Şimdi Ara

İtalya'ya yeşil pasaport ile gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Arkadaşlar İtalya'ya şubat ayında biletim var gidiş-dönüş öğrenciyim babamdan kaynaklı yeşil pasaport çıkarttım.Acaba Yeşil pasaportun giderken herhangi bir prosedürü var mı? ne yapmam gerekiyor? Galiba Emniyetten bir yazı almam gerekiyormuş kalktı diyenler var? Sadece Yeşil Pasaport ve kimliğimle birlikte direk havalananından kapıda mı vize alıyorum? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Izin kagidi kalktiysa sadece nerde kalacagina dair bir kanit isteyebilirler. Booking.com hostel veya hotel ciktisi mesela. Ben ilk defa italyaya gitmistim. hicbirsey istemediler. Yesil pasaport ile 28 ulkeye gittim sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende de yeşil pasaport var da italya vizesiz değil mi kapıda almak mı lazım online alınıyo da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 7 Ocak 2018; 23:41:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzin olayı kalktı.

Yeşil pasaport ile gidiyor olman polislerin seni kesin olarak alacağı düşüncesine kapılma. Senden kanıt olarak otel rezervasyon bilgilerini ve geri dönüş uçak biletini isteyebilirler.

O yüzden bookingten yaptığın rezervasyon ve geri dönüş biletini çıktı olarak yanında bulundur. Sormaları durumunda gösterir sorunsuz bir şekilde geçersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışı çıkış harç pulu alacaksın sadece. Hava limanların da satılıyor veya vergi dairesine gitmeden ödeme yapabilirsin. vergi vergi Akabinde elini kolunu sallaya sallaya İngiltere hariç Avrupa ülkelerinin çoğuna giriş çıkış yapabilirsin. 90 günden önce dönmeyi unutma !
  • arkadaşlar konu ile ilgili araştırıyorum.
    yeşil pasaportum var İtalya ya gitmek istiyorum
    bookingle otel rezervasyonu tamam da şu geri dönüş kafamı kurcalıyor. sonuçta kendimi süre kısıtlamasına koymak istemiyorum. dönüş bileti olmadan giriş yapabilirmiyiz? birde şu izin meselesi kalktı mı gerçekten? yakın zamanda giriş yapan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...
  • Önce İtalya'ya, orada biraz gezdikten sonra Avusturya-Viyana üzerinden İstanbul'a dönmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nibubai -- 24 Temmuz 2019; 16:11:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'ya gideceğim.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.