Şimdi Ara

İTU EKONOMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bölüm sizce nasıl internetten araştırdığım kadarıyla iyi bir yer akademik kadrosundaki öğretim üyeleri yabancı ve yurt dışında görev almış isimlerden oluşuyor son uç senesinde bahar dönemini Amerika da tamamlamak ve oranin da diplomasini almak gibi bir avantajı var çap olanakları da var endüstri mühendisliği ile çap yapmak kulağa hoş geliyor tüm bunların yanında ismi olan bir üni siz ne düşünüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_zafer1903 -- 20 Aralık 2015; 11:01:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• end. ile çap şartları neler dostum

bana pek yapılabilir gelmedi, yapmayı bende çok isterdim yoksa
  • Sıralamasıda makul valla işler ters giderse bende baya düşünüyorum itü yü

• Rubai R kullanıcısına yanıt
    Şartlarını bilmiyorum ama çap yapılabilecek bölümler arasında

• Aynen öyle hocam arastirdigim kadar yeni bölüm olduğu için böyle beş sene içinde daha iyi olacak diyorlar

• ahmet_zafer1903 A kullanıcısına yanıt
    Aynen daha ilk mezunlarını vermesine 1 yıl olması lazım ki ekonomi bu tarz yerlerde okunacak bir bölüm ama bazıları itü nin ingilizce eğitimi pek iş görmez diyor ondan korkuyorum

Bide bu yıl sıralaması yükselmiş 18bindi geçen sene bu yıl 14 bin olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 20 Aralık 2015; 11:31:26 >
  • İngilizce konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten tüm dersler ingilizce işleniyormus ve son üç senenin bahar dönemi amerikada okunuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Endüstri vs Boun İşletme
    6 yıl önce açıldı
    İTÜ EKONOMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahmet_zafer1903 A kullanıcısına yanıt
    Neyse bakalım bunları düşünmek için erken sayılır biz bir dersimize çalışalımda Temmuz da karar veririz

• şimdi amerikada okumak güzel de her sene sadece uçakla git gel 3 bin tl orada yapacağın harcama dolar kurundan dolayı oy dağlar dağlar durumunda (öğrenci yurdu vs varsa halledilir de yoksa sıkıntı büyük.)

itünün ingilizce eğitimi gerçekten beklediğinizi vermeyecek, hazırlık sınavlarını indirin bakın çok kolaydır ama dışarıdan kendini gelişirmek vs çok kolay sonuçta, bi w.a.t. a bakar
    İngilizce konusunda nedense tereddütum yok zaten yabanci hocalarda var onların olması da büyük avantaj gibi gözüküyor dil konusunda

Ben itü yü flaan kazanayım abd işi çıksın babam köpek gibi gönderecek o parayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 20 Aralık 2015; 12:58:07 >
  • valla puanım tutarsa yazacağım yerde ilk sırada ama matematik zayıf bakalım göreceğiz
  • bu böümde okuyanlar veya bilgi sahibi olanlar bilgileriniz paylaşırsanız seviniriz
  • dostum mat zayıfsa ekonomiyi sil kafandan

iktisat çok teorik geçiyor lise türevinde sıkıntılıysa üni de o dersi geçmeyi düşünmek hayal, sadece türev de değil makro mikro ekonomiler için tonla hesap kitap var
  • İtunun ogretim elemanlarina bakmistim cidden gideri var.Kontenjanida az.Ama çapa umut baglamayin bence herkes bir cap yaparim sunu yaparim bunu yaparim diyor sonra kendi derslerini gorunce diplomayi verin yeter havasina giriyor.

• TheVigilante kullanıcısına yanıt
    Peki üniversite nasıl öğretim görevlileri filan isminin İTÜ olmasıda üniversite sonrası büyük avantaj

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_zafer1903

Peki üniversite nasıl öğretim görevlileri filan isminin İTÜ olmasıda üniversite sonrası büyük avantaj

Hocam sonucta itu genel olarak en basarili 3 devlet unisinden biri. İsim bir avantaj sagliyor kesinlikle ama yeni bir bolum itu ekonomi. Tek kotu yani bu.Tabi iyice arastirmak lazim :)

• Bende yazin odtu iktisatla arasinda kalmistim. İstanbul istiyordum ondan ituyu cok dusundum. Ama yeni diye cesaret edemedim. Odtu yazdim. Odtu adi guzel iyi bir uni. Fakat istanbulda okumak isterdim hala da istiyorum. Burda isler yolunda gitmezse belki gecerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.