Şimdi Ara

İTÜ de okuyanlar bir yardımcı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene itüye giricem büyük ihtimalle ve yurtta kalmak istiyorum birkaç sorum var.

1-Sadece gölet yurdunu dusunuyorum yurt tercıhı yaparken sadece gölet yazma gibi bir durum var mı?
    2-Gölette hangi tür bir odada kalıcağımızı da yurt tercihi yaparken mi belirtiyoruz? Yada onlar rastgele mi yerleştiriyor?

Şimdiden teşekkürler.

• 2. sorunu hatırlayamıyorum ama 1. sorunu yanıtlayayım, evet sadece gölet yazabilirsin ancak yanılmıyorsam 3 tercih hakkı vardı, 3'ünü doldursan ve gölet dışı bir yurt çıksa bile kaydolma zorunluluğun yok
  • Üç tercih yapacaksın birinciye gölet yazarsın.

İkinci soruda tek kişilik oda için tercih yaparken belirtemiyoruz.gölet çıkarsa irtibata geçersin. Tek kişilik odalar için tanıdık falan olması baya bi avantaj diye söylenmişti. Gölette torpil işe yarıyor açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir şey soracağım.

Büyük ihtimalle elektrik mühendisliğini kazanacağım.

Bu yazın ne yapmamı tavsiye ederisiniz ? Dil açısından ?

İngilizcem pek iyi değil. Yazın ingilizce kasıp hazırlığı geçmeye çalışmak mantıklı mı sizce yoksa hazırlık okumalımıym ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musaalperen

Bende bir şey soracağım.

Büyük ihtimalle elektrik mühendisliğini kazanacağım.

Bu yazın ne yapmamı tavsiye ederisiniz ? Dil açısından ?

İngilizcem pek iyi değil. Yazın ingilizce kasıp hazırlığı geçmeye çalışmak mantıklı mı sizce yoksa hazırlık okumalımıym ?

Özellikle şehir dışından geliyorsan yazin zorlamayip dinlenmeni ve hazirliga kalmani tavsiye ederim. Zaten bir sene boyunca ingilizceni geliştirmek icin bayagi zamanin olacak. Ayrica hazırlık sadece dil eğitimi degil, ayrica (disaridan gelenler icin) şehire ve okula da uyum. Ayrica bolca boş vaktin olur ve istediklerini daha rahat yapabilirsin

• SirDeschain S kullanıcısına yanıt
    Tek kişilik odadan ziyade iki kişilik süit düşünüyordum ama işe torpil falan karışırsa sıkıntı biraz.
  • kaankarac K kullanıcısına yanıt
    Sadece torpille oluyor diye bişi yok ama olursa garanti olur. 2 kişilik suitler en alt katta diye biliyorum içlerine hiç girmedim ama zemine paralel olmasını ben kendi adıma istemem açıkçası, en üst kat istiyordum o da gelmişti biraz şans meselesi. Ama sanırım kayıtta gittiğinde daire değişimi isteyebiliyordun.

Normal daireler daha eğlenceli olur bu arada 2 kişi sıkılırsın. Bizim dairede herkes çok iyi çıkmıştı hiç bu kadar eğlenmemiştim. Ama mezar gibi olan dairelerde biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp okuyanlar bir bakabilir mi ?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • musaalperen M kullanıcısına yanıt
    bol bol kelime öğren geçmesende olur. Ben ocakta geçmeyi tavsiye ederim ikinci dönem çok sıkılıyorsun.

• SirDeschain S kullanıcısına yanıt
    Hadi ya süitlerin zemin katta olması kotu olmus. Zemin katta olanların birkaç kez hırsızlık yaşadığını duymuştum sanki.Neyse hocam cevapların için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.