Şimdi Ara

İTOPYADAN ALİSVERİS YAPİLİR Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar müşteri hizmetlerini ikinci plana atıyor genel anlamda, ne kadar firma varsa sikayetlerinin önemli bölümü arayıp ulaşamadık, saygısızlık yaptı yada telefonu yüzüme kapadı, 60 kişi bekletti gibi sebepler ile oluyor, zaten ekstra bir dönem, al koy 3 aylık müşteri hizmetlerine 2-3 kişi fazladan, on yeni mğşteri olarak dönmemesi için sebep yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

Adamlar müşteri hizmetlerini ikinci plana atıyor genel anlamda, ne kadar firma varsa sikayetlerinin önemli bölümü arayıp ulaşamadık, saygısızlık yaptı yada telefonu yüzüme kapadı, 60 kişi bekletti gibi sebepler ile oluyor, zaten ekstra bir dönem, al koy 3 aylık müşteri hizmetlerine 2-3 kişi fazladan, on yeni mğşteri olarak dönmemesi için sebep yok
    10'dan çok daha fazla müşteri kazanırlar bunu yapsalar. İnternet çağındayız, herkes deneyimlerini yazıyor, iyi deneyimi olanlar bedava reklam yapmış oluyor ve aynı zamanda yakın çevrelerine de öneriyorlar.
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle

• cpu aldım sorun yaşamadım
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Sen ne zaman aldin ne kadar zamanda geldi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xmhkceza X kullanıcısına yanıt
    Ben cok oldu alalı ups getirmedi 3 4 gün gidip kargolar arasından kendim buldum kargo firması sıkıntılıydı ama sorunsuz geldi 5 6 ay olmuştur

• Mayıs 24de argb fan siparişi geçtim hala hazırlanıyor ekranında bekliyor. Mail attım dönüş yok. İlk ve son alışverişim olacak sanırım bu firmadan

Üst yorumlarda okursunuz .

Bende sipariş vermiştim .

3. İş gününde bir arayım dedim
    66 kişi bekledikten sonra suratıma kapattı.

100 tl daha pahalı olmasına rağmen teknobiyotiği aradım 3 dk da ulaştım
    Ürünü sorgulayıp sipariş verirseniz aynı gün kargolanır dedi.

Dün sabah verdim bugün elime ulaştı .

Evet dediğiniz gibi . Sadece müşteri hizmetlerinden beni kazanmış oldu .

• byoqan kullanıcısına yanıt
    İste en basitinden ben de pahali bir sistem almayi dusunuyorum, sizlerin burada yazdiklarini gordukten sonra itopyadan vazgectim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kargo firması UPS ise satıcıdan bağımsız olarak aşırı bir yoğunluk varmış üstlerinde. Öyle ki 1 hafta boyunca müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştım, şubelere ulaşmaya çalıştım hiçbiri yanıt vermiyor. UPS kargoları baya gecikebiliyor şu sıralar. Bir kaç kargom var; birini en az 1 hafta bekledim, diğelerini hala bekliyorum

Hocam ben
    Monitör almıştım .

Kutuyu kargoya verip geçecek fatura kesip .

Bayramdan önce sipariş verdim
    6 iş gününde veremediler .

Seninki montaj gerektiren ürün bir de .

Vallahi 2 taksit ödersin anca gelir 😬

Kac is gununde ulasti eline monitor?

• xmhkceza X kullanıcısına yanıt
    İtopya 6 günde kargoya veremeyince
    Dün sabah teknobiyotikten sipariş verdim
    Bugün elime ulaştı .
    İptal ettim itopyayı

6 iş günü değil mi hocam haftasonu tatil haricinde yani? İptal sürecin nasıl geçti peki hızlı sonuçlandı mı?
  • İptal sürecinde 1 ayda parasını alanlar var

• bedava ürün olsa sırf bulaşmamak adına birşey almam. fiyatı sırf 3-5 kuruş daha ucuz diye sinirimi hiç bozamam hattızatında psikiyatri seans ve ilaçları oldukça pahalı

• Bakalım umarım aşırı bir mağduriyet yaşamam. Genel olarak teknoloji firmaları bu süreçte kargoları geç ulaştırıyor görüşü ve tecrübesi hakim. Buna vatan da dahil incehesapta. Bir tek teknobiyotik adına aşırı bir yüklenme görmedim ama onlarda sitelerinde 5 işgünü yazmışlar. Diğerlerini saymıyorum onlarda herhangi bi sıkıntı görünmüyor sanırım hazır sistemleri rağbet görmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmhkceza

Bakalım umarım aşırı bir mağduriyet yaşamam. Genel olarak teknoloji firmaları bu süreçte kargoları geç ulaştırıyor görüşü ve tecrübesi hakim. Buna vatan da dahil incehesapta. Bir tek teknobiyotik adına aşırı bir yüklenme görmedim ama onlarda sitelerinde 5 işgünü yazmışlar. Diğerlerini saymıyorum onlarda herhangi bi sıkıntı görünmüyor sanırım hazır sistemleri rağbet görmüyor.
    yazıp yazmamaları önemli değil.
    şikayetvara gir bak 20 mayıstan beri klavye gönderememişler.
    fırsat bu fırsat diyip stokta olmayan ürünleri satıyorlar.
    tek bir parça alıyorsan şanşlıysan 3-4 güne kargoya verirler.
    ama full sistem alıyorsan bir parça bile stokta yoksa geçmiş olsun:)
  • Umarım uzun bir bekleme süresi olmaz, elime geçince burdan bildiricem alışveriş yapmak istiyenler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmhkceza

Umarım uzun bir bekleme süresi olmaz, elime geçince burdan bildiricem alışveriş yapmak istiyenler için.
    umarım stressiz bir alışveriş olur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.