Şimdi Ara

İtü Endüstri mi Boğaziçi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İTü endüstri mi Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliği mi daha iyi sizce?Çok arda kaldım gerçekten hangisini tercih edeceğim bilemiyorum ikisini de kıyaslayacak (mezun olduğunda çalışabileceğim yerler kazanacağım para vs.), ya da bana bir öneride bulunacak kimse var mı?

• Takipteyim
  • Bilgisayarı başka bir mühendislikle karşılaştıran her zaman diğer mühendisliği seçmelidir diye bir şey duydum.Bence bunu dinlemelisin hocam.
  • İkiside mukemmel ama allah bana bu firsati verseydi ben boun pc bitirip ustune mba mastiri yapardim
  • Bilgisayar ii dir hocam
  • İtü endüstri okuyan arkadaşım çok isteyerek gitti şimdi pişman sınav puanıyla elektronik ve haberleşmeye geçecek seneye
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_nergizz

İtü endüstri okuyan arkadaşım çok isteyerek gitti şimdi pişman sınav puanıyla elektronik ve haberleşmeye geçecek seneye

Niçin?
  • Çok sözel bulmuş bölümü tam beklediği gibi olmamış
  • ilginç gerçekten.benim siralamam 1200 şuan bogazicinde bir muhendislik tutmusken bu sansi degerlendireyim diyorum.normalde endustri muhendisligini istiyorum ama puanım ziyan olacakmiş gibi geliyor ituye gidersem 7 bin olsam da girebiliyorum itu endustriye.
  • Daha burada üniversiteye bile başlamayan adamlardan mı tavsiye istiyorsun?Gidip mezunlarla konuşmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer94

ilginç gerçekten.benim siralamam 1200 şuan bogazicinde bir muhendislik tutmusken bu sansi degerlendireyim diyorum.normalde endustri muhendisligini istiyorum ama puanım ziyan olacakmiş gibi geliyor ituye gidersem 7 bin olsam da girebiliyorum itu endustriye.

Boğaziçi Makine müh okuyun.Yüksek lisansta işletme veya endüstri alıp açığı tamamlarsınız.

edit:Mr.Mysterious da haklı hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B111CD008 -- 6 Temmuz 2014; 0:09:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masiva95

Bilgisayarı başka bir mühendislikle karşılaştıran her zaman diğer mühendisliği seçmelidir diye bir şey duydum.Bence bunu dinlemelisin hocam.

peki endüstri bir mühendislik mi sence? ne idüğü belirsiz işletme kırması bir bölüm adına mühendislik demişler diye aldanmayın. endüstri müh=işletme dir arkadaşlar buna göre verin kararınızı. kesinlikle boğaziçi bilgisayar ama tabi ilgin varsa bilgisayara
  • quote:

Orijinalden alıntı: dursun1071

quote:

Bilgisayarı başka bir mühendislikle karşılaştıran her zaman diğer mühendisliği seçmelidir diye bir şey duydum.Bence bunu dinlemelisin hocam.

peki endüstri bir mühendislik mi sence? ne idüğü belirsiz işletme kırması bir bölüm adına mühendislik demişler diye aldanmayın. endüstri müh=işletme dir arkadaşlar buna göre verin kararınızı. kesinlikle boğaziçi bilgisayar ama tabi ilgin varsa bilgisayara

hocam genelde derece yapan arkadaşlar puanı önde tutarak tercih yapıyorlar.Emekleri zayi olmasın düşüncesinden.Bir tavsiye de bilg. müh. net bir şekilde istenmediği müddetçe seçilmemeli.Ben arkadaşa ODTÜ EE seçmesini önerirdim.Oldukça etkin proje faaliyetleri var.Kampüs ortamı da güzel.O puanla girmesi de şekilde olur arriyetten.Gene kendi tercihi tabi...

• quote:

quote:

quote:

hocam genelde derece yapan arkadaşlar puanı önde tutarak tercih yapıyorlar.Emekleri zayi olmasın düşüncesinden.Bir tavsiye de bilg. müh. net bir şekilde istenmediği müddetçe seçilmemeli.Ben arkadaşa ODTÜ EE seçmesini önerirdim.Oldukça etkin proje faaliyetleri var.Kampüs ortamı da güzel.O puanla girmesi de şekilde olur arriyetten.Gene kendi tercihi tabi...

Kesonlikle. Puana gore tercih yapmak cok sacma siz o yuksek puanlari bunun icin yapmadiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kesonlikle. Puana gore tercih yapmak cok sacma siz o yuksek puanlari bunun icin yapmadiniz

Orası öyle ama para adamı değiştirdiği gibi puanda adamı değiştiriyor hocam.Adam mühendis olmak için doğmuş mf-3 daha iyi gelince tıp mı yazsam acaba diye düşünüyor.Ben bile diş hekimliğini düşündüm bi ara.Öyle söyleyeyim...Tabi benimkinde aile etmeni büyüktü ama.

• Odtünün siyasi ortamı beni korkutuyor ya kalsın o :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer94

Odtünün siyasi ortamı beni korkutuyor ya kalsın o :)
    Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliği tabiki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamane1994

Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliği tabiki...

Alıntıları Göster
    up lasammı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamane1994

up lasammı acaba?

Alıntıları Göster
    dünyada 100 senedir endüstri mühendisliği var. japonların 80 lerde zirveye çıkışının nedeni olarak endüstri mühendisliğindeki kalite kontrol metodolojisi olduğu binlerce kitapta yazılmış. Her türlü şirkette çalışabilir o şirkete verimlilik ve katma değer getirir. işletme mezunundan çok fazlası vardır. mühendis kafasıyla çalışır. modelleme nedir bilir. tek başına baştan aşağı bir fabrika veya üretim sistemi kurabilir vs vs vs. sonra liseliler gelsin endüstri mühendisliği yoktur. desin. taylorun, demings in kemikleri sızlıyordur. bu kadar cahillik anca Türkiyede okumakla mümkündür. dostum ikisi de çok iyi bölüm ilgi alanına göre tercihini yap.

• muhsinsezal kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.