Şimdi Ara

Item Mall'daki yeni Beginner Premium Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilindiği üzere 7 degree sox hedieyli kampanya sebebiyle yeni premium paketi sunuldu Item mall'da;

Beginner Premium [A-PKG] 150 Silk
    Able to buy Beginner Premium Gold Time, HP Recovery Potion, Damage İncrease Scroll, Instant Return Scroll, 1-Day Skill Silver Time Ticket, Magic POP Card items at once as package for low price
    Over Lv 40 Can not use this package.

Beginner Premium [B-PKG] 150 Silk
    Able to buy Beginner Premium Gold Time, MP Recovery Potion, Damage İncrease Scroll, Instant Return Scroll, 1-Day Skill Silver Time Ticket, Magic POP Card items at once as package for low price
    Over Lv 40 Can not use this package.

40 lvl altı kullanılamaz anladık,

40 lvl olup sitede yorum yapınca 30 kişiye 7 degree sox veriyor onu da anladık.

Fakat;

Pakete dahil olan Beginner Premium Gold Time süresi normal premium gibi 4 hafta mı? Beni ilgilendiren kısım sadece burası. Herhangi bir yerde geniş çaplı bir bilgilendirme bulamadım.

Paketi almayı düşünüyorum sox'da gözüm yok sadece pre'si lazım bana.

Kullanan var mı? Kesin bir bilgisi olan var mı? Aydınlatırsanız çok mutlu ve mesut olurum :)

Herkese iyi oyunlar.

• evet 4hafta
  • %150 kasıo dıe okudum sanırım ben o premıumu.3saat %150 demı
  • quote:

Orijinalden alıntı: efshaane

%150 kasıo dıe okudum sanırım ben o premıumu.3saat %150 demı

%100 Sp ticket, %100 Exp ticket.
  • evet aynı soruyu bende soracağım hiç biryerde net bir açıklama yapılmamış. Bu paketteki premiumun süresi 4 haftamı ? yoksa 40 olunca bitiyormu kullanan arkadaşlar varsa yazabilirmi?
  • 1 ay özel pre % 150 exp sp ve 3 saat sürüyor
    1 günlük sp ticet %50 sp

pre için ayrıntılı resim

Item Mall'daki yeni Beginner Premium Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 11 Mayıs 2010; 16:45:39 >
  • Oyuna başlayacak olsam tekrar 25 levele kadar free ong taxilerde kasılırm.25 levelden sonra da diğer taxilerde 38-39 olur bu preyi açarım ondan sonra taxiyle full kasılırsa 80-85 arası olunabilir diye düşünüyorum.%150 az buz birşey değil exp gelmesinde.Ayrıca sp farm için çok cazip 3 saat %150 ardından bir 3 saat de %100 ile günde 85k + sp kasılabilir bu premium sayesinde diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.