Şimdi Ara

İtem karşılaştırma sorularımız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar oyundaki bazı itemler rastlaşıyor yani ahngi itemin daha iyi olduğunu bilmiyoruz -en azından ben bilmiyorum :D- bu yüzden böyle bir başlık açtım. cevaplar itemlerin türkçesi olursa sevinirim türkçe oynuyorum çünkü ingilizcemde çok fazla yok :(

kendi birkaç sorularımı sorayım;

1.Spy bıçağı olarak en iyisi hangisi?
    2.soldier roketatar olarak en iyisi hangisi?
    3.Engineer tüfeği olrak en iyisi ?
    4.Spy silahı olarak en iyisi?
    5.Sniper 2. silah olarak eniyisi ?
    6.scout tüfeği olarak en iyisi?
    7.scout 2. silah olarak en iyisi ?
    8.scout yakın dövüş olarak en iyisi ?
    9.pyro silahı olrak en iyisi?
    10. pyro yakın dövüş olarak en iyi?
    11. demoman olarak en iyisi?
    12.heavy minigun olarak en iyi?
    13.heavy 2. silah olarak?
    14.heavy yakın dövüş?
    15.medic şırınga atar olarak ?
    16. medic yakın dövüş?
    17.sniper tüfeği?
    18.sniper yakın dövüş?

19.mann co. kutularından biliyorsanız en iyilerinden en kötülerine bir sıra.

neredeyse bütün hepsini saydım ama bilmediğim için cahilliğimden dolayı kusura bakmayın :D

• Bana göre

1-Your Eternal Reward
    2-Rocket Launcher
    3-Widowmaker
    4-L'etranger
    5-Jarate
    6-Scattergun
    7-Pistol
    8-Sandman
    9-Degraiser
    10-Postal Pummeler/Axtinquisher
    11-Anlamadım.
    12-Minigun
    13-Sandvich
    14-Gloves Of Running
    15-Crusader's Crossbox/Overdose
    16-Amputator
    17-Sniper Rifle/Machina/Huntsman Sniper Rifle-Razorback-Tribalman's Shiv / Machina-Smg-Shanshah / Huntsman-Jarate-Bushwacka
    18-Jarate ise Bushwacka / Smg ise Kukri veya Shanshah / Darwin's Danger Shield ise Shanshah / Razorback ise Tribalman's Shiv
    19-En iyisi #30

Yazmaya çalıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axprus

Bana göre

1-Your Eternal Reward
    2-Rocket Launcher
    3-Widowmaker
    4-L'etranger
    5-Jarate
    6-Scattergun
    7-Pistol
    8-Sandman
    9-Degraiser
    10-Postal Pummeler/Axtinquisher
    11-Anlamadım.
    12-Minigun
    13-Sandvich
    14-Gloves Of Running
    15-Crusader's Crossbox/Overdose
    16-Amputator
    17-Sniper Rifle/Machina/Huntsman Sniper Rifle-Razorback-Tribalman's Shiv / Machina-Smg-Shanshah / Huntsman-Jarate-Bushwacka
    18-Jarate ise Bushwacka / Smg ise Kukri veya Shanshah / Darwin's Danger Shield ise Shanshah / Razorback ise Tribalman's Shiv
    19-En iyisi #30

Yazmaya çalıştım.
    1 big earnier (para babası)
    2 original
    3 frontier juice
    4 enforcer (ambassador yani elçi çok fena head shot yapar)
    5 razorback (jilet sırt)
    6 soda popper (soda patlangacı)
    7 lugermorph
    8 atomizer (püskürtücü sanırım ismi ben scattergun+lugermorp+atomizer kullanıyorum havada 3. kez zıplatıyor buda hedefin beni vurmasını büyük ölçüde engelliyor)
    9 degreaser (yağ yakar)
    10 sharpened volcano (sivreltilmiş volkan parçası)
    11 kalabalık yerde louch 'n load diğer yerlerde grenada louncher
    12 iron curtain (demir perde- çok güzel düz atışı var)
    13 family business (aile şirketi)
    14 warriors spirit (savaşçının ruhu eğer çukulota yiyip kullanırsan kirt vuruşlar yapıyor)
    15 overdose (yüksek doz)
    16 uber saw (uber testere- her hit vuruş über şarjı dolduruyor)
    17 - 18 sniper kullanıcıyıya göre değişir

sandıklar: iyiden kötüye: 30 (4-5key) 19 (1-3 scrap) 23 (1 scrap) 34-33

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

1 big earnier (para babası)
    2 original
    3 frontier juice
    4 enforcer (ambassador yani elçi çok fena head shot yapar)
    5 razorback (jilet sırt)
    6 soda popper (soda patlangacı)
    7 lugermorph
    8 atomizer (püskürtücü sanırım ismi ben scattergun+lugermorp+atomizer kullanıyorum havada 3. kez zıplatıyor buda hedefin beni vurmasını büyük ölçüde engelliyor)
    9 degreaser (yağ yakar)
    10 sharpened volcano (sivreltilmiş volkan parçası)
    11 kalabalık yerde louch 'n load diğer yerlerde grenada louncher
    12 iron curtain (demir perde- çok güzel düz atışı var)
    13 family business (aile şirketi)
    14 warriors spirit (savaşçının ruhu eğer çukulota yiyip kullanırsan kirt vuruşlar yapıyor)
    15 overdose (yüksek doz)
    16 uber saw (uber testere- her hit vuruş über şarjı dolduruyor)
    17 - 18 sniper kullanıcıyıya göre değişir

sandıklar: iyiden kötüye: 30 (4-5key) 19 (1-3 scrap) 23 (1 scrap) 34-33

Alıntıları Göster
    Bana göre şöyle;

- Atakda eternal reward, defansda knife

- Public serverlarda black box

- Stock

- Enforcer :3

+25 hp için darwin danger shield

- Stock

- Pistol varsa Luger

- Stock

- Degreaser

- Axtinguisher

- Demomanda full stock

- Tomislav varsa Iron Curtain

- Sandvich

14.heavy yakın dövüş?
    - Gloves of Running Urgently

- Stock bazen crossbow

16. medic yakın dövüş?
    - Ubersaw

17.sniper tüfeği?
    - Huntsman :)

18.sniper yakın dövüş?
    - Bushwacka

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Bana göre şöyle;

- Atakda eternal reward, defansda knife

- Public serverlarda black box

- Stock

- Enforcer :3

+25 hp için darwin danger shield

- Stock

- Pistol varsa Luger

- Stock

- Degreaser

- Axtinguisher

- Demomanda full stock

- Tomislav varsa Iron Curtain

- Sandvich

14.heavy yakın dövüş?
    - Gloves of Running Urgently

- Stock bazen crossbow

16. medic yakın dövüş?
    - Ubersaw

17.sniper tüfeği?
    - Huntsman :)

18.sniper yakın dövüş?
    - Bushwacka

Alıntıları Göster
    en iyi felan yok bi silahın bi özelliği avantajken öbürü dezavantaj oluyor bu senin oynamana bağlı

mesela çok iyi nişan alıyorsundur attığını vuruyorsundur ama sniperla oynamak istemiyorsun ozaman soldier da direct hit alırsın daha fazla hasar daha hızlı roket atarsın ama patlama alanı düşüktür onun için nişan alırken etrafına değilde tam üstüne vurman lazım.

• Helvetica 'nın da dediği gibi iy-kötü yoktur.Sadece oynanış açısından avantajlar vardır. Stratejiktir demek istediğim.

Axprus'un dediği ilk item "Edebi Ödülün"dür bana göre çok ters ve hiç oynanmayacak bir item. -Kuşanan kılık değiştiremez- işe yaramaz bana kalırsa.

Şu itemler sadece "Benim tercihimdir" ister önemse ister okuma bile :

1.Spy bıçağı olarak en iyisi hangisi? Benim bir kaç hafta önce işlediğim "Para Babası" iyi.Giydiğin zaman -25 sağlığın olsa bile.Her öldürmede +30 pelerin verir mesela pelerin bitti direk bir adamı öldürürsün. O seni bir köşeye kadar saklanmaya yeter.Zaten "Pelerin ve Hançer" olunca pelerin şarj olduğu için düşmanlardan da kaçarsın. :)

2.soldier roketatar olarak en iyisi hangisi?Takımda eğer Medic varsa sana önerim "Özgürlük ateşleyicisi" ;çünkü her ne kadar şarjörde 3 mermi de olsa +%40 atış hızı var.Eğer Medic yoksa "Kara Kutu" ;çünkü bu da 3 mermisi olsa bile her isabette +15 sağlık verir direk adama vuruş değil. Sadece adama hasar vermesi yeter.3 mermi x 15 sağlık = 45 sağlık seni kurtarır yani.

3.Engineer tüfeği olrak en iyisi ?Classic.Ama çok taret ile adam öldürüyosan Yargısız İnfaz al. Ölünce her taret ile öldürdüğün adam sayısı kadar intikam vuruşları alırsın !

4.Spy silahı olarak en iyisi?Bana göre classic Altıpatlar.

5.Sniper 2. silah olarak eniyisi ?Eğer bol Spy'ı olan bir düşmanın varsa "Jiletsırt" sana birebir. Arkadan bıçaklamaları 1 seferliğine engeller çıkan ses sayesinde direk adama vurabilirsin. Spy sana vurunca 3-4 saniye kadar hiç bir şey yapamaz silah değiştiremez.

6.scout tüfeği olarak en iyisi? Classic Çifte derim ve bırakırım.Çünkü 6 mermili şarjörü ile dehşet saçarsın.

7.scout 2. silah olarak en iyisi ? Bonk!,Bozuk Süt,Kanat... Eğer oyunda bir çok taret varsa al Bonk!'u ve onların önüne geç ! Adamların da o taretleri patlatsın işte eğlence budur. Bozuk Süt:Adamlara fırlatır ve verdiğin hasarın %60'ını kendine sağlık olarak geri alırsın + yanan kişileri söndürür. Kendini söndürmek için tam yere at Bozuk Süt'ü.Kanat:%15 hasar bonusu verir.Çifte'nin mermisi bitince hayatının kurtarır :D Ama Classic silaha göre -%50 şarjöre sahiptir yine de daha iyi.

8.scout yakın dövüş olarak en iyisi ? Dediğim gibi "oynanış ve strateji" Ben Şeker kamışı kullanıyorum ;çünkü her öldürdüğün adamdan küçük bir sağlık paketi düşüyor.Örnek veriyorum;Pyro öldürdün ve yanıyosun direk paketi aldın +25 sağlık hem de yanmaktan kurtuldun süper ötesi bence.

9.pyro silahı olrak en iyisi? Classic Pyro silahı çünkü.Basınçlı hava patlaması "Sırtyakar"da 50 mermi götürürken bunda 20 mermi.Noob Pyrolar hiç bunu kullanmadığı için ve Pyroyu "yak ve öldür" olarak oynadıkları için Sırtyakar'ı tercih ederler.Hâlbuki Pyro'nun oynanışında çabuk düşünmek gerekir.Adamı yakıp bir köşeye sıkıştırıp hem yakıp hem hava ile püskürtüp sana saldırmasını zorlaştırır ve adam kaçamaz! (bkz.Scout,saniyeler içinde ölür!)

10. pyro yakın dövüş olarak en iyi?-Yorumsuz-

11. demoman olarak en iyisi? Classic Demo silahı.

12.heavy minigun olarak en iyi? "Tomislav" der geçerim. :D Ama "Nataşa" isabet hâlinde vurulan kişiyi %100 yavaşlatır yakın saldırıda baya etkili ama -%25 hasar verir.

13.heavy 2. silah olarak? "Aile şirketi" %40 daha fazla şarjöre sahip gayet iyi.Ama %15(?) daha az hasar verir.Heavy'nin ikincil silahlarını pek bilmiyorum bu iyi gibi geldi aklıma.

14.heavy yakın dövüş? -Yorumsuz-

15.medic şırınga atar olarak ?Bu konuda sen karar ver çünkü oyun modu-mapı karşılaştırarak ben kullanıyorum.İlki "Kan Emici" bu silah isabet hâlinde kendine 3 sağlık kazandırır (Her bir mermide) kötü yanı ise saniye başı 2 sağlık kaybetmen Medic zaten saniye başı kendini 4-5 iyileştirir 2 gidince sana birisi sardırıyor ise(arkadan sağdan veya soldan olarak) garanti ölürsün.Ama dar alanlarda Heavy ile kapışırken bu acayip bir silahır kafaya ateş et ve hepsi tutunca bile 40*x3=120+kendini iyileştirdiğin sağlık seni nerdeyse ayakta tutar.(*=Medic'in birincil silahının şarjöründeki mermi sayısı.)

16. medic yakın dövüş?Şimdi Medic'in başlıca iyi melee itemleri :Übertestere,Heybetli tepki ve Vitatesteredir.Übertestere isabet hâlinde %25 ÜberŞarj verirken %20 daha yavaş vuruş yapar.Vitatestere ise öldüğün andaki ÜberŞarjın %20sini saklar tercih etmem.Heybetlitepki'yi kullanıyorum ben "neden?" dersen;düşmanın sağlını görebiliyor. Bu bence çok çok iyi.Bunun dışında bir pozitif-negatif yönü yok.Mesela ben bir Heavy ile mücadelye gireceksem önce sağlına bakıyorum sonra Medic'in birincil silahı ile seri bir şekilde öldürüyorum.

17.sniper tüfeği?Tüfek dediğinde "Avcı"yı saymıyorum ve Makine'yi tercih ederim.Sidney Uykucusu 8 sn. boyunca vurulan kişi üzerinde kavate etkisi yapmasına rağmen kafadan vuruş yapamıyor ki Heavy'leri vururken bu çok kötü.

18.sniper yakın dövüş? Bende "Kabile Sustalası" takılı. -%50 vermesine karşın 6 saniye boyunca kanatır.Her saniye sanırsam 6 sağlık götürür.Oyuncuya 2 kere vur ve kanat çok canı gider veya ölür.

Alıntı falan değildir. Yaklaşık 30-35 dk.da kendi yorumlarımla yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Helvetica 'nın da dediği gibi iy-kötü yoktur.Sadece oynanış açısından avantajlar vardır. Stratejiktir demek istediğim.

Axprus'un dediği ilk item "Edebi Ödülün"dür bana göre çok ters ve hiç oynanmayacak bir item. -Kuşanan kılık değiştiremez- işe yaramaz bana kalırsa.

Şu itemler sadece "Benim tercihimdir" ister önemse ister okuma bile :

1.Spy bıçağı olarak en iyisi hangisi? Benim bir kaç hafta önce işlediğim "Para Babası" iyi.Giydiğin zaman -25 sağlığın olsa bile.Her öldürmede +30 pelerin verir mesela pelerin bitti direk bir adamı öldürürsün. O seni bir köşeye kadar saklanmaya yeter.Zaten "Pelerin ve Hançer" olunca pelerin şarj olduğu için düşmanlardan da kaçarsın. :)

2.soldier roketatar olarak en iyisi hangisi?Takımda eğer Medic varsa sana önerim "Özgürlük ateşleyicisi" ;çünkü her ne kadar şarjörde 3 mermi de olsa +%40 atış hızı var.Eğer Medic yoksa "Kara Kutu" ;çünkü bu da 3 mermisi olsa bile her isabette +15 sağlık verir direk adama vuruş değil. Sadece adama hasar vermesi yeter.3 mermi x 15 sağlık = 45 sağlık seni kurtarır yani.

3.Engineer tüfeği olrak en iyisi ?Classic.Ama çok taret ile adam öldürüyosan Yargısız İnfaz al. Ölünce her taret ile öldürdüğün adam sayısı kadar intikam vuruşları alırsın !

4.Spy silahı olarak en iyisi?Bana göre classic Altıpatlar.

5.Sniper 2. silah olarak eniyisi ?Eğer bol Spy'ı olan bir düşmanın varsa "Jiletsırt" sana birebir. Arkadan bıçaklamaları 1 seferliğine engeller çıkan ses sayesinde direk adama vurabilirsin. Spy sana vurunca 3-4 saniye kadar hiç bir şey yapamaz silah değiştiremez.

6.scout tüfeği olarak en iyisi? Classic Çifte derim ve bırakırım.Çünkü 6 mermili şarjörü ile dehşet saçarsın.

7.scout 2. silah olarak en iyisi ? Bonk!,Bozuk Süt,Kanat... Eğer oyunda bir çok taret varsa al Bonk!'u ve onların önüne geç ! Adamların da o taretleri patlatsın işte eğlence budur. Bozuk Süt:Adamlara fırlatır ve verdiğin hasarın %60'ını kendine sağlık olarak geri alırsın + yanan kişileri söndürür. Kendini söndürmek için tam yere at Bozuk Süt'ü.Kanat:%15 hasar bonusu verir.Çifte'nin mermisi bitince hayatının kurtarır :D Ama Classic silaha göre -%50 şarjöre sahiptir yine de daha iyi.

8.scout yakın dövüş olarak en iyisi ? Dediğim gibi "oynanış ve strateji" Ben Şeker kamışı kullanıyorum ;çünkü her öldürdüğün adamdan küçük bir sağlık paketi düşüyor.Örnek veriyorum;Pyro öldürdün ve yanıyosun direk paketi aldın +25 sağlık hem de yanmaktan kurtuldun süper ötesi bence.

9.pyro silahı olrak en iyisi? Classic Pyro silahı çünkü.Basınçlı hava patlaması "Sırtyakar"da 50 mermi götürürken bunda 20 mermi.Noob Pyrolar hiç bunu kullanmadığı için ve Pyroyu "yak ve öldür" olarak oynadıkları için Sırtyakar'ı tercih ederler.Hâlbuki Pyro'nun oynanışında çabuk düşünmek gerekir.Adamı yakıp bir köşeye sıkıştırıp hem yakıp hem hava ile püskürtüp sana saldırmasını zorlaştırır ve adam kaçamaz! (bkz.Scout,saniyeler içinde ölür!)

10. pyro yakın dövüş olarak en iyi?-Yorumsuz-

11. demoman olarak en iyisi? Classic Demo silahı.

12.heavy minigun olarak en iyi? "Tomislav" der geçerim. :D Ama "Nataşa" isabet hâlinde vurulan kişiyi %100 yavaşlatır yakın saldırıda baya etkili ama -%25 hasar verir.

13.heavy 2. silah olarak? "Aile şirketi" %40 daha fazla şarjöre sahip gayet iyi.Ama %15(?) daha az hasar verir.Heavy'nin ikincil silahlarını pek bilmiyorum bu iyi gibi geldi aklıma.

14.heavy yakın dövüş? -Yorumsuz-

15.medic şırınga atar olarak ?Bu konuda sen karar ver çünkü oyun modu-mapı karşılaştırarak ben kullanıyorum.İlki "Kan Emici" bu silah isabet hâlinde kendine 3 sağlık kazandırır (Her bir mermide) kötü yanı ise saniye başı 2 sağlık kaybetmen Medic zaten saniye başı kendini 4-5 iyileştirir 2 gidince sana birisi sardırıyor ise(arkadan sağdan veya soldan olarak) garanti ölürsün.Ama dar alanlarda Heavy ile kapışırken bu acayip bir silahır kafaya ateş et ve hepsi tutunca bile 40*x3=120+kendini iyileştirdiğin sağlık seni nerdeyse ayakta tutar.(*=Medic'in birincil silahının şarjöründeki mermi sayısı.)

16. medic yakın dövüş?Şimdi Medic'in başlıca iyi melee itemleri :Übertestere,Heybetli tepki ve Vitatesteredir.Übertestere isabet hâlinde %25 ÜberŞarj verirken %20 daha yavaş vuruş yapar.Vitatestere ise öldüğün andaki ÜberŞarjın %20sini saklar tercih etmem.Heybetlitepki'yi kullanıyorum ben "neden?" dersen;düşmanın sağlını görebiliyor. Bu bence çok çok iyi.Bunun dışında bir pozitif-negatif yönü yok.Mesela ben bir Heavy ile mücadelye gireceksem önce sağlına bakıyorum sonra Medic'in birincil silahı ile seri bir şekilde öldürüyorum.

17.sniper tüfeği?Tüfek dediğinde "Avcı"yı saymıyorum ve Makine'yi tercih ederim.Sidney Uykucusu 8 sn. boyunca vurulan kişi üzerinde kavate etkisi yapmasına rağmen kafadan vuruş yapamıyor ki Heavy'leri vururken bu çok kötü.

18.sniper yakın dövüş? Bende "Kabile Sustalası" takılı. -%50 vermesine karşın 6 saniye boyunca kanatır.Her saniye sanırsam 6 sağlık götürür.Oyuncuya 2 kere vur ve kanat çok canı gider veya ölür.

Alıntı falan değildir. Yaklaşık 30-35 dk.da kendi yorumlarımla yazdım.
    Sniper hayranı olarak sana sniper da yardımcı olabilirim

1.silah:Stock(ilk silah) en iyisidir...
    2.silah:Jarate(kavate) bunu düşmaaalra attıktan sonra denk gelirse eğer o adama gelen her vuruş mini kritiktir.
    3.silah:Buswacka(çalıbiçer) jarateyi at sonra bununla vur tek vuruşta öldürürsün adamı.Çünkü bu bıçağın mini kritiği yok hepsi normal kritik..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ian Moone

Sniper hayranı olarak sana sniper da yardımcı olabilirim

1.silah:Stock(ilk silah) en iyisidir...
    2.silah:Jarate(kavate) bunu düşmaaalra attıktan sonra denk gelirse eğer o adama gelen her vuruş mini kritiktir.
    3.silah:Buswacka(çalıbiçer) jarateyi at sonra bununla vur tek vuruşta öldürürsün adamı.Çünkü bu bıçağın mini kritiği yok hepsi normal kritik..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hepiize teker teker teşekkür ediiyorum @Artizt+++ kardeşim iyi yazmışsın okudum hepsini ve neredeyse benim düşündüğüm gibi düşünüp daha iyilerini yazıyorsun.@Axprus, @Amroth ve @kangrooo türkçe yazsaydınız anlardım ama maalesef ingilizce yazdığınızdan ancak 1-2 tanesini anlayabildim yinede teşekkür ederim.@helvetica ben neredeyse bütün silah bıçak vs. iyiyimdir yani elime ne versen aynıyımdır ama iyininde iyisi kötününde kötüsü vardır bu yüzde nböyle bir başlık açtım .@Hitler's Last Nazi sniper de 2.3. olarak bende onlar yok elimde 2. SMG var 3. oalrak da kabile sustalısı var ve pişman olmam içinde sadece şahancah düştü mutluyum :)

Eğer siz in/lerin de varsa yazabilirsiniz yardımcı olabilen olucaktır. Hepinize teşekkür ediyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kopcambenya

arkadaşlar hepiize teker teker teşekkür ediiyorum @Artizt+++ kardeşim iyi yazmışsın okudum hepsini ve neredeyse benim düşündüğüm gibi düşünüp daha iyilerini yazıyorsun.@Axprus, @Amroth ve @kangrooo türkçe yazsaydınız anlardım ama maalesef ingilizce yazdığınızdan ancak 1-2 tanesini anlayabildim yinede teşekkür ederim.@helvetica ben neredeyse bütün silah bıçak vs. iyiyimdir yani elime ne versen aynıyımdır ama iyininde iyisi kötününde kötüsü vardır bu yüzde nböyle bir başlık açtım .@Hitler's Last Nazi sniper de 2.3. olarak bende onlar yok elimde 2. SMG var 3. oalrak da kabile sustalısı var ve pişman olmam içinde sadece şahancah düştü mutluyum :)

Eğer siz in/lerin de varsa yazabilirsiniz yardımcı olabilen olucaktır. Hepinize teşekkür ediyorum :)

Alıntıları Göster
    @kopcambenya , Sanırım Kavate başarı eşyasıydı.Ona bir bak, gerekli başarı sayısına ulaş Kavate'yi verir.

• quote:

dostum takas işinde olduğumdan mecburen ingilizce oynuyorum sürekli.zaten orda 1-2 tanesinin ismini hatırlayamadım gerisinin ismi yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 4 Aralık 2011; 13:20:54 >

• quote:

quote:

dostum takas işinde olduğumdan mecburen ingilizce oynuyorum sürekli.zaten orda 1-2 tanesinin ismini hatırlayamadım gerisinin ismi yazıyor.

Alıntıları Göster
    @artizt salaklık işte işlemişimdir çünkü bi ark. sağolsu hile sayesinde bütün başarımları yaptı :D. @kangroo bir sorum olucak takasda illa niye ingilizce yapıyorsunuz türkçe olunca kabul etmiyormu zaten takas yatığın kişiler türkler değilmi ?

• quote:

@artizt salaklık işte işlemişimdir çünkü bi ark. sağolsu hile sayesinde bütün başarımları yaptı :D. @kangroo bir sorum olucak takasda illa niye ingilizce yapıyorsunuz türkçe olunca kabul etmiyormu zaten takas yatığın kişiler türkler değilmi ?

Alıntıları Göster
    Ben de işledim onu , bir daha da çıkmaz sanırım.

@kopcambenya , aranıza girmek gibi olmasın ama kangroo yabancı trade serverlarına da giriyordur o yüzden adama "Huntsman" yerine "Avcı" dese anlaşamazlar ki o da İngilizce kullanıyor.

• quote:

yok hacım eğer 1oo kişiyle takas yapıyorsam bunun 3-4 ü türk oluyor genelde.yabancı serverlarda takılıyorum daha çok.bu işin döndüğü borsanın kalbi olan serverlar var.oralardayım.eh öyle olunca da itemlerin ismini bilmek için mecburen ingilizce kullanmak gerekiyor.
  • quote:

quote:

yok hacım eğer 1oo kişiyle takas yapıyorsam bunun 3-4 ü türk oluyor genelde.yabancı serverlarda takılıyorum daha çok.bu işin döndüğü borsanın kalbi olan serverlar var.oralardayım.eh öyle olunca da itemlerin ismini bilmek için mecburen ingilizce kullanmak gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Ben oyunu ingilizce oynamanı öneririm.Tamam, oyun normal olarak ingilizce olması iyi ancak itemlerin adları değişti mi çok saçma oluyor.
    1.Your Eternal Reward
    2.Liberty Launcher
    3.Frontier Justice(Gunslinger ile)Widowmaker
    4.Enforcer
    5.Huntsman kullanıyorsan Jarate, rifle kullanıyorsan Razorback.
    6.Scattergun veya Soda Popper, kullanımına bağlı.
    7.Bonk! Atomic Punch veya The Winger.
    8.Sandman veya Atomizer(Sadece 3 zıplama yapmanı sağlıyor, genel olarak Sandman derim ama)
    9.Degreaser(Axtinguisher ile)
    10.Axtinguisher(Degreaser ile)
    11.Grenade Launcher, Stickybomb Launcher, Eyelander
    12.Tomislav
    13.Sandvich
    14.Gloves of Running Urgently veya Killing Gloves of Boxing veya Warriors Spirit
    15.Blutsauger veya Syringe Gun
    16.Übersaw
    17.Machina, tüfek değil ama Huntsman
    18.Shahanshah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 6 Aralık 2011; 13:32:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

Ben oyunu ingilizce oynamanı öneririm.Tamam, oyun normal olarak ingilizce olması iyi ancak itemlerin adları değişti mi çok saçma oluyor.
    1.Your Eternal Reward
    2.Liberty Launcher
    3.Frontier Justice(Gunslinger ile)Widowmaker
    4.Enforcer
    5.Huntsman kullanıyorsan Jarate, rifle kullanıyorsan Razorback.
    6.Scattergun veya Soda Popper, kullanımına bağlı.
    7.Bonk! Atomic Punch veya The Winger.
    8.Sandman veya Atomizer(Sadece 3 zıplama yapmanı sağlıyor, genel olarak Sandman derim ama)
    9.Degreaser(Axtinguisher ile)
    10.Axtinguisher(Degreaser ile)
    11.Grenade Launcher, Stickybomb Launcher, Eyelander
    12.Tomislav
    13.Sandvich
    14.Gloves of Running Urgently veya Killing Gloves of Boxing veya Warriors Spirit
    15.Blutsauger veya Syringe Gun
    16.Übersaw
    17.Machina, tüfek değil ama Huntsman
    18.Shahanshah

Alıntıları Göster
    @Artizt ve @kangroo tamam anladım teşekkür ediyorum.@nintendo anladığım birkaç tane var ama şahanşah (shahanshah) abi bunun nesi iyi ?

• quote:

@Artizt ve @kangroo tamam anladım teşekkür ediyorum.@nintendo anladığım birkaç tane var ama şahanşah (shahanshah) abi bunun nesi iyi ?

Çünkü büyük olasılıkla adamın üstüne koşuyorsan vurduğu için canın iner, ve o silah canın azken %25 daha güçlü vurduğu için gayet etki eder.
    Kaç Heavy, Spy doğradım onunla
    Ayrıca dediğim gibi bence ingilizce yap oyununu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 5 Aralık 2011; 13:25:35 >
  • quote:

quote:

Çünkü büyük olasılıkla adamın üstüne koşuyorsan vurduğu için canın iner, ve o silah canın azken %25 daha güçlü vurduğu için gayet etki eder.
    Kaç Heavy, Spy doğradım onunla
    Ayrıca dediğim gibi bence ingilizce yap oyununu.

Alıntıları Göster
    @nintendo tamam pre. olunca yaparım ingilizce bide sniper iken koşmak bence mantıksız :D

• quote:

@nintendo tamam pre. olunca yaparım ingilizce bide sniper iken koşmak bence mantıksız :D

Pusu kurmuşken seni rahatsız edenleri vurmak için
  • quote:

quote:

Ama bir de noob Spy'ları "Jiletsırt" ile engelleyebilirsiniz. Çıkan ses sayesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

quote:

Ama bir de noob Spy'ları "Jiletsırt" ile engelleyebilirsiniz. Çıkan ses sayesinde.

Alıntıları Göster
    @artizt @nintendo bana ciletsırt lazım anen noob spylar çok silah boşuna onlara göre :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.