim bu bi gerçek

burada yaşamış yabancıların tecrübeleri de genelde böyle benim denk geldiğim

• Tek bir restorana giderek bu genellemeyi yapmak yanlış; bir genelleme için çok sayıda şehirdeki 10 larca restorana girip çıkman lazım...

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

genel olarak neşeli insanlar hocam türkiye'ye göre çok az çalışıyolar restoranlar öğle yemeği için hizmet veriyor öğle yemeği servisi bittikten sonra gidiyolar akşam 18-19a kadar çoğu italyan restoran kapalı. ha ekonomik olarak aşırı zengin bir ülke değil güney italya'da işsizlik sorunu vs var ama yine de mutlu olmayı başarmışlar

• up

• şu sıralar vize almak zorken nasıl vize alabildin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'den daha mutlulardır orası kesin ama Restoranların olduğu bir bölgede tüm insanların mutlu olması gayet doğal. Türkiye'de de Kadıköy barlar sokağına,

Beşiktaş'a falan gitseniz herkes kahkahalar atıp eğlenir. Onların da büyük şehirlerde iş günü toplu taşımalarına bakmak lazım.

• dekareme kullanıcısına yanıt

Memurla muhatap etmeyen şu meşhur aracı kurum ile vize alan ülkeler kolay kolay vize vermez.

Ama bizzat o ülkenin temsilcisi olan memur ile muhatap olursan dünya umurunda olmayan rahat tavırlı bir kişilik sergilemelisin...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Bu tür atraksiyonlara ve tiyatrolara heç gerek yoğğğ; keşkem dövlete qapak ve yeşili de kapıp cebe atabilsem...

• Vain kullanıcısına yanıt

Katılıyorum hocam fakat genellikle arkadaşlarımla kadıköy barlar sokağında takılıyorum insanların çok mutlu gözüktüğüne şahit olmadım ama benim gözlemim daha çok aileyle beraber yemek yiyen insanlar içindi. Türkiye'de ne zaman bir restorana gitsem çocuklu aileler hep bir kavga içerisinde yemek yiyorlar sanki dışarı çıktıkları için pişman olmuş gibiler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.