Şimdi Ara

Itü endüstri mi boün inşaat mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi Arasında git gel yaşıyorum yardımcı olabilecek var mi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up hadi

• İtü inşaat

Ekleme: gayet ciddi bir fikir idi. inşaat itü veya odtü' de okunur arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supermann07 -- 4 Temmuz 2015; 16:24:03 >
  • Up lütfen fikri olan kimse yok mu ya ??

• Up

• ben de itü inşaat diyorum
  • itü inşaat
  • Adamın sıralaması 3k iken niye 12k lık itü inşaatı yazsın..
    Boun inşaat bence

• Bütün inşaat mühendisliği siralamalarina bakabilirsin. Odtu-itü 1 2 iken boğaziçi 3. Sirada gelir. insaat muhendisligi egitimini alacagi en iyi iki okuldan biri dururken neden 3.süne gitsin

• itü inşaat
  • itü inşaat
  • Nerden bakacağım bu sıralamaya? İnternetteki anketlerden bahsediyorsan eğer oraya kalırsa bazı siteler en iyi üniversitelerden birine katü demiş. Ben puan kataloğuna bakıyorum. Boğaziçi 3k ile kapatmış itü ise 12k ile. Dediğin gibi itü daha iyi olsaydı böyle uçurum bi fark olmazdı. Eğitim konusunda da boğaziçinin prof larının alanında en uzman kişiler olduğunu düşünüyorum. Boğaziçi'nin piyasadaki adından tut öğrencilerine kadar herkes en seçkin kitleyi oluşturur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9A0AF24D -- 4 Temmuz 2015; 18:33:01 >
  • anket değil, objektif sıralamalar ile:

https://bpakman.wordpress.com/2012/08/03/universitelerin-insaat-bolumleri-siralamasi/

öğrenci tercihleri o bölümün daha iyi olduğunu göstermez. başkalarının tercihleri ile sıralama yapılmaz. 90'larda tekstil mühendisliği revaçtaydı şimdi durumu ortada. anadolu'daki mühendislikler bile tıptan önce tercih ediliyordu şimdiki durum ortada. o okulların veya tıpların kalitesi mi değişti? hayır. şimdi nasılsa o zaman da öyleydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.