Siz hangisini tercih ederdiniz? Hedefim veri bilimi alanında çalışmak. Bunu da göz önünde bulundurun lütfen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İtü endüstri vs Yıldız bilgisayar

-
-
up
-
Ben YTÜ diyorum. Şahsen bölümün bölümünde okunması gerektiğini düşünürüm hep.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03D7516A4 -- 23 Eylül 2022; 14:30:38 > -
itü endüstride fazlasıyla veri dersi alıyorsun hatta özel olarak data dersi bilgisayardan daha fazla olabilir :D ama kodlama bilgin yoksa veri benim alanım diye girmeni önermem
-
İTÜ. Boş durmaman lazım ama.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biraz daha kasarak İtü Bilgisayar kazanmak bence.
-
ytü bilgisayar ve çift anadal , yandal ile istatistik .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakuzy -- 24 Eylül 2022; 20:22:19 > -
veri bilimi dediğin için itü endüstri diyorum
-
Veri bilimi sanıldığı kadar iş potansiyeli olan bir alan değil. yazılım sektorunun yüzde 5 kadarını ancak oluşturuyor. Bunla alakalı bir yazı vardı bulabilirsem atarım. Üniversiteden mezun olana kadar tamamen otomasyona bile geçebilir
-
ne alaka la itü yapay zeka desen neyse. endüstri ekonomi gibi sonradan baya ekstra şey alarak eğilebilir. cengden falan eğilirsin asıl o alana
-
pek bilmeden sallamışım zamanında boşver
-
Ünide boş durmam diyorsan itü endüstri. Ayrıca kulüpler olarak itü gerçekten çok aktif. Hazırlıktayken bile bir sürü kulüp sayesinde yazılım, blockchain, algoritma dersleri alabilirsin. Endüstri zaten canavar gibi bölüm.
-
İTÜ
Yıldızın bilgisayar için akademik kadrosunu beğenmedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ytü bilgisayar mezunuyum endüstri okumanı önermem açıkçası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X