Şimdi Ara

İTÜ Endüstri Mühendisliğinin piyasadaki ağırlığı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Endüstrinin iş sahası çok fazla o yüzden her sektörde belki iş bulma olanağı farklıdır bilmiyorum ama genel anlamda iş veren "İTÜ İE çıkışlı, iş verirsem bana faydası olur." gibi bir bakış açısına sahip mi? Özellikle Finans ve Danışmanlık sektörlerinde durumları neler merak ediyorum.

Üst düzey şirketlerde üst düzey maaşlarda çalışan mezunları var mı mesela? McKinsey'de filan çalışanlar varmış sanırsam, Linkedin hesabım olmadığı için bağlantılara bakamıyorum. Bilgisi olanlar bilgisini esirgemezse çok sevinirim.

• McKinsey ne dostum

• Endüstri mühde önemli faktör Networktur. Bu bakımdan da TR de Boğaziçi İE 1. İTÜ İE 2. gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sehoka kullanıcısına yanıt
    Kanka gel İTÜ'ye görürsün nasıl mekan. Burada inşaat mühendisliği çevre mühendisliği mezunu insanlar bile yaptıkları network sayesinde deli işlere girebiliyorlar. Boşuna demiyorum İTÜ büyülü mekan b*k bile olsan İTÜ damgası seni Altın b*k yapar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt

İTÜ'de İnşaat ve Çevre Mühendisliği okumak yine de oldukça riskli.

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt
    Zaten kanımca okunmaz. 50bine başka üniversiteler değerlendirilebilir.

• Güzel ama üretim odaklı diye duydum o çok hoş değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt

çevreyi bilmiyorum da inşaat o sıralamaya okunabilir. itü inşaat türkiye'nin en iyisi bi kere. o sıralamaya manisaya ıspartaya gideceğine istanbulda okursun hem de itü gibi bir yerde. mezun olduktan sonra arap ülkeleri, rusya, çekya gibi ülkelerde yüksek maaşa çalışma şansın var. 8k dolar alan var diye duydum bi kaç sene çalış para topla gel.

• Ben de tam tersi İTÜ ve BOÜN özellikle yönetici yetiştiriyor diye duydum Ramsey hocam. Üretim odaklıdan tam olarak kastınız nedir?

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Şimdi buna güvenerek yazılmaz da ama hani. Sonucunda bir kişi sayısalda ilk 50 bine girebiliyorsa başarılı öğrencidir biraz okumak istediği bölüme yönelse daha mantıklı olur. Yani ne bileyim 50bine gidilecek yer bol, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa, Marmara ve Gazinin teknoloji fakülteleri, Eskişehir teknik Ytüde bazı bölümler var, iyte ve gtü var. Aslında 50k baya iyi bir sıralama halen. Eskisi kadar iyi olmasa da mühendislik için hala iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.