Bildirim
İTÜ ÇAP yatay
Rolson Tornavida Seti 28882, 18 Parça : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B00JITIPFG
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Upp :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle dalga geçme ezme küçümseme gibi bi amacım yok ama,
oranın bilghiayar mühendisliğini kazanacak kadar çalış(a)madıysan,
çap gibi çok zor bir olayı yapabileceğine inanıyor musun?
eğer inanıyorsan, diyorsa ki ben bi eşeklik yaptım.. belki 3 sene yattım, son sene de fena çalışacam bilgisayar müh kazanacam deyip çalışamadım, ama bi şans daha var ordan çap yapacağım gecemi günüme katacağım, hiç sosyal hayatım olmayacak ama o hatayı kapatacağım diyorsan eyvallah..
ama sonra çok da üzülebilirsin. bunu da söyleyeyim -
Allahın izniyle kendime güveniyorum önceliğim yatay geçiş tabi ama yapamazsam çap yaparım çalışırım
helal olsun ne diyeim kardeş kararlıysan kolay gelsin..
bende 20.000 lerdeyim çap yapabileceğime inanmıyorum sonuç olarak 3 sene yatmama rağmen yumurta kapıya dayanmasına rağmen ygs den sonra 1 ay bile kepenkleri kapattığım olmuştu.. önceden hedeflediğinle tutmayabiliyor durumlar insanı değiştirebiliyor.. bi gün hevesli oluyorsun ertesi gün değil. yaza girerken ilk 10 bindi hedfim itü makineydi. şu an ancak itü uzay tutuyor ki onu da uzayı istediğim için yazarım.. çap için değil
yani dediğim gibi saman alevi durum olmasın kardeşim şu an belki heveslisindir aklında o günlerin çalışırken kendini hayal ediyosundur yaparım ulan falan dersin..
çok ters gelmesin sonra.. çok iyi düşün bunu yani çok dikkatli davranmalısın..
ben öyleydim çünkü.. kendimi eşek gibi çalışarak hayal ettim. hatta ygs den 1 hafta önmce ygs denemesi çözerken kendi kendime ygs nasıl geçerse geçsin ygs den hemen çıktıtan sonra integral kascam falan diyordum.: sonuç 1 ay yatmak oldu. işte kafandakiler çok güzel geliyor bir an ama sonra uygulamaya geçiremiyorsun ardarda kombo yapıp daha da bi üzücü hale dönüşüyor
-
Çevre mühendisliği biraz daha rahat diyorlar ondanda o kadar da zorlamaz gibime geliyor ayrıca diyelim yapamadım genede işsiz kalmam itü çevre iş bulmada sıkıntı yaşamıyormuş hayırlısı artık
Sanırım çevreye inşaatın çapı var, itü çap programlarına bak orada hepsi yazıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu kadarı söyleyeyim bu konuda tecrübeli biri olarak ben şu an Istanbul Üniversitesinde öğretmenliği okuyorum bizim okula da çok gelen olmuştu çap hayaliyle ki ama çoğusu hüsrana uğradı mühendislik kadar zor bir bölüm olmamasına rağmen gerçekten çok zor onun yerine tekrar hazırlayıp kazanmak İnan ki daha kolay.
Edit: soru bu değil gerçi sorunun cevabını bilmiyorum ama bilgilendireyim dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivrisinek2345 -- 10 Temmuz 2014; 1:35:34 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çap yapamama ihtimalini de düşün çevre mühendisliğinde mutlu olacak mısın? Olacaksan yaz geçiştir,çaptır yaparsan değme keyfine o zaman. Ama iyi düşünülmesi gereken bir karar bence olmama ihtimali de var sonucta
80 bin kisinin arasindan siyrilip ,bilgisayara yatay gecis yapmak evet cok mantıklı hele çap çok daha mantıklı ,yarıçapı uzatınca çap oluyor işte hemen. ( ağır ironi içerir)
quote:
Orijinalden alıntı: T_Ice
eğer inanıyorsan, diyorsa ki ben bi eşeklik yaptım.. belki 3 sene yattım, son sene de fena çalışacam bilgisayar müh kazanacam deyip çalışamadım, ama bi şans daha var ordan çap yapacağım gecemi günüme katacağım, hiç sosyal hayatım olmayacak ama o hatayı kapatacağım diyorsan eyvallah..
ama sonra çok da üzülebilirsin. bunu da söyleyeyim
kıytırık ösymnin kıytırık sınavı bu başarıyı belirlemiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: fishkopf
quote:
Orijinalden alıntı: T_Ice
ama sonra çok da üzülebilirsin. bunu da söyleyeyim
kıytırık ösymnin kıytırık sınavı bu başarıyı belirlemiyor.
Haklısın sınavlarda karşımıza çıkan sorular belki çok iyi ama sistem çok ilkel.Maalesef bunun farkında olmayıp potansiyelini bu sınavla ölçmeye çalışan çok fazla insan var.Gerçi adam ne yapsın farklı türden bir sistem görmemiş ki hayatında.70 yıldır merkezi.
-
pardon neyi belirliyor?kıytırıksa derece yapsaydın başarısızlığını niye ösymye mal ediyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: Engineer94
pardon neyi belirliyor?kıytırıksa derece yapsaydın başarısızlığını niye ösymye mal ediyorsun?
Alanında gerçekten başarılı, iyi yerlere gelmiş, kendisine ihtiyaç duyulan insanlara sor bakalım neymiş ne değilmiş. Belli ki henüz göremeyecek yaştasın. -
Çizgi film mi zannediyorsunuz İTÜ'yü yok ÇAP'mış yok yataymış. İlginç bir şekilde gelenlerin nerdeyse %70-80'i bu hayallerle geliyor ama geçemiyor gözetime kalıyorlar hatta. Çevre mühendisi olmaya hazır ol bence. Bilgisayar ÇAP ortalaması en yüksek olan bölümlerden biri. -
:( girceğim çevrede 35 kişi olacak ingilizcesine gireceğim inşaata 35 kişi arasından geçerim ortak ders çok diye dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X