Şimdi Ara

İTÜ elektrik mi Tıp mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu soruyu soracağım hiç aklımın ucundan bile geçmezdi kendim de biliyorum aşırı saçma bir soru, mühendis olmak istiyorsan mühendis, tıp okumak istiyorsan tıp yaz diye klasik cevabı olan bir soru. Ama şöyle bir durum var ben bir sene İTÜ elektrik için kaldım. 33k YGS m vardı. ( ilk 10 k ya girebilecek kadar çok çalıştım, sonuç hüsran oldu ) LYS ile MF 4 10.100 e çektim. MF 3 üm 10.500 . Asıl sıkıntı da bu işte tercih döneminde eminim ki çevreden (aile ve tıp okuyan arkadaşlarım) puanını heba etme. Gir tıpına garanti paranı kazanırsın hesabı yapacaklar. Şimdi düşünmesen de sonradan seversin belki doktorluğu diyecekler. Öyle olur mu gerçekten? Tabi ben de isterim garanti meslek diye ama elektrik küçüklükten beri meraklı olduğum bir şey. Fakat itü elektrik sıralaması 15.500 Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?

• neye ilgin varsa onu seç hocam zaten sevdikçe o işte daha çok ilerlemek isteyeceksiniz ve belki bir doktordan da iyi kazanacaksınız ama en azından mesleğinizi severek yapacaksınız.
  • Alp Kağan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yorumunuz için, aslında kafamı kurcalayan önemli kısımlardan biri sıralamam ile tercih edeceğim yer arası 5 k lık fark olması keşke zamanında makine isteseymişsim falan oldu :D
  • Tıpa gir baktın olmuyo merkezi puanla yatay geçişle isteğin yere geç.Baktın yine olmuyo tıpa geri dön. 1 yılın gider o da önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:52:35 >
  • veyselkrkt V kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam bunu da düşüneceğim :D
  • dumprep D kullanıcısına yanıt
    Hocam kırıcı olmaya hiç gerek yok kesinlikle öyle bir egom olmadı olamaz da 2 k lık insanların arasında da görüyorduk derssi 50 k lık da
  • Elektrik istiyosan elektrige git. Hayata bidaha gelmeyeceksin. Eger tavsiye istiyosan da itu makinaya git

• vctry33 V kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:52:33 >
  • kaya7abc K kullanıcısına yanıt
    10k daki başka bir arkadaşım da gel itü makineye diyordu hocam :D çok sağolun öneriniz için :D
  • dumprep D kullanıcısına yanıt
    Cidden öyle bir anlamda kullanmadım hocam, zaten itü elektrik için kalmışım bir sene ne dev aynası:D teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.