Şimdi Ara

İTOPYADAN ALİSVERİS YAPİLİR Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanser ederler inanmiyorsan ver siparis ama buraya gelip tekrar konu açıcaksın itopya rezaleti diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/hangi-e-ticaret-sitesi-neden-anket-paylasim-muhabbet--143765855-2#143770753

Böyle bi' konu açtım bakalım. Katılım alabilirsek ne ala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 30 Mayıs 2020; 23:50:39 >
  • Sen naptin ya öyle bişey mümkün mü :D İade etseydin abi 1 ay nedir.
  • Siparişimde bi değişiklik için mail attım cevap vermediler, siparişi de iptal ettiler, telefon asla düşmüyor.
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Sen ne zaman alisveris yapmistin? Hazir sistem miydi parca miydi

• quote:

Orijinalden alıntı: xmhkceza

Sen ne zaman alisveris yapmistin? Hazir sistem miydi parca miydi
    2 ay önce falan 2 parca siparisim oldu ayrı ayrı ikisinide 1 hafta beklettiler gondermediler iptal ettim , iptali onaylamaları 1 hafta surdu sonra 1 haftada paranin bana iadesini bekledim 3 haftamı yediler anliyicagin. Bedava mal dagitsalar almiyicagim bir yer

• Bu itopya ile alakalı inventusdan sipariş verdim 2 günde elimde oldu normalde aynı gün kargo yapicaklardi yapamadılar bunu da sipariş notuna site üzerinden yazmışlardı bu çok şık bir davranış özellikle her zaman ilk tercihim inventusdur sizlere de tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben kendim için r5 3600 siparişi verdim 2 gün sonra kargoya verildi bugün teslim aldım kuzenimde benimle aynı anda gaming mouse siparişi vermişti 8 gün oldu halen kargoya verilmemiş şimdi ne desem bilemedim

• Baktigim sisteme 1000₺ zam yapmislar, burdan bisey alinmazmis :)

• xmhkceza X kullanıcısına yanıt
    gümrük işleri düzelmedikçe stoklar tükendikçe daha çok zam yapacaklar, seçeneğin çok az çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sebep o değil düpedüz fırsatçılık. Fiyatı düşer umarım bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmhkceza

Baktigim sisteme 1000₺ zam yapmislar, burdan bisey alinmazmis :)
    taktik hocam
    1-2 gün sonra eski fiyata çekecekler, takip edenlerden bazıları düştü tekrar çıkmadan alayım diyecek. kararsızları panikletip aldırmak için bunlar hep.fırsatçılar.
    Aldıklarında da 2-3 hafta bekleyecekler.
    İtopyadan alışveriş yapılmaz.
    Şuan vatana bak derim.Vatanda çok güzel sistemler var itopyadan 100 200tl pahalı ama kafan rahat olur. her zaman muhatap bulursun.
    bir de itopya elde kalan stokta kalan sorunlu modelleri hazır sistemlerin içinde kakalamaya çalısıyorlar.vatanın hazır sistemlerinde kullandığı modeller çok daha stabil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 31 Mayıs 2020; 2:5:16 >
  • hdmaniac H kullanıcısına yanıt
    Aynen gönderememeleri halinde bir mail veya bir mesaj la özür yazısı yolamaları gerekiyor

• xmhkceza X kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, ülke olarak alışık olduğumuz şeyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Predator536 kullanıcısına yanıt
    Geçen gün bir arayım dedim😅

66 kişi bekledim sonra düşürdüler hattan😅

• 4 5 sefer sipariş verdiğim ve herbirinde olumlu bir hizmet aldığım teknoloji marketi.
    2 tane kasa topladım, 2 tane monitör aldım. bir seferde mouse klavye vs için sipariş verdim. her seferinde hızlı gönderim yaptılar. hiçbir problem yaşamadım.
    perşembe akşamı ekran kartı sipariş verdim. korona dolayısıyla tek parçalar 3 gün içinde teslim edilir diye not düşmelerine rağmen cuma sabahı 24 saat olmadan kargoya vermişler. kendilerine bu güzel hizmetten dolayı teşekkür etmek istiyorum. alışveriş yapacaklarada gönül rahatlığı ile alışveriş yapabileceklerini belirtmek istiyorum.

• 2 3 kuruş daha koy vatandan al benim bilgisayar 1 yıldır iade sürecinde 😔

• KordoBlavyeli K kullanıcısına yanıt
    😂

• Hiç bulaşma kardeşim. Ben bulaştım 15 gündür sipariş bekliyorum. Müşteri hizmetleri berbat. Saatlerce sıra bekliyorsun suratına telefon kapıyorlar o derece. 3 5 fazla ver adam gibin1 yerden al.

• tamamen şans işi alışveriş yapsan bir bakmışsın 2 günde kargoya vermişler bir bakmışsın 15 günde ürün eline ulaşmamış müşteri hizmetleri berbat bunu da belirtmekte fayda var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.