Şimdi Ara

>>>İTİRAFLARIMIZ<<<< (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 17.5 yaşındayım.küçükken(6-7 yaşları falan)yağmur yağdıktan sonraki penceredeki buğuları yalardımtoprağı avuçlar avuçlar yerdim tabi içinde solucanı börtüsü böceği de karışıktı ama sonuçta et olduğundan lezzetli geliyodusümüklerini yiyen arkadaşım vardı,adı sümüklü hakandı.karıncalara yaptığımız işkenceleri bir ben bir allah bir de şeytan bilir.karıncaları toplar örümcek ağına atardık,geçen yıl pirana balıkları besliyordum,canlı balık fare falan alırdık(parayla) piranalara verirdik ama bir görseniz çok manyaq yiyolar hattawww.komikler.com a videosunu çekip yollamıştım herkezbana cani demişti

benim daha itiraflarım çok ama utanıyorum

• itiraf ediyorum 4 kıza birlikte ayar verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

Küçükken(7-8 yaşlarındayken) arkadaşlarla para birleştirir 10 tane falan torpil alır bunları fitilleri birbirine gelecek şekilde bağlardık. En son da bir kedi bulur kedinin göbeğine iple bağlardık bu torpilleri, sonra fitili yakar kediyi sonsuzluğa bırakırdık

O olaylardan 1-2 sene sonra hayvansever olmaya karar verdik abimle. Bir komşu birisine bir kedi vermeyi düşünüyordu, abim de yalvar yakar aldı komşudan. Gittik bakkaldan süt falan aldık, herşey normal. Sonra kedi birden azdı, fenalaştı, oraya buraya saldırmaya başladı. Abim de baktı ki olmayacak aldı kediyi 3. kattan aşağı salladı.

Bizim eski müstakil evin damının kenarındaki sacların yanında demirler vardı, bir kedi onların üstünde mahsur kalmıştı. Annem çok üzüldü, itfaiye çağırdı. Ama abim itfaiye gelene kadar kediye taş atarak indirme yoluna gitti, taş kedinin kafasına geldi ve kedi yere düşüp öldü

Biraz büyüdükten sonra 10 katlı bir apartmana taşındık. Apartmanın damında sitenin çocukları kedi yavrusu besliyordu. Bir gece abimle gizlice gittik, kediyi 11. kattan aşağı attık

Sonra tekrar kedilerle barışmaya karar verdim. Yalnız kaldığım bir gece bana yoldaş olur diye yolda gördüğüm bir kediyi pisi pisi falan diye kandırarak alıp eve götürdüm. Baya pisti ve yıkamaya karar verdim. Küvete koydum, suyu açtım, hayvan kendinden geçti. Bana zarar verecek diye korktum ve 9. kattan aşağı attım

Bu olayın ertesi günü başka bir kedi gördüm ve onu götüreyim dedim bari. Makarna verdim, yemedi musibet. Garip sesler çıkarmaya başladı. Bu sefer atmayayım dedim, kapının önüne koydum. Gitmedi. Miyavlamaya başladı. Ben de içeri aldım, yine çok ses çıkarttı, yine kapının önüne koydum(apartmanın içine) ama yine çok ses çıkarttı. Ben de 9. kattan aşağı inip apartman kapısının önüne koymaya üşendim, aşağı attım

Ender diye bir arkadaşımın sokakta bulduğu kediyi bir geceliğine ödünç aldık, suyuna şarap koyduk, hayvan sarhoş oldu, gitti kanepenin üstüne yatmaya başladı. Oraya benim yatmam gerekiyordu. Kaldırdım hayvanı, geri gelip yattı. Ben kaldırdım o geldi. En sonunda abim muhabbetten rahatsız olup kediyi poşede koyup deep-freeze'e koydu. Sabah hayvan donmuştu Endere de kedi kaçtı dedik, o da sorun değil dedi.

Hepimiz kediyiz

• Geçen yıl eski okulumun hizmetlisinin lojmanının evinin yanına 4 torpili birleştirip attık arkadaşlarla
    Sesi tahmin edersiniz tabi
  • lisede özellikle lise 3de yoklama fişini değiştirrdik.devamsızlığı bol olnalar sınıfta, hep derste gözüküyorlardı,(hep son ders yapardık)

bu en masumu
  • 8-9 yaşlarımda mahalledeki arkadaşlarla maç yapıyorduk penaltı vurcam tam sonbahar ayındayız gerildim gerildim koştum tam topa vurcam topun önünden fare geçiyomuş ben fareye bi tekme
    hayvan havalandı giriş katta oturan rabia teyzenin evine girmişti 5-6 dk sonra bi çığlık mahlle ayaklandı ama öyle bi bğırdı ki sanki adam öldürüyolar kazayla mazayla dedik ama kocası bizi fena fırçaladı

• tokattayız şimdi bu itirafta

tokatta sert bir kış mevsimi geçiriyoz lastik çizmeler olur bilirsiniz kahverengi siyah fln benimde mavi bi tane vardı bi sabah arkadaşlarla buz gibi havada gezcez diye cıktık bende mavi çizmelerimi giydim ama ön tarata bişey var parmağıma batıyo ve rahatsız ediyo heralde çorap katlandı fln dedim
    neyse sabah top oynadık parkta oynadık saklambaş ebelenmeç elimsende yerden yüksek maç gez koş akşam oldu gene maç yapcaz ama ayağımdaki şey iyice rahatsız etmeye başladı durun 1 cıkarayım şunu dedim cocuklara
    aman yarrabbim o da ne

bi fareyi eze eze ayaklarımla mavi çizmemin içinde öldürmüşüm o manzarayı gören 7 cocuktan 2 si kustu dayanamayıp ayağımın üstüne kusmuştum hava zaten soğuk 1 hafta evden cıkamadım içim kalka kalka bi hal olmuştum

• Bizim kapıcıya eve gelen tüm mektupları(tel. faturası, devamsızlık kağıdı vs) kendi havuzunda biriktirip bana teslim etmesi için 10 günde bir uzun marlboro alırdım. 2000 yılında 14 şubat günü okuldan kaçmıştık, müdür yardımcısı evlere devamsızlık kağıdı yollamış. Gittim kapıcıdan aldım, açtım, müdür yardımcısı bilgisayardaki programdan çıktıyı almış, "14 şubat 2000" yazısına da eliyle parantez içinde sevgililer günü yazmış

Eski mahalledeki bakkalda halleyin adilerinden satılırdı. Biz de arkadaşlarla birleşir 1 karton alır zıçana kadar yerdik, ishal olurduk

Hayatımda rezil olduğum en nadide anlardan, Almanyaya gelmek için konsolosluktayım. Ordaki görevli kadın bana Almancanız var mı dedi, ben de az var dedim. O zaman İngilizceniz iyidir dedi. Eh fena değil dedim. Bana "Can you tell me a little about your study in Germany?" dedi.(Bana Almanyada yapacağınız çalışmalarla ilgili biraz bilgi verebilir misiniz). Ben bir başladım konuşmaya, resmen otomatiğe bağlamışım. Kendimden geçmişim. Aradan temizinden bi 7-8 dakika geçti, ben tavana bakarak konuşuyorum. Bir baktım birisi beni dürtüyor, beyefendi sussanız artık diyor. İi de o kadın camın arkasında değil miydi:) Mikrofonu bozulmuş, cam da ses geçirmiyor. Kadın bana baya bi işaret etmiş camın arkasından da ben kaptırmışım, fark etmemişim. Kadın da baktı olmayacak arkadan dolanıp gelmiş beni uyarmaya

Bir gece o kadar yemişim ki, gece rüyamda adamlar önce beni işe diye gaza getirdiler. Bir süre sonra aynı adamlar beni "zıç, zıç,zıç" diye gaza getirdiler. Sabah bir uyandım, hem işemişim hem zıçmışım

4 sene evvel halamların köyüne bir düğüne gitmiştim, çok masum bir kız vardı, tam köylü güzeli. Babası ve abilerinden çok kötü dayak yedim, kızı ayartmaya çalışıyomuşum diye. Tek yaptığım şey düğün yemeği verilirken kızdan biraz daha pilav istemekti.

Akşama devam edecem, bu aralar keyfim yerinde

• quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

Bizim kapıcıya eve gelen tüm mektupları(tel. faturası, devamsızlık kağıdı vs) kendi havuzunda biriktirip bana teslim etmesi için 10 günde bir uzun marlboro alırdım. 2000 yılında 14 şubat günü okuldan kaçmıştık, müdür yardımcısı evlere devamsızlık kağıdı yollamış. Gittim kapıcıdan aldım, açtım, müdür yardımcısı bilgisayardaki programdan çıktıyı almış, "14 şubat 2000" yazısına da eliyle parantez içinde sevgililer günü yazmış

Eski mahalledeki bakkalda halleyin adilerinden satılırdı. Biz de arkadaşlarla birleşir 1 karton alır zıçana kadar yerdik, ishal olurduk

Hayatımda rezil olduğum en nadide anlardan, Almanyaya gelmek için konsolosluktayım. Ordaki görevli kadın bana Almancanız var mı dedi, ben de az var dedim. O zaman İngilizceniz iyidir dedi. Eh fena değil dedim. Bana "Can you tell me a little about your study in Germany?" dedi.(Bana Almanyada yapacağınız çalışmalarla ilgili biraz bilgi verebilir misiniz). Ben bir başladım konuşmaya, resmen otomatiğe bağlamışım. Kendimden geçmişim. Aradan temizinden bi 7-8 dakika geçti, ben tavana bakarak konuşuyorum. Bir baktım birisi beni dürtüyor, beyefendi sussanız artık diyor. İi de o kadın camın arkasında değil miydi:) Mikrofonu bozulmuş, cam da ses geçirmiyor. Kadın bana baya bi işaret etmiş camın arkasından da ben kaptırmışım, fark etmemişim. Kadın da baktı olmayacak arkadan dolanıp gelmiş beni uyarmaya

Bir gece o kadar yemişim ki, gece rüyamda adamlar önce beni işe diye gaza getirdiler. Bir süre sonra aynı adamlar beni "zıç, zıç,zıç" diye gaza getirdiler. Sabah bir uyandım, hem işemişim hem zıçmışım

4 sene evvel halamların köyüne bir düğüne gitmiştim, çok masum bir kız vardı, tam köylü güzeli. Babası ve abilerinden çok kötü dayak yedim, kızı ayartmaya çalışıyomuşum diye. Tek yaptığım şey düğün yemeği verilirken kızdan biraz daha pilav istemekti.

Akşama devam edecem, bu aralar keyfim yerinde

son 2 si için

• yaş8 gibi bişeyler ananemin balkonunda bırandanın arkasına saklanır gelen gecene ya taş atardım(sapanla)
    yada büyük şırıngalarla ve su tabancasıyla su sıkardım
    gene ananemin balkonundan kolumu bırandanın dışından çıkarıp zillere basarım yada balkonu yıkarken azcık su dökerdim zillerin üstünden sonra herkes kimo kimoo kimooo ayy kimdi o kapıyı çalan ayy banada çaldılarr aaaa gibi tepkiler

veee bu sfer sapan olayına kendi evimizde devam balkon perdesinin arkasına geçip gelen geçen arabaya yada gıcık olduklarıma sapanla taş attım(yaş17-18)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nil_fb

yaş8 gibi bişeyler ananemin balkonunda bırandanın arkasına saklanır gelen gecene ya taş atardım(sapanla)
    gene ananemin balkonundan kolumu bırandanın dışından çıkarıp zillere basarım yada balkonu yıkarken azcık su dökerdim zillerin üstünden sonra herkes kimo kimoo kimooo ayy kimdi o kapıyı çalan ayy banada çaldılarr aaaa gibi tepkiler

veee bu sfer sapan olayına kendi evimizde devam balkon perdesinin arkasına geçip gelen geçen arabaya yada gıcık olduklarıma sapanla taş attım(yaş17-18)

yaş 20 oldu hala kaymakamlığa torpil atan biriyim

• quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

quote:

quote:

-Geçen sene yanlışlıkla civa içtiğim için midem yıkandı
    -Geçen sene berabere biten ve onun yüzünden kupayı alamadığımız Fenerbahçe-Denizli maçından sonra cebimi kapadım ve eve gitmedim,polis buldu

-Üçüncü sınıfta mektup açacağıyla arkadaşımı bıçaklamıştım (Yanlışlıkla) Özgün'e buradan sevgiler.BEnim yüzümden askeri okula giremedi

Küçükken annanem ranzanın altında ben de üstünde yatardım.Susamıştım aşağı indim ve bi bardaktan su içtim.Sabah annanem bana bağırıyodu takma diş tasımdaki suyu nereye döktün diye

-8 numarada oturan avukatın ayakkabısına kusan bendim Ama kimse anlayamadı.
    -KÜçükken apartmanın yanındaki kayalıklara halat bağlayıp dağcılık oynardık.İsmailin ipini çıkarıp beliinn çatlamasına neden olan da benim Hepimiz İsmailiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 16 Şubat 2007; 21:47:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

-Geçen sene yanlışlıkla civa içtiğim için midem yıkandı
    -Geçen sene berabere biten ve onun yüzünden kupayı alamadığımız Fenerbahçe-Denizli maçından sonra cebimi kapadım ve eve gitmedim,polis buldu

-Üçüncü sınıfta mektup açacağıyla arkadaşımı bıçaklamıştım (Yanlışlıkla) Özgün'e buradan sevgiler.BEnim yüzümden askeri okula giremedi

Küçükken annanem ranzanın altında ben de üstünde yatardım.Susamıştım aşağı indim ve bi bardaktan su içtim.Sabah annanem bana bağırıyodu takma diş tasımdaki suyu nereye döktün diye

-8 numarada oturan avukatın ayakkabısına kusan bendim Ama kimse anlayamadı.
    -KÜçükken apartmanın yanındaki kayalıklara halat bağlayıp dağcılık oynardık.İsmailin ipini çıkarıp beliinn çatlamasına neden olan da benim Hepimiz İsmailiz.

kısacası anlaşılan sen resmen küçük çaplı bir felaketsin

• sene 1999

arkadaşımın 3 sene boyunca beklediği bilgisayarın o tuvalete gidince hard disk ini yakmıştım sonra annem çağırdı die gitmiştim hala haberi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeiCeei

quote:

yaş8 gibi bişeyler ananemin balkonunda bırandanın arkasına saklanır gelen gecene ya taş atardım(sapanla)

eveet okudum ve gerçekten güldümm ama zevklidir bee
    bizde çamlığa pikniğe gttimzde kızalrın masasına atttıkk yanlarından geçerken çöpün içine attık çığlık çığlığaa8-10 kızın çığlığıı(yaş 20)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: JeiCeei

quote:

eveet okudum ve gerçekten güldümm ama zevklidir bee
    bizde çamlığa pikniğe gttimzde kızalrın masasına atttıkk yanlarından geçerken çöpün içine attık çığlık çığlığaa8-10 kızın çığlığıı(yaş 20)

+ güseel sende jackass olucan hadi bakalım,bugünki faaliyetimiz sahide dolaştık,temizlik görevlilerin topladığı dev gibi kurumuş çam yaprağı topluluklarını ateşe verdik ehehe topuk tabii yarında yumurtayla bişeyler yapmayı düşünüors..

• jackass ne yauuu
  • quote:

jackass ne yauuu

euehuehueh MTV izlemiyoruz galibaa

bkz.Kenny Rogers in Youtube..
    yorulma bari onuda ben verim http://www.youtube.com/watch?v=VV6In1K8zKk

• 2-3 sene önce bisikletle yolda gidiyorum önüme kızın teki çıktı firene bastım çaatt diye kıza çarptım ondan sora kız yerde ağlıyo ben yere yıılmıştım kalkıyom tam bi baktım yanda oturan amca bastonuyla kafama kafama geçiriyo sora bisikleti alıp zor kaçtım baktım kızın ağzı yüzü yamulmuş
  • Ablamla bi kediyle fotoğraf çektirelim dedik, ufak bi kedi vardı sokakta, onunla çektiricektik, kedinin ablamı yaralamasıyla ablam hızla kediyi yere çaktı, kafası yarıldı resmen
    buda kedinin ölmeden önceki bi pozu ;
    http://img238.imageshack.us/img238/7123/52303526dd2.jpg
    bu olay 2006 temmuz'da gerçekleşti..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.