Bildirim
İtem konusunda yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: hjklm
Elimde priest shell set +7 var priest impact +7 3 parça felan +1 shell par bunla ardream için asas dizcem neler alabilirim bunlarla server x
duaL +8cleaver +7chitinset +6 kafalık dd -
Dual +8 Cleaver yada +7md, +7 chitin falan.Bu aralar piyasa düşük senin yerine olsam biraz beklerim -
Saol yanıtın için satmaya başlıyım ben en iyisi cleverin görünüşünü pek sevmiyorum ama neyse +8 md alıabılcak değılım -
Kardeş Kusura Bakma Ama Hiç 1 B.k Alamazsın Bence Çunku Priest Vede Mage Sheller Xigenonda Pazardan Hıç Kalkmadı Tamam 1 Ara Priest Sheller Parça 0larak Zor Bulunuyodu Ama Ben Pek Sanmam
Ben Priestine Devam Et Derım -
Priestle devam edemem ya 60 lvl de tıkandı kaldı oynayasım gelmıyo herkez 80 ni zorluyor atack yapmam lazım bisürü de masraf yaptım prieste ama napiyim artık mastere felan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X